De Bugles “IJsjesbar”

Vroeger was ik gek op klein speelgoed. Ik hoor mijn moeder alweer zuchten als ik huilend bij haar aankwam dat mijn speelgoedmuis van 1mm bij 1mm kwijt was. Door mijn liefde voor ‘mini-dingen’ kwam ik op het idee om dit met Bugles chips te doen. Kijk mee naar deze vier superleuke vultips voor je zak Bugles chips die lijken op ijsjes. De Bugles “IJsjesbar”!

https://youtu.be/4qzcZPHNB80

 Ik vind deze vultips heel leuk (en lekker!) omdat je het op deze manier ook nog eens heel tof kunt presenteren. Het oog wil ook wat! Ik vind het perfect voor een verjaardag, voor een avondje met je vrienden en/of vriendinnen of doe eens gek: lekker voor jezelf tijdens een avondje op de bank. Wil je nog meer inspiratie voor heerlijke vultips? Kijk dan op de Bugles website en deel ook zeker jouw favoriete vultip om je Bugles chips mee te vullen op social media met de hashtag #buglesvultip.

6 reacties

Ingrid -

Het lijkt me leuk maar graag ook n tip om ze rechtop te presenteren

Janneke -

Ik ben bijna jarig en gek op bugles! Enige ding is dat ik ze graag weg zou willen zetten, maar op jouw tomatendoosje-houder na kan ik zo 123 ook niks bedenken om ze op te bewaren. Dus daar zijn tips nog welkom!

Marina -

Aaah wat schattig! Ik was ook altijd van het pieterpeuterige speelgoed en alles in mini vorm wordt ik blij van! Leuk gevonden!

Maris Maria Renne -

Ziet er superleuk uit! Echt party food :-)
Ik heb Bugles i.c.m. chocolade ook onlangs ontdekt en ik ben fan!

Jenneke -

Hoe is de combinatie van hartige bugles met zoete hazelnoot/chocolade? Het lijkt mijn zo’n aparte combi.

Martine -

Als je van zoet/zout combinaties houdt is het heel lekker. Ik zou het zelf wel met de neutrale Bugles chips combineren en niet met de nacho cheese variant bijvoorbeeld.

Reageer ook