CB12 x Bloginsiders: Eindconclusie!

De afgelopen weken zijn onze CB12 Bloginsiders druk bezig geweest met het testen van de producten van CB12 voor een goede adem. Benieuwd naar het eindoordeel van de enquête? Lees snel verder!

A girl’s gotta do, what a girl’s gotta do! Even een prachtige make-up look maken en vol zelfvertrouwen de dag beginnen met CB12. En dat een goede adem je zelfvertrouwen geeft, bleek wel uit de enquête. Van de 61 dames die de enquête hadden ingevuld bleek maar liefst meer dan twee derde minstens 2-3 keer per dag zich bewust te zijn van hun adem. Even spoelen met CB12 mondspoeling is een goede start van de dag en zorgt er voor dat je je niet druk hoeft te maken om je adem.

Even mijn giecheltje schoonboenen ✌😉 #cb12yourself #2wmn @martiniii10 @willemijnvl

Een video die is geplaatst door Kim (@stadsmeid) op

Interessant is ook om te zien dat 90% van de Bloginsiders voorheen geen producten van CB12 gebruikte en dat de CB12 Regular mondspoeling een dikke acht krijgt als rapportcijfer.

 

  Het meest enthousiast zijn de CB12 Bloginsiders over de CB12 boost kauwgom. Deze kauwgom kun je gedurende de dag gebruiken voor net dat beetje extra zelfvertrouwen over je adem. Bijvoorbeeld voordat je een belangrijke presentatie gaat geven of op die spannende date gaat. Zelf vind ik kauwgom tijdens het uitgaan ook heel fijn om te gebruiken en als ik de Bloginsiders mag geloven, zij ook! De CB12 boost kauwgom kreeg namelijk vaak een dikke 8 of 9 en er waren zelfs dames die het product een 10 gaven! Leuk om te zien, het is ook mijn meest favoriete CB12 product!

#cb12yourself #2wmn #avondroutine Een foto die is geplaatst door Aida Schrijver (@aidaschrijver) op

En ook 60% van de Bloginsiders verkozen de CB12 boost kauwgom als meest favoriete product. Verder zou zo’n 70% van de Bloginsiders na de campagne de producten van CB12 weer kopen voor hun persoonlijke ochtend- en avondroutine. Wat een mooie cijfers en leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn en dat CB12 jullie extra zelfvertrouwen geeft over jullie adem.

Hierbij wil ik de CB12 Blogsinsiders bedanken voor jullie leuke posts op social media en het delen van jullie ochtend- en avondroutines. Wil je meer informatie over de producten van CB12? Neem dan eens een kijkje op hun website en doe ook eens de adem-test! Ben jij zeker van je adem? Klik hier voor de test!

2 reacties

Linda -

Ik vond het leuk om mee te doen!

Martine -

Fijn om te horen en leuk dat je mee hebt gedaan!

Reageer ook