Battle met ons tegen ChicksLoveFood!

Weten jullie nog dat wij een challenge hebben gewonnen van OhMyFoodness en ChicksLoveFood vorig jaar? Dat dat ooit zou gebeuren was al een wonder aangezien deze dames hele goede foodbloggers zijn. Wat waren we blij en nu krijgen we weer een kans om in de ‘food-ring’ te stappen. Dit keer ligt het alleen niet in onze handen, maar in die van jullie!

Foto door Mariska – Grotografie

HelloFresh daagt onze Bloginsiders namelijk uit om het tegen de Bloginsiders van ChicksLoveFood op te nemen. Vijfentwintig Bloginsiders van 2WMN krijgen een gratis HelloFresh Box opgestuurd voor een week.

De Bloginsiders van ChicksLoveFood krijgen ook dezelfde box opgestuurd. Nu is het aan jullie om te laten zien wie de lekkerste en mooiste gerechten deelt op Instagram met de ingrediënten die in de HelloFresh Box zitten via de hashtags #hellofresh #OSVTT.

En natuurlijk kun je wat winnen als jij het lekkerste en/of mooiste gerecht maakt…Winnaars worden immers beloond! Er zullen namelijk meerdere battles van verschillende blogplatformen plaatsvinden wat betekent dat er uiteindelijk 7 winnaars zullen zijn. Uit deze 7 winnaars kiest HelloFresh de kampioen! Hij/zij wint een keukenmachine ter waarde van €250. Wij hopen natuurlijk vurig dat een van onze Bloginsiders deze mooie prijs in de wacht sleept.

Weet jij wat lekker is, ben je creatief op het gebied van eten en fotografie en durf je de uitdaging aan? Help ons dan te winnen door je op te geven als HelloFresh x 2WMN Bloginsider via deze link!

5 reacties

Stephanie -

Ik ben weer van de partij! Heb me aangemeld en nu afwachten :)

Linda -

Super leuk! Ik kan me alleen niet aanmelden omdat er telkens wordt gezet dat er fouten in het formulier zitten :(

Alex -

Wat een leuke uitdaging! Helaas kom ik niet zo snel terug naar Nederland dus wordt het lastig om mee te doen…en eigenlijk ben ik ook niet super creatief als het erover gaat om iets lekkers te koken, haha! Maar success iedereen die mee wil doen! :)

Groeten uit San Diego,
Alex

Linda -

Challenge accepted. Ik heb mij zojuist aangemeld.

Anne -

Deze uitdaging ga ik maar niet aan…nog geen ster in de keuken. Dus andere lezers: Lets’go en laat 2wmn winnen! :*

Reageer ook