2WMN’s Favorites (september ’16)

September. Wat een héérlijke maand was het. En ik weet niet of het aan ons ligt, maar deze maand leek echt in een zucht en een scheet voorbij?! In ieder geval, het is tijd voor onze maandelijkse favorieten. Food, fashion en entertainment, het komt allemaal voorbij!

https://youtu.be/LhYnAfoWgqA

Willemijn

Food

 • Stamppotten
 • Pompoen

Fashion

 • Isabel Marant Bobby Sneakers
 • Blauwe outfit
 • Vanilia jeans jas/vest
 • Adidas Stan Smith

Entertainment

 • Blof
 • Heel Holland Bakt

Martine

Food

 • Licor 43 Orochata

Boeken

 • Heel je leven

Fashion

 • Vanilia
 • Adidas Stan Smith
 • Sieradencombo van by Anouck*, Calvin Klein & Tiffany
 • Regard horloge*

Entertainment

 • Holland’s Next Top Model
 • Expeditie Robinson

Sponformatie
Producten met een * zijn gekregen

6 reacties

Dhini -

wat leuk! Pompoen eet ik nog nooit.

moowboow -

Willemijn, ik vind het echt fijn hoe je er bij zit. Ik kan me nog herinneren hoe je er vorig jaar bij zat tijdens je zwangerschap. Toen hebben jullie in een korte tijd veel filmpjes moeten maken, en daar zag je dat alles heel gehaast ging en in een rap tempo. Ik werd er zelf helemaal zenuwachtig van haha en het was niet O plezierig om naar te kijken. Maar het lijkt wel alsof de ‘ouwe’ relaxte stel/stijl weer terug is. Echt leuk! En Martine zit er altijd rustig bij en lult gewoon rustig door hahaha, heerlijk.

Danielle -

Wat een heerlijke video weer ! Leuke items zijn er weer voorbij gekomen. Ik krijg helemaal zin in stamppot :)

Sietske -

De kappersvlogs moeten blijven hoor.

Heleen -

Leuk, leuk, leuk! Ik ben wel heel erg benieuwd naar de ‘LLG’ dingen die hier af en toe zullen terugkomen omdat ik die blog eigenlijk nooit echt heb gevolgd. Sinsds ik hier de foto’s heb gezien van de Tiffany’s armband zie ik ‘m overal terugkomen. Mooi! En ik ga dit weekend dat drankje gelijk halen, klinkt helemaal alsof het precies in mijn straatje past :-) Heel veel plezier bij Sue!

marije -

Wat een fijne favorieten hebben jullie weer!

Reageer ook