2WMN’s Favorites (augustus ’16)

We gaan er niet meer woorden aan vuil maken dan nodig is: het is weer tijd voor een 2WMN’s Favorites van de maand augustus. In deze video lullen we zoals gewoonlijk weer ouderwets over van alles en nog wat. Zie hier onze favorieten van de afgelopen maand!

https://youtu.be/bSIoxPLbmcg

Gezamenlijk

Food

 • AH Bezorgservice

Interieur

 • BloomOn

Willemijn

Food

 • Gado Gado
 • Toblerone

Gadgets

 • Dyson Fluffy V6*
 • Cortina Roots fiets*

Fashion

 • Acne sjaal

Baby

 • Basis Kookboek ‘Opperdepop’ van Albert Heijn

Martine

Food

 • AH Thee Goji bessen en açai fruit
 • Geitenkaas en champignons dip

Fashion

 • Sissyboy pencilskirt
 • Gsus groene blouse

Sponformatie
Alle producten met een * erachter zijn gekregen van het merk/de webshop.

14 reacties

Naomi -

Hee,

Wij hebben een fietskar, want anders kon ons meisje of niet mee op de fiets of zon gek ding kopen zodat de maxicosi achterop kon, maar dat trilde nogal dus was niks. Een fietskar is veiliger en dan kan je kindje van 0 tot kleuter in dezelfde fietskar vervoert worden. Wij vinden het een ideale oplossing. Een investering waar je lang plezier van heb. En er kunnen twee kindjes tegelijk in dus dat is helemaal handig.

Groetjes Naomi

Charile -

Hele leuke video :) Mooie items!

Judit -

Een bakfiets! Een flinke investering, maar het is het geld meer dan waard! Wij hebben een babboe curve-e voor onze 2 kinderen. Superhandig! Vind t ook fijn dat er 4 kinderen in kunnen. Of 2 kinderen en een hond. En de bankjes kun je eruit halen en dan heb je me toch een ruimte voor boodschappen! (Ik laat t niet thuisbezorgen 😊)
En nee, ik werk niet voor babboe. 😝

Sanne -

Ahh ja ik snap het tussen mijn melden zit 20 maanden en ik fiets nu ook bijna niet. Ik heb wel de Bugaboo donkey duo aangeschaft daar heb ik super veel plezier van. We zijn ons nu aan het oriënteren op een bakfiets. Waarschijnlijk de baboe e-curve. Misschien is dat voor jou ook een optie?

Patricia -

lol, sommige artikelen er nog een keer opzetten, haha, waarom ook niet? 😉 geen bezorging voor mij, ik woon twee minuten lopen van de supermarkt en kom daar vrijwel elke dag. Wat eten we vandaag vind ik al lastig genoeg, laat staan voor een hele week! Als ik al iets vooruit bedenk heb ik daar op die dag inééns geen zin meer in…..

Iris -

Hahaha yeaaahhh! Ik ben net zo enthousiast over boodschappen laten bezorgen als jullie, maar veel mensen snappen het niet.

Leonie -

Voor ons is de fietskar een super handige oplossing! Hier kan je ze nog lang samen in vervoeren. Je kan de maxi cosi in de fietskar zetten, ideaal!

Tessa -

Haha ik zit helemaal mee te lachen met jullie flauwe bui!

cindy -

Hier in België is dat verboden met de doek fietsen om de simpele reden dat er in de wegcode staat dat iedereen die vervoerd word met een voertuig dus ook de fiets een eigen zitplaats moet hebben. Dat betekent dus Zitplaats. Nu ik vind persoonlijk als je met de doek valt of een stoeltje, je valt punt. Ik zelf heb een fietskar omdat ik mezelf te onhandig vind met stoeltjes enzo en een bakfiets wilde ml niet mee fietsen dus het werd een fietskar :) Maxi-Cosi’s heb ik nog niet gezien persoonlijk.

Eva -

Ik zou de maxi cosi niet op je fiets doen. Vriendinnen hebben het geprobeerd maar het is totaal niet stabiel…
Ik heb wel met de draagdoek op fiets gefietst. Maar nu nr twee onderweg is heb ik mezelf getrakteerd op een bakfiets! Dan hoef ik niet 9 mnd te wachten tot ik weer kan fietsen. En voor nu met de dikke buik is het ook handig want ik pas niet meer achter het voorzetje 😉

Malou -

Ik fietste dus wel met de baby in de draagdoek. Ik begrijp nog steeds niet goed waarom dat onveiliger zou zijn dan een stoeltje voorop, maxicosi achterop of een karretje. Iemand die daar argumenten voor heeft? Bij alle opties is het gevaar toch dat je met kind en al kunt vallen?

Heleen Schrijvershof -

Leuk! Ik was nog niet wakker, maar dat is bij deze opgelost. Ahhh, die Dyson is zo fantastisch. Heb ‘m nu zelf ook een half jaar en nog steeds ben ik er elke dag blij mee. Zodra ‘mijn’ favoriete supermarkt ook gaat bezorgen ga ik er ook gelijk voor, lijkt me fantastisch. Toch vind ik mijn wekelijkse rondje boodschappen doen en een bloemetje kopen eigenlijk best leuk, dus het is geen straf. Om meer dan één kindje te vervoeren denk ik toch echt wel gelijk aan een bakfiets of zo’n doorzichtig karretje achter je fiets, maar dat laatste lijkt me inderdaad toch een beetje spannend.

mirjam -

maxi cosi op de fiets is echt een gedoe.. persoonlijk vind ik het ook onveilig.. zelf wil ik een bakfiets aanschaffen waar de maxicosi in kan en de andere kindjes.
ben nu ook aan het wachten tot mijn kindje ( 7,5 mnd ) op de fiets mag.. duurt lang!!!!

leuke dingen weer, die blouse kleur staat je echt prachtig Martine!

Susan -

Die acne sjaal is prachtig! Mooie favorieten zitten er tussen

Reageer ook