2Clean: Kledingkast opruimen

Oh mensen, dit was zó nodig… Mijn kledingkast puilde uit en ik zag door de stoffen de kleding niet meer (of zoiets). Daarom besloot ik hem op te ruimen en jullie mee te nemen in het proces. Let’s do this!

https://youtu.be/QO-xgvwncZ0

P.S. Excuus voor het geruis van werkvoertuigen op de achtergrond. De straten van onze wijk worden opnieuw aangelegd waardoor het hier al een aantal weken overhoop ligt. Meh! Hopelijk konden jullie er een beetje doorheen luisteren.

11 reacties

Floor Daasvand -

In de zomervakantie ook volop bezig geweest met het opruimen van mijn kledingkast. Geeft een heerlijk gevoel! Mijn nichtje en zus hebben het een en ander gekregen en voor de rest probeer ik dingen te verkopen :)

Jessica -

Pas ook mijn kledingkast opgeruimd. Scheelt weer een hoop ruimte! :)

Linda -

Ik heb onlangs ook mijn kledingkast opgeruimd. Ik schrok gewoon hoeveel kleding erin lag dat ik nooit meer draag XD Allemaal gedoneerd of weggegeven en mijn kast is weer lekker opgeruimd!
Leuke kleding heb je in je kast!

Charile -

Heel leuk om te zien!

Nicole -

Ik ben zo verliefd op jouw kledingstijl Willemijn. Je hebt zoveel mooie items!

Ylja -

Willemijn! Waar is je kast van? :)

Willemijn -

IKEA! :)

marrie -

Je kan je t shirts ook rechtop zetten en vouwen op de Marie Kondo manier, dan hou je meer ruimte over en heb je beter overzicht.

Margriet -

Deze video komt op het juiste moment! :) 😉

Simone -

Oh, ik moet dit ook echt doen😳

marije -

Heerlijk hoor om je kast op te ruimen. Heb ik paar weken terug ook weer gedaan. Gaf zoveel ruimte en lucht :)

Reageer ook