Weekvlog #12: HOE MOET DE BABY HETEN?

Ik heb weer een hele leuke week achter de rug! Op maandag en woensdag werkte ik gezellig weer eens samen met Martine en in het weekend stonden er leuke dingen op de planning. Waaronder een bioscoopje met een vriendin, kraambezoek bij goede vrienden en een heerlijke facial. Daarnaast braken we ons hoofd over een naam voor baby 2…

https://youtu.be/nfHmeWKkCtc

De winactie uit deze vlog staat nu hier online op mijn Instagram kanaal.

Sponformatie

* Het horloge van Renard heb ik gratis ontvangen.

* De uitgepakte pakketjes van Lidl, Zazu en By Bineke heb ik gratis ontvangen.

43 reacties

Lien -

Steef, Mart, Tjeu, Simson, Sjors?

Suus -

Tjeerd/Tjeert

Marlies -

Ik vind Jelle en Wiebe een leuke combi!

Lisanne -

Sem vind ik wel een mooie naam!
Jurre, Willemijn, Jelle en Sem ?

Mariska -

Jelle en Thomas

Vind ik leuk :)

Marijn -

Bram!

Anneke -

Moest wel lachen om je moeder trouwens. Het zou de mijne kunnen zijn 😉

Willemijn -

Hihi 😉

Anneke -

Ik vind Lars een mooie combinatie met Jelle.

Ik heb ook 2 jongens. Wij vonden het ook lastig, meisjesnamen hadden wij minder moeite mee.

Anne -

Leuke vlog weer!!

O en de naam😄 Jelle & Mels

Fem -

Jelle en Tibbe
Jelle en David
Jelle en Niek
Jelle en Levi
Jelle en Sebas
Jelle en Vik
Jelle en Olivier

Wat is een Jelle een handige naam: met echt allerlei soorten namen te combineren! Gelukkig hebben jullie nog even om er over na te denken.

En om mij te mengen in de vlog-discussie: ik ben zo iemand die vlogs in zijn algemeenheid, bij elke blogger die ik volg, vaak overslaat omdat ik het vervelend vind dat er dan geluid uit mijn telefoon komt en anderen daar ‘last’ van kunnen hebben. Ik vind daarentegen niet dat vlogs daarom niet meer moeten worden gepost. Dan sla ik (eigen keuze mensen!) toch gewoon een keertje een berichtje over?

myrdeklier -

Moeilijk, moeilijk…Moet natuurlijk wel een beetje matchen. Seppe. Jelle en Seppe.

Evy -

Hoi meiden, is daan geen leuke naam? Mijn broertjes (tweeling) heten daan en jelle! Groetjes!

Dineke -

Jelle en Nils misschien? Ik ben heeeel benieuwd welke naam het wordt!

mary -

Jelle&Bram vind ik goed bij elkaar passen! :) leuke vlog!

Lotte -

Jelle en Job!

Annemarij -

Leuke gezellige vlog!! Naamideetjes: Rens, Ruben, Vincent, Sem, Cas, Bart… geen idee in welle richting jullie zoeken haha maar dit komt als eerste in me op. Succes ermee!

Charile -

Hele leuke vlog weer :)

Cynthia -

Ik vind het stiekem best jammer dat er tegenwoordig weekvlogs in plaats van fotodiaries komen. De diaries waren juist altijd mijn favoriete artikelen om op maandagochtend in de trein onderweg naar werk te bekijken. De vlogs sla ik daarentegen altijd over. Misschien ben ik de enige die er zo over denkt hoor en jullie moeten vooral doen wat goed voelt voor jullie, maar ik wilde het toch graag delen. :)

Martine -

Hi Cynthia, heb je wel eens een weekvlog gekeken of niet :) ?

Mariska -

Ik heb hetzelfde hoor!
Ik bekeek de fotodiaries ook altijd in de trein naar werk. En de vlogs kijk ik weleens, maar alleen in het weekend ofzo als ik er tijd voor heb. Duurt namelijk een stuk langer dan het lezen van een diary 😉

Patricia -

Er zal wel om gelachen worden maar ik heb op moeten zoeken wat een ‘clickbait’ is……weer wat geleerd! Tja, daar draait de wereld zo’n beetje op, vooral de roddelbladen!
Anyway, leuke vlog, die Jelle met zijn trying to escape haha. Ik moest drie keer een jongensnaam bedenken en vond het niet moeilijk, meisjesnamen juist wel. Als kleuter speelde ik vaak met een Jasper en zo heb ik mijn middelste zoon genoemd.

1980 -

Moeilijk hè! Hier ook grote struikel…
Hadden jullie voor Jelle meerdere namen of was dit meteen
“De” naam?

Hebben jullie namen in de familie waar je iets mee kan /wil?

Misschien leuke opties:

Jonne
Wessel
Mats
Tijn
Ties
Jesper
Wander
Jesse
Daan
Thijs
Timon
Timme
Arne

Vera -

Wat leuk dat Wander er ook bij staat, mijn broertje van bijna 11 (28ste jarig) heet ook Wander! Deze naam hoor je bijna nooit veel mensen denken ook als ze de naam voor het eerst horen dat hij Sander heet haha.

Mies -

Sietse?
Siem?

Femke -

Mijn broertje had ook bijna Jelle geheten, nu heet hij Sjoerd :P! Tjalling vonden mijn ouders ook heel leuk, misschien heb je er wat aan haha!

Lies -

Luuk, Noud, Ezra, Ralph.. Leuk toch :)))))

Esther -

Mats… Mees… Siem…Boaz…
Altijd zo lastig dat het in alle contexten klopt! Succes ermee Willemijn!
Leuke vlog :-)

Nienke -

Leuke vlog! Ik ken twee broertjes Jelle & Hidde:)

Ikkuh -

Super leuke vlog weer!
Waar heb je die grote vaas op de eettafel vandaan?

Willemijn -

Hij is van BloomOn :)

Amy -

Wat een leuke vlog weer Willemijn, vanochtend bekeken tijdens het opmaken. Kan me voorstellen dat het lastig is; een naam bedenken voor de baby. De eerste keus is natuurlijk al vergeven plus hij zit er zijn hele leven aan vast 😉 Ben benieuwd wat het gaat worden!

Nicole -

Leuke vlog weer :)! Diverse week weer!

Marijke -

Leuke vlog! Zo moeilijk een naam uitkiezen!

Willemijn -

Vorige keer totaal geen probleem mee, maar deze keer… Super moeilijk! Maar in the end zal het vast wel goed komen haha! Naamloos gaan ze vast niet mee akkoord bij het gemeentehuis. Hoewel…. Als ze ook namen als ‘Anus’ en ‘Dikshit’ tolereren… Hahaha!

Heleen -

Ik vind dat de titel en screenshot een beetje clickbaiterig aanvoelen. Ik heb dat vaker met de vlogs van Willemijn. Ik sla m over.

sandra -

Je kan hem ook overslaan, zonder daar hier een zeur opmerking over te maken 😉

Heleen -

Ik zeg het heel netjes, en ik heb al meerdere vlogs overgeslagen hierom. Zou jammer zijn als dit nog vaker gebeurt en jammer Sandra dat je zo standaard reageert en niet met een argument of je eigen mening komt.
Vanaf de vlog waarin een still van het proeven van zoete pizza een geschokt hoofd wordt getrokken met een schreeuwerige titel die op Jelle sloeg, sla ik de clickbaitvlogs over. Het voelt alsof je genept wordt.

Dani -

Je kan ook gewoon niet naar de titel kijken. Wat een gezeur om niks zeg, ga anders lekker een goed boek lezen ofzo. Of kijk eens een keer naar het nieuws, dan houd je wel gauw op met zeuren over dit soort onbenulligheden!

Heleen -

Wat een aanname dat ik nooit naar het nieuws kijk zeg. Jij kent me niet, bemoei je lekker met jezelf. Wat zou jij er van vinden als je een boek leest met een titel als “uitleg over het menselijk lichaam” en dat het dan over vliegtuigen gaat?
Maar hey, als jullie dit allemaal geweldig vinden reageer ik in deze stijl: ‘OPKOMEN VOOR BLOGGERS GAAT FOUT??!!!??!!!’
De meeste lezers van de blog zijn geen twaalf, die titels wel.

Dani -

Je mag dan misschien wel het nieuws kijken maar je steekt er blijkbaar vrij weinig van op

Nuray -

Onze zoon heet al 22 jaar Jelle, zijn 20 jarige broer heet Mats 😃

Susan -

Leuke vlog weer! Zag er uit als een fijne week :)

Reageer ook