SnapChat Q&A: FAVO FILTERS

We hadden weer eens zin in een persoonlijke Q&A op SnapChat. Niets zo leuk als onze volgers even zien en de vragen die gesteld werden waren weer heel tof. Bekijk onze antwoorden in de video. Zit jouw vraag er tussen?

https://youtu.be/cUdAllzE4R4

Wil je ons volgen op SnapChat? Willemijn kun je vinden onder mijn0 (met een nul) en Martine onder martineee10.

7 reacties

Marieke -

Komt er weer een keer een vlog van een dagje achter de schermen? Is volgens mij alweer een tijdje geleden en is ook altijd erg leuk om te zien! :)

Janne -

Een hele leuke video! Maar ik heb nog een vraagje. Ik ben op het moment in de stad Groningen, hebben jullie toevallig nog goede tips wat ik kan gaan doen? Qua shoppen en cultuur?

Nienke -

Heerlijk weer zo’n gezellige kletsvideo! 😀 De vragen vond ik ook leuk.
Ik vond het leven op de middelbare school zwaarder dan nu (ik ben nu 26). Ik heb nu juist meer vrije tijd. Met leren was ik nooit klaar en nu is af ook klaar. Je kunt altijd meer doen, maar ik word steeds beter in grenzen stellen.

Lindsey Beljaars -

Sommige snapchatfilters blijven hilarisch!

Nicole -

Wat leuk zo’n snapchat Q&A. Leuke vragen :)

Amy -

Jaaaaa… Ed Westwick! Haha! Dat blijft toch een soort guilty pleasure voor iedereen die GG heeft gezien he 😉 Snapchat blijft leuk, maar hoewel ik een hele tijd vrij actief was met zelf posten merk ik dat dat een beetje heeft plaatsgemaakt voor volgen. Natuurlijk volg ik jullie ook! :-)

Susan -

Leuke q&a! Ik vind het zo leuk om al mijn favoriete bloggers via snapchat te volgen

Reageer ook