Shoplog: Herfstkleding voor Jelle en mij!

Het mag deze week dan volop zomer zijn, ik heb toch stiekem al wel wat herfstkriebeltjes. Ik heb zin om truien, jassen en sjaals te kopen! Dus dat deed ik dan ook. Vandaag heb ik een shoplog met herfstkleding voor Jelle en mij voor jullie.

https://youtu.be/EKxz0Zqu3Nc

Nou moe, ik ben gewoon helemaal vergeten om het shot van de Scotch & Soda trui er in te zetten…! Suf! Als je nu toch nog wilt weten over welke trui ik het had, het is deze!

14 reacties

Veronique Hendriks-Meijs -

Super leuke kleding weer! Voor jullie allebei, verslavend heh dat shoppen voor die kleintjes..

Even een off-topic vraag; hoe bevalt de Cortina Roots moederfiets?

Groetjes Veronique

Amelie -

Als je een kleine maat hebt zoals jij kan je idd nog best gewone kleren aan in een maatje groter als je zwanger bent. Kan ik best jaloers op zijn want ik draag al XXL en dan moet je al heel snel positiekleding aan en trouwens positiekleding in mt 46-48 is ook al lastig te krijgen :-(

Marieke -

Leuke items heb je geshopt. Ik heb ook een zoontje van dezelfde leeftijd als Jelle en heb vorige week ook al herfst inkopen gedaan. Ook bij Zara een zwart spijkerbroekje en een donkerblauwe spijkerblouse en bij Mango heb ik echt een heel leuk winterjasje gekocht.

Milou -

Ik moest dus nog gaan shoppen voor Jesse. Dat ga ik nu meteen maar doen, haha. Super leuke items!

Anneke -

Leuke kleding!
Heb nog nooit iets van Zara gekocht voor die 2 heren van mij, ga straks eens op de site kijken.

Voor vesten kan ik de merken Zusss, Yaya en Object aanraden. Ik denk dat de eerste 2 ook echt in jouw straatje passen.

Jantine -

Leuke items heb je voor Jelle gekocht! Ik ben voor mijn zoontje ook dol op Zara, maar ik vind de kwaliteit, vooral van de broekjes, meestal om te huilen, soms vallen de gaten er na een paar keer dragen al in… En dan niet eens op de knieën of bij een naadje, maar gewoon middenin de stof. Gelukkig heb ik in NextDirect een goede nieuwe verslaving gevonden 😉

Nienke -

Heel leuk! Met het weer van vorige week was herfstkleding shoppen ook een ideale activiteit.

Patricia -

Leuke items, die tops met kant zijn een goede tip! Veel youtubers met dit soort filmpjes plaatsen links naar de gekochte items, heel handig vind ik dat. Iets voor jullie om ook te gaan doen?

Willemijn -

Op zich een leuk idee, maar ik ben bang dat veel mensen dan gaan denken dat het gesponsord is terwijl dat niet zo is. En dan krijg je daar weer gesteggel over, hihi. Of denken jullie dat dat wel meevalt?

Patricia -

Tjaa, dat had ik niet bedacht, zou kunnen natuurlijk. Maar jullie zijn daar toch transparant over? Staat er niks duidelijk bij over gekregen oid dan moet iedereen daarover maar zijn m..l houden 😉

Annemarie -

Super leuke kleding! Was alleen benieuwd naar die trui, maar helaas waren daar geen beelden van. Gelukkig is er de link!

Nicole -

Zo lief die kinderkleding :) Volgens mij ben je rond 4:00 vergeten de trui ertussen te plakken haha

marije -

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Heerlijk shoppen voor het nieuwe seizoen :)

Susan -

Zo schattig al die kleding altijd!

Reageer ook