Q&A Samenwonen

Een tijdje terug konden jullie ons op Snapchat het hemd van het lijf vragen over samenwonen. Vandaag is het tijd voor de antwoorden. We beantwoorden zowel persoonlijke vragen als praktische vragen. En voor het financiële gedeelte riepen we de hulp in van experts Joëlla en Nathalie van hier voor de Android download Zeker even het kijken waard als je uit huis gaat, gaat samenwonen en zelfs als je al een tijdje samenwoont!

https://youtu.be/7ImAasCFYeQ

Wil je de SamenwoonApp downloaden? Klik hier voor de iOS download en hier voor de Android download.

7 reacties

Jennifer -

Super leuke blog post die echt geweldig aansluit op wat me bezig houdt momenteel! Dat gezeur over 2spon bij deze advertorial begrijp ik echt niet, juist doordat deze gesponsord is komt er meer informatie dan als ie dat niet zou zijn, alleen voordelen zou ik zeggen :)

Jana -

Leuke video! Wij hebben een gemeenschappelijke rekening waarmee we alle gemeenschappelijke kosten betalen. We storten elk een vast bedrag per maand op deze rekening. Daarnaast hebben we nog onze eigen rekening, en met dat geld doen we wat we willen. Zo hoeft de ander geen commentaar te hebben wanneer één van de twee een nieuwe handtas, kleding, … koopt. Handig!

Cynthia -

Handige video en een leuke advertorial!
Ook voor samenwonenden nog veel tips gevonden :)
Wij gebruiken YNAB om de financien op orde te houden. Werkt voor ons prima, je moet het alleen even bij houden (doen wij wekelijks op zondag avond, zodat er overzicht blijft).

Charile -

Erg handige video :)

Mieke -

Ik vond jullie site altijd heel erg leuk, maar het wordt nu wel een beetje een advertorial overload… 2wmn is leuk, 2spon niet..

Femke -

Dat zie je op bijna iedere professionele blog, dus ook op 2wmn. Ik vind juist dat 2wmn van de advertenties iets leuks probeert te maken! Overigens hebben ze hier onlangs al uitleg over gegeven. Zonder advertorials kan 2wmn ook niet zijn wat het nu is.

Jana -

Ik vind net ook dat ze het de laatste tijd leuk aanpakken. Het is niet alleen een advertorial, er zit ook nog heel wat leuke content in. En wat is er bovendien mis met wat reclame? Op deze manier leer je net heel wat nieuwe dingen (bv. deze app of een ander product) kennen. Ongetwijfeld gaan Willemijn en Martine niet alle samenwerkingen met bedrijven aan die ze aangeboden krijgen, en net dat is voor mij een goede filter. In tegenstelling met de reclamestroom op TV, zijn deze producten al uitgebreid getest door mensen die ik vertrouw!

Reageer ook