Mijn Servies Stash

Ik ben dol op het verzamelen van servies. Ik heb mijn al niet zo’n grote keuken vol staan met bordjes, kommetjes en mokjes. En iedere keer dat ik weer iets nieuws koop, slaakt Djurre een diepe zucht. ‘Hebben we dat nou écht nodig?’ Eh nee, maar het is gewoon mooi! 😉 Vandaag laat ik mijn favoriete, mooiste en meest bijzondere servies zien. Dit is mijn servies stash!

https://youtu.be/nOBT5YYWpQM

21 reacties

Ellen -

Hee Willemijn,

Je zou eens moeten kijken naar het seletti hybrid servies. Uniek en echt een eyecatcher en natuurlijk tof voor instagram

X

jantine -

Hoi Willemijn, leuke video! Mag ik vragen waar de je placemats gekocht hebt? Zie ze steeds voorbij komen en vind ze zo leuk :)

Willemijn -

IKEA 😀

Lonneke -

Hi Willemijn, Tokyo is in de sale bij Westwing sinds vandaag. (heb geen aandelen hoor, zag het toevallig en moest aan jou denken…)

Leontine -

Echt heel leuk Willemijn! Dit inspireert mij om ook mooi servies te gaan verzamelen.

Diana -

Kei leuk filmpje

Linda -

Mooi hoor! Willemijn mag ik een verzoekje doen voor een artikel? Over jaloezie..? Ik kom net ergens vandaan waar mijn vriend ik beide waren en ik had helemaal mn best gedaan er mooi uit te zien. En er was daar een hele mooie meid met een prachtig figuurtje billen borsten slanke taille en een strakke rode jurk. Elke keer als ze langs liep moest hij even naar haar kijken en ik wordt dan stinkend jaloers en onzeker. Hoe gaan jullie met dit soort situaties om? Hij is verder geen flirt ofzo, maar ze was gewoon prachtig en sexy. Maar als ik er iets van zou zeggen dan “zeur” ik weer. Maar wat moet ik dan? Doen alsof ik niet zie dat hij naar haar kijkt? Doet me echt pijn… Graag zou ik willen horen hoe jullie en eventueel andere dames met zoiets omgaan…

Margriet -

Tokyo is ook een favoriet merk hier! En Iitala, daar heb ik ook prachtige mokken en kommetjes van.
Supermooie theepot, lekker basic en toch mooi. Ik ga ook eens kijken bij het merk Asa, ben benieuwd! 😉
Leuke video weer.

Margot -

Leuk om te zien, je hebt mooie items! Ik heb de laatste tijd ook steeds de neiging om servies te kopen, maar ik probeer me in te houden. 😉

Susan -

Mooie spullen hoor, vooral de theepot met bijpassende mokjes vind ik heel leuk. Tip voor de volgende keer: het zou ook leuk zijn om te zien hoe je servies in de kast staat, althans, dat vind ik :)

Sascha -

Nee nee je bent niet de enige! Love alle soorten servies. Ik ga bijna verhuizen, en ik wil alleen maar servies kopen voor het nieuwe huis! Gewoon omdat het kan. Vooral die heerlijke kopjes met schoteltjes uit de kringloop.

Nicole -

Je hebt idd mooi servies! Leuk zeg, dat mokje voor Jelle. Zelf heb ik een simpele Ikea set en wat losse mokken, niks bijzonders aan haha!

Susan -

Wat een prachtig servies zit er tussen! Mooi hoor :)

Arlet -

Zijn die kleine kristallen glazen niet gewoon portglazen?

Willemijn -

Ja dat zei iemand op YT ook al! Dat zijn het inderdaad geloof ik!

Annemiek -

Dat wilde ik net ook zeggen. Volgens mij zijn het inderdaad ook portglazen. Ik herken het gevoel wel dat het inderdaad heel erg leuk is om speciaal serviesgoed te hebben. Ik heb heel veel schalen van de Wereld Winkel.

Amber -

Portglazen zijn traditioneel gezien wel erg klein, deze lijken me toch nog wat groot voor port? Kunnen ook gewoon rode wijnglazen (groot) en witte wijnglazen (klein) zijn – daar zit altijd een grootte verschil in.

Je servies collectie is erg leuk trouwens – ik word ook altijd helemaal blij van blauw servies! Misschien vind je het servies van Bunzlau ook wel leuk? Het is Pools aardewerk. Het wordt nog steeds met de hand in Polen gemaakt en is erg goed verkrijgbaar in Nederland. Heel stevig, talloze leuke printjes en gemaakt om te mixen en matchen!

Willemijn -

Oeh klinkt goed, ik ga gelijk kijken 😉

Ans -

Ik zat meer aan boerenjongens te denken, toen ik die glazen zag.

Joke -

Superleuk Willemijn! Na mijn verhuizing ga ik ook maar eens langzamerhand mijn oude rommeltje vervangen. Hier wordt ik wel heel blij van1

Eva -

Ah ik ben zo benieuwd! Ik ben dol op servies en heb zelf behoorlijk wat verzameld terwijl ik het niet eens allemaal gebruik, oeps…. :-). Ik ga vanavond als de kids op bed liggen even rustig kijken!

Reageer ook