Maak de lekkerste Bugles vultips!

Na jullie voorzien te hebben van veel verschillende, heerlijke Bugles vultips willen we jullie graag uitnodigen (en uitdagen!) om eens jouw heerlijke vultips te maken en te delen. Doe jij mee met onze 2WMN x Bugles Bloginsiders actie?

Zoals je misschien wel weet, bestaan er ondertussen al zoveel verschillende vultips aangezien heel veel mensen fan zijn van Bugles chips! Op de Bugles website kun je alle vultips zien en ook onder de hashtag #buglesvultip op social media zie je de meest heerlijke dingen voorbij komen.

Nu zou het supertof zijn als jullie originele en lekkere vultips weten te maken en wie weet zit er zelfs een vultip tussen die niemand nog kent of een hele vreemde smaakcombinatie die heel lekker blijkt te zijn. We zijn enorm benieuwd naar jullie input en het lijkt ons heel leuk om samen met jullie te sparren over lekkere vultips en jullie ideeën uit te proberen. Ben jij gek op Bugles en heb je goede ideeën voor heerlijke vultips? Doe dan mee en meld je dan aan via deze link voor de 2WMN x Bugles Bloginsiders actie. Wie weet zien we jouw vultip terug op 2WMN! Dat wordt smullen!

2 reacties

Janneke -

Yes, leuke actie ik doe mee….. krijg gelijk al inspiratie… lekker borrelend met bugles, verschillende dipjes en een wijntje in de tuin……

Cynthia -

Leuke actie! Ik ben / wij zijn gek op bugles! Heb me aangemeld om mee te doen aan de actie :)

Reageer ook