2Vlog: Hamburg #1

Fietsen door Hamburg, genieten van heerlijk eten bij Witwenball en slapen als een prinsesje onder Egyptisch katoen in Motel One: het komt allemaal voorbij in deze vlog. Afgelopen weekend ging ik naar Hamburg en het was fantastisch. Wat een prachtige stad!

https://youtu.be/DigW5PpD6XQ

Ik vind het concept van Motel One heel goed en door deze ervaring merk ik dat ik nu graag vaker hier zou willen verblijven. Het is een mooi hotel, in de buurt bij het centrum en straalt kwaliteit uit voor een goede prijs. Motel One heeft vrij veel vestigingen in Europa (zie hier alle vestigingen) en binnenkort openen er weer 10 nieuwe vestigingen. Ze zijn zelfs bezig om internationaal uit te breiden en bekijken nu of New York een optie is. Hoe gaaf is dat! De look and feel van Motel One vind ik persoonlijk heel mooi, het ziet er uit als een design hotel en je zou niet denken dat je er €80 per nacht voor betaald maar eerder €150.

De prijs-/kwaliteitsverhouding vind ik top. Het voelde voor mij alsof ik in een luxe hotel verbleef en ik vind de keuze om overbodige dingen in de hotelkamer te schrappen en te investeren in betere kwaliteit een heel goed concept. Ik ben helemaal voor kwaliteit boven kwantiteit. Ik pak zelf bijvoorbeeld nooit iets uit de minibar omdat ik dat vaak te duur vind en de telefoon op de kamer gebruik ik vrijwel ook nooit. In plaats daarvan heb ik liever een fijne regendouche met luxe producten en een goed (en zacht!) bed. En wat ik ook fijn vond, was dat Motel One beneden een mooie loungebar had die 24/7 open was. Dat concept slaat zeker aan, want het was gezellig druk in de loungebar na tien uur! Het enige nadeel vind ik zelf dat Motel One vrij populair is en ze vaak volgeboekt zitten. Eigenlijk is dat alleen maar een positief punt voor hen. Maar de drukte merk je wel bij de liften, het duurt wat langer voor je naar boven of naar beneden kan en tijdens het ontbijtbuffet moet je ook wachten in de rij. Absoluut niet lang, maar dat het een populair en goed concept is zie je terug! Toch zou ik persoonlijk liever gaan ontbijten in de stad, omdat ik het ontbijtbuffet niet zo bijzonder vond. Voor Motel One natuurlijk heel fijn dat het zo goed gaat en dat is de reden dat ze ook meer vestigingen willen gaan openen. Wij verbleven in de Motel One vestiging Hamburg a Michel wat op 5 minuten fietsen van het centrum af ligt. Als je meer wilt weten over de beschikbaarheid en prijzen van de kamers, klik dan hier. Oh, en honden mogen ook mee: yes!

Morgen vertel ik jullie over de leuke plekjes in Hamburg die we allemaal gezien hebben en wat ik aanraders vind. Tot morgen!

Deze reis werd mij aangeboden door Motel One Surprises.

5 reacties

Janneke -

Super leuk!!!

Syl -

Kijk dit soort pers-reisjes word ik altijd blij van hehe! Lijkt me heerlijk om weer eens aan te schuiven in een bijzonder restaurant en activiteiten te doen, waar je zelf niet zo 1-2-3 aan zou denken.

Lindsey Beljaars -

Leuke vlog! Altijd tof om een stad fietsend te verkennen. Hotel ziet er prima uit, zeker voor een stedentripje.

Nicole -

Toffe vlog! WIj willen ook altijd nog een keer naar Hamburg. Mijn vriend heeft voor een half jaar in duitsland gezeten ivm zijn stage dus hij heeft wel wat met duitsland! :)

Susan -

Leuke vlog Martine! Ik ben zelf nog nooit in Hamburg geweest maar ik denk wel dat het een mooie stad is. Misschien eens een keer langs gaan als ik in de buurt ben :) Ben benieuwd wat de stad nog verder te brengen heeft!

Reageer ook