2Feel at Home #1

Ik heb het bijna nooit, maar toen ik op Willemijn haar telefoon dit Instagram account voorbij zag komen was ik verkocht. Deze fantastische dame met een grote passie voor interieur had het zo prachtig ingericht dat ik meteen alles wel een op een had willen kopiëren. Huizenruil? Yes, please!

Ik heb het over het Instagram account van Yvonne: huisje met spulletjes. Ik ben zo enthousiast, mijn hart gaat sneller kloppen van haar interieur. Alles wat zij in haar huis heeft staan, is precies mijn smaak. Dat heb ik nog nooit gehad maar het had mijn huis kunnen zijn, ware het niet dat ik geen kaas heb gegeten van mijn interieur leuk inrichten.

Als ik genoeg poen had en haar in zou kunnen huren, zou ik het direct doen. Sommige vrouwen hebben dat gewoon, die kunnen zo mooi hun huis inrichten. Ik vind dat Vera dat bijvoorbeeld ook zo goed kan. Die hebben daar echt (van nature) een oog voor! Ik ben van mening dat überhaupt een huis met mooie, lichte ruimtes ook al het halve werk is voor een mooi interieur.

Yvonne houdt van industrieel maar toch heeft het ook een landelijke en knusse sfeer. Ze had daarnaast ook een hele leuke webshop, maar daar is ze helaas mee gestopt. Hieronder deel ik een aantal foto’s van haar Instagram account. Geweldig!

Nou dit dus hè? Echt hoor, gimme that! Dit waren de eerste foto’s die ik zag en toen wilde ik er praktisch wonen. Die bruine bank vind ik fan-tas-tisch en dan gecombineerd met zo’n kille grijze vloer en zachte olijfgroene muur met zo’n kleed op de grond. Love it! Dat wandkleed op de muur vind ik een geweldig idee!

Zoals je ziet verandert Yvonne van tijd tot tijd de tafeltjes een beetje. Tja, als je het mij vraagt is het allemaal even leuk.

Ook dit simpele hoekje met de prachtige houten vloer vind ik heel erg mooi. Een genot om te zien! Ik vind het altijd knap hoe iemand zo’n hoekje mooi gevuld krijgt, maar niet dat het teveel wordt. Ik vind het perfect in balans.

Ik vind het zo bizar hoeveel van haar spullen overeenkomen met mijn smaak en ideeën die ik heb gehad. Zo heb ik ook een keer zo’n locker overwogen als kast in de woonkamer. Het ziet er zo tof en stoer uit! De combinatie met het groen van de planten vind ik leuk gevonden.

Oh my god, hoe gezellig is dit. Ik wil het liefst op die bank ploffen met een dekentje en een kop warme choco. Dat krijtbord op de achtergrond geeft ook zo’n gezellige touch aan de woonkamer. En die lampen! Dat zou ik zelf nooit uitkiezen, maar nu ik het zo zie vind ik ze ontzettend gaaf.

Ook de kamers voor de kinderen en andere kamers heeft ze heel leuk vormgegeven. Je zou niet denken dat het kinderkamers zijn, haha! Heel stoer, industrieel en landelijk. Maar bovenal gezellig! Prachtige kamertjes. Ik ben benieuwd hoe haar kinderen later hun huis inrichten, haha!

En dat een badkamer ook een industriële, landelijke touch kan hebben bewijst Yvonne maar weer eens. Leuk die houten badplankjes! Geen idee dat dat bestond, ik heb het nog nooit gezien. Wat ik heb geleerd van haar account is dat je prima een kille kleur vloer/tegels kunt hebben en dit prima op kunt warmen met bruine (hout)kleuren. Het contrast is erg mooi vind ik.

Je kunt je voorstellen als je huis er zo prachtig uit ziet, dat de tuin ook niet kan ontbreken. Serieus…be amazed! Als ik ooit een dik bedrag in de loterij win, dan bel ik haar op en mag ze mijn droomhuis en tuin inrichten en kom ik er nooit meer uit.

Hier wil je toch nooit meer weg? Tenminste, ik niet! Ik vraag me wel heel brutaal af hoeveel dit allemaal bij elkaar gekost moet hebben. Dat zal een lieve duit zijn, maar daarvoor heb je wel een heerlijk huis om iedere dag van te  genieten.

Wat ik daarnaast ook heel leuk vind aan het account van Yvonne, is dat ze regelmatig leuke interieur webshops deelt zodat je weet waar je dit allemaal kunt kopen. Ik volg haar heel graag en geniet echt van haar foto’s. Wat mij betreft een must-follow!

26 reacties

Scholte -

Goedenavond,

Mag je vragen waar je de salontafel met daarop de accessoires en het poefje heb gekocht? Het is de derde foto van boven. Het zwarte metalen krukje met hout er bovenop.

Zylvana -

Hai! Wat een prachtig kleur op de muur! Mag ik vragen welke verf dit is ?
Heel mooi!

I.wassink -

Ik ben benieuwd waar je die groene kussentjes in de bank hebt gekocht wij hebben nl net zo’n bank gekocht

Francis -

Dag Yvonne,

Wat is de kleurcode van de groene muur?

Mirthe -

Hallo Yvonne

Welke kleur groen heb je op de muur? Ben erg benieuwd!

Patty -

Geweldig die zacht groene muur. Heb je als tegen kleur of op de andere wanden gewoon wit of gebroken wit?

Willemijn -

Wij hebben ral9016 op de muur :-)

Cornella -

@Yvonne, waar heb je dat ronde industriële bijzettafeltje vandaan (zwart gevlochten staal met houtel blad)? Ik vind dat tafeltje echt geweldig!!

Gon Koning -

Bijzettafel, rond houten blad met metalen gevlochten onderkant, fantastisch ! Waar is dat te koop ?
Je stijl is heel mooi, warm en bijzonder.
Groetjes Gon

Miriam -

Wauwww, enthousiasme spat er van af haha. Inderdaad errrrrg gaaf, die tuin ook: LOVE IT!! Nu alleen nog ‘even’ een huis vinden waar ik dit allemaal kan toepassen ;p

Lieke -

Hi Martine,
Heerlijk he, bij iemand binnenkijken en inspiratie opdoen? Toch hoeft een nieuw hip gezellig warm huis vaak echt niet zoveel te kosten hoor! Geloof mij!
Iedereen is altijd wild van ons huis, hip, origineel, modern en licht, maar ik geef er echt niet veel geld aan uit. Juist niet, omdat ik het ook leuk vind om eens iets te veranderen.
Misschien leuk idee voor een artikel, budget interieur tips 😉

x

Yvonne -

Hoi hoi, wat een super lief en leuk stukje heb je geschreven over mij. Dank je wel!!!

tiffany -

hoi Yvonne,
Vind de groene kleur op je muur in de woonkamer heel mooi. Weet je nog hoe die heet?
bvb dank!

chantal -

Dat is een leuk account zeg. Die ga ik zeker volgen

marie -

Vind het wel leuk maar naar mijn smaak wat te donker. Vind de smaak van Miss Lipgloss ook erg mooi, die is net verhuisd.

Evelien -

Ziet er prachtig uit! Super knap dat je met zoveel verschillende spullen toch een algemene lijn/stijl kan uitstralen. Ik vind de kleuren ook erg mooi, maar voor mij persoonlijk een beetje te veel olijfgroen om door te trekken door het hele huis.

Charile -

Ziet er geweldig uit!

Eva -

Ik ben dol op dit soort foto’s om ideeën op te doen! Zo houd ik ook echt van dat industriële sfeertje maar dan met wat lichtere kleuren en ook wat vintage.

EliseDingen -

Hee wat leuk, ik volg haar ook! Ik vind die style erg leuk, zou denk ik ook heel gaaf staan in een horeca gelegenheid. Maar in m’n eigen huis zou ik het niet willen. Dan zou ik qua kleuren en materialen toch iets meer rust en lichte tinten er doorheen willen.

Marije -

Oeh, ik ga haar volgen! Wat een gave stijl!

MARIJKE -

Ziet er erg gaaf uit, vind vooral de tuin foto’s erg gaaf!

Linda -

Waauw ik heb echt alle foto’s met aandacht zitten bestuderen omdat ik het zo gaaf vond haha!

Marije -

Ik vilg Yvonne ook al een tijdje en vind haar stijl geweldig. Het verbaast mij iedere keer weer hoe ze met kleine dingen een hele andere stijl kan maken.

Jacoline -

Misschien kan je (als je de poen hebt) een rubriek hier starten met foto’s/filmpjes van specifieke hoeken in je huis die je wil veranderen met daarbij van die inspiratiebeelden en dat de lezers dan (praktische) tips geven? Dan kijken er ‘wat’ meer mensen mee, onder jullie lezers zitten vast ook interieurwonders!

Ilona Wielinga -

Ondanks dat dit niet echt mijn stijl is ziet het er wel echt geweldig uit!

Susan -

Vind heel mooi op de foto’s ! denk alleen dat ik het gauw te druk ga vinden

Reageer ook