Weekvlog #9: JANKEN IN DE BIOS!

Tijd voor het favoriete onderdeel op 2WMN, de weekvlogs! Deze week bestond onder andere uit een heerlijk ontbijtje, een ochtendje oppassen, de Lamzac uitproberen en naar de bios gaan. Willemijn en ik gingen naar de film Me Before You en dat werd janken. BRUL!

https://youtu.be/JEHV2zuw1Zk

Het ontbijt op maandag werd verzorgd door Nicole van De Broodjesfabriek. Zelf een heerlijk ontbijtje bestellen of cadeau geven? Bekijk de website van De Broodjesfabriek!

23 reacties

Florence Vlogt -

Aaah de film is goed he. Het boek ook trouwens, een van mijn lievelings!
Xx

Laura -

Wat een leuke vlog Martine! Ik vind je huisje ook echt heel leuk: mooi ingericht! En die kwasten bij je make-up tafeltje.. kan zo in een tijdschrift 😉 Ben benieuwd hoe je de boeken vindt!

Susan -

Wat een leuke vlog!

Annem. -

Leuke vlog! Gezellige dames ook!!! :-) lxxfsss

Laura -

Hi Martine, wat een leuke vlog week weer! Ik ben heel benieuwd waar je die twee vierkante rose gouden kandelaars hebt gekocht.. Ziet er super mooi uit met die ombre kaarsen erin :)

Martine -

Wat een gezellige weekvlog! Me before you heb ik gisteren ook gezien en vond hem zo mooi, maar ook wel erg emotioneel. Heb een aantal keer voluit zitten huilen tijdens die film 😉

judith -

Fijne weekvlog weer. En super dat hij ook iets langer is. Voor mij zijn de gewone dingen zoals een was doen en het huishouden versneld laten zien echt dingen waar ik ontspannen van raak haha.

Kirsten -

Wat een leuke vlog! Je ziet er echt stralend uit, ook zonder make-up. Het valt mij op dat jij heel veel in het huishouden doet. Helpt jouw vriend je ook of doe jij het merendeel? Bij ons thuis is het heel evenredig verdeeld, maar soms verbaast heft mij hoeveel andere vrouwen in het huishouden ‘moeten’ doen. Ik begrijp dat jij vaak thuis werkt en daardoor misschien iets meer kunt doen, maar toch lijkt het alsof jij altijd degene bent die moet koken, boodschappen doen, hond uitlaten en schoonmaken. Geen kritiek hoor en ik wil mij ook zeker niet met jouw relatie bemoeien, maar ik vroeg het mij gewoon af :)

marie -

Dat viel me ook al op bij Willemijn.

Willemijn -

Ik denk dat dat komt doordat Martine en ik beide bewust weinig delen over onze mannen. Ze zijn niet echt een onderdeel van de vlogs (zeker Jorrik komt nooit in beeld). Dus wat zij wel of niet doen, vertellen we simpelweg (bijna) niet. :) Maar dat betekent niet dat ze niets doen. 😉

M -

Erg leuk de weekvlogs! Doen jullie dit nou in plaats van een diary? En komt er weer eens dagje achter de schermen/ hele dag vlog?

Emma -

Ik ben ook naar Me Before You geweest. Ik kon het ook niet droog houden..

Michelle -

Ohh Me before you wil ik ook heeel graag zien. Alleen de trailer al is zo mooi! Vond dit overigens een prima lengte hoor! Fijne week weer.

Janneke -

Super leuke vlog, dit vind ik een goede lengte!

Bumblebee10 -

Ik heb hier ook een loopse hond… ook een maand eerder dan verwacht. pff wat heb ik daar toch altijd een hekel aan haha. Blij dat het lekker weer is, dan kan ze mooi de tuin in!
Maar waarom laat je Noah niet steriliseren?

Martine -

Ik vind het geen fijn idee en heb er geen goed gevoel bij. De dierenarts vertelde me daarnaast als je dit soort (felle) waakhonden laat steriliseren het oestrogeen afneemt en de testosteron de boventoon kan gaan voeren. Dat houdt in dat ze dan nog feller kan gaan worden en dat zie ik niet zitten. Mijn dierenarts raadde het in ieder geval af.

Bumblebee10 -

Grappig om te zien hoe dierenartsen verschillen! Mijne raadt juist aan te steriliseren, vanwege schijnzwangerschappen en de verhoogde kans op tumoren en baarmoederonsteking. maar ik wil dit (nog) niet omdat ik puppies op de planning heb 😉
En dit gaat om een rottweiler, dus ook een felle hond. Maar ik snap inderdaad wat je bedoeld!

Marijke -

De enige ‘lange’ vlog die ik altijd leuk vind ik te zien, jullie weekvlogs! Wat goed van je dat je bent gaan koken voor oudere mensen. Als ze nog eens vrijwilligers kunnen gebruiken moet je het maar even laten weten. Woon in de buurt van Groningen en koken vind ik fantastisch om te doen. Wil graag eens helpen!

Lindsey Beljaars -

Wat een heerlijke vlog!! :)

2momZS || Maria -

Hele leuke vlog! Noa is echt een schatje..

Linda -

Leuke vlog! Waarom zie ik de laatste weken opeens al die tekst linksonder in beeld?! Ligt het aan mij of moeten jullie je instellingen even checken dames? Ben ik de enige die die vage “ondertiteling” die niet eens klopt ziet?

Willemijn -

Waarschijnlijk heb je ergens op het ondertiteling knopje gedrukt in de youtube video. Als je onderaan de video gaat staan met je cursor kun je links de video afspelen en pauzeren. Helemaal rechts staan nog 3 knopjes. Helemaal rechts het knopje om de video full screen af te spelen. Het middelste icoontje, het tandwieltje, is voor kwaliteitsinstellingen. En met het linker icoontje van de drie zet je automatische ondertiteling aan/uit. Die staat bij jou waarschijnlijk aan. :)

marije -

Super leuke vlog weer. Heerlijk dat je je tijd zelf kan indelen. Echt een lixe

Reageer ook