Weekvlog #8: MIJN KLEINE BABY KOMT VOORUIT!

Woop woop, ik had zo’n leuke week! Jelle kan tijgeren, ik at Nutella pizza (!!) met Sue en Martine en had een paar leuke afspraken. Daarnaast was Djurre ook nog eens jarig, hadden Tien en ik een fotoshoot en nou ja… Weer genoeg om aan jullie te laten zien in een weekvlog. Dit was mijn week!

https://youtu.be/Yb2BaWZk9b8

22 reacties

Florence Vlogt -

Man, love your vlogs ;D
Xxx

Shanna -

Zo, ik schrok ff heel erg van de maandag wenkbrauwen, maar gelukkig werd het dinsdag 😀

Trudy -

Woop woop?! Lelijk…

W. -

Leuke, drukke week heb je gehad!
Wat een schattig jong die Jelle! Knap hoor vooruit tijgeren op de vloer! Houd je zelf zulke herinneringen ook bij in een boekje of dergelijke? Ben ik wel benieuwd naar/hoe je dat vormgeeft enz. Die fotoboeken waren namelijk heel leuk:)
Gezellig team zo met martine en kirsten hoor, echte theetantes, haha;)
Alsnog gefeli met Djurre!

charile -

Super leuk om te zien!

laura -

neem in vredesnaam een vaatwasser en wasdroger, dit is toch niet te doen zo!

Willemijn -

Hahahaha! Helaas pindakaas past dat niet in mijn kleine huis. :)

Myrdeklier -

Mijn wasdroger staat in de schuur! Heb je een schuur?

Mariska -

Ook met een droger moet je alsnog de was opvouwen en in de kast leggen, hoor 😉

Amelie -

Pindakaas kan je beter niet geven aan kinderen onder de 1 jaar, net als honing, google maar eens even.

Willemijn -

Dat is als het om ‘echte’ pindakaas gaat. Dit is notenpasta zonder zout of toevoegingen en dat is juist hartstikke goed voor ze. :)

Amelie -

He dat ken ik niet! Klinkt inderdaad veel beter (en gezonder) zal eens kijken bij de Ecoplaza.
Als er een variant is zonder pinda, kan mijn zoontje het ook eten hij heeft een pinda-allergie

Willemijn -

Volgens mij wel! Je hebt ook hazelnootpasta bijvoorbeeld. Ik heb de notenpasta van Merdial, gekocht bij de Tuinen. Maar je kunt het ook echt heel makkelijk zelf maken: http://2wmn.nl/2016/01/zelf-notenpasta-maken/

Ali -

Ik geef dit aan mijn zoontje van 7 maanden. Hij vindt het heerlijk. http://dekleinekeuken.com/winkel/biologisch-pindakaas-vanaf-6-8-maanden Waarom zouden ze het maken als het schadelijk is.

Willemijn -

Ja klopt dat is hetzelfde idee als dat ik heb! Pure ‘pindakaas’, zonder zout of andere toevoegingen. Ik zag dat het nu ook bij onze Jumbo verkocht wordt, ideaal! Wat Amelie bedoelt is ‘echte’ pindakaas. Daar zit nl heel veel zout en vaak ook suiker in.

Lindsey Beljaars -

Wat een super leuke weekvlog. Grappig dat Jelle zichzelf al een beetje vooruit krijgt.

Meike -

Leuke vlog weer, je nieuwe haar is mooi!

Susan -

Ik vind je weekvlogs zo leuk Willemijn! Echt top

Leonie -

Altijd zo leuk om een weekvlog te zien. Wat leuk dat Jelle al lekker aan t tijgeren is..!

MARIJKE -

Leuk om te zien! Ben wel heel benieuwd waar je zo zenuwachtig voor was… :)

2momzs || Maria -

Leuke vlog!! Haha als je het niet gefilmd hebt betekent het inderdaad dat het heel gezellig was, en zo hoort een verjaardag ook te zijn. Leuk dat Jelle aan het kruipen is, hier duurt het nog even.

Dita -

Zo leuk dat Jelle gaat kruipen. Mila draait nu constant en schaterlacht steeds. Zo leuk al die ontwikkelingen.

Reageer ook