Weekvlog #7: STAPPEN GAAT FOUT!?!

Wat een geweldige week. Het was behoorlijk druk maar wat een feest. Zo drink je aan het begin van de week blauwe wijn op een chic event en lig je aan het eind van de week nog net niet in de goot na een shotjesfestijn. Enjoy mijn eerste weekvlog!

https://youtu.be/WaqJaU7Q1gs

Bron foto: Stappen Groningen

 

21 reacties

Selina -

Ik mis de plogs!! :(

Ceylan -

Waarom niks over de aanslagen in Istanbul vorige week dinsdag? Niet belangrijk genoeg om bij stil te staan blijkbaar..

Jaimy -

Hai! Ik lees jullie blog altijd op mijn werk (guilty :P) maar vlog’s kan ik hier onmogelijk kijken (kan ik niet maken haha), dus ik zie liever plogs ipv vlogs. Overigens vind ik de vlogs altijd heel leuk om te zien รกls ik ze zie, maar dat komt dus heel vaak niet uit :( wat ik erg jammer vind. Liefs x

Loes -

Super leuke vlog Martine! Super leuk dat jullie allebei weekvloggen ๐Ÿ˜‰

Tess -

Super leuke vlog!

Milou -

Ik vind de titel ook wat flauw, en je laat vervolgens niet zien wat er ‘fout gaat’.

Lindsey Beljaars -

Ooh wat een heerlijke vlog weer!!

Marieke -

Jammer van die clickbait-titel, nu ga ik dus niet kijken. Hebben jullie niet nodig!

Rosalie -

Ik ben er ook allergisch voor. Ik heb laatst nog een YouTuber ontvolgd omdat hij het bij elk artikel deed.

Lisa -

Jammer dat het jullie aan de humor ontbreekt om in te zien dat ze dit duidelijk als grap heeft gedaan.
Oh well, je weet niet wat je mist, misschien is de titel wel geen clickbait maar een feit. Who knows? ๐Ÿ˜›

Martine -

Precies, het is gewoon een grap. Juist omdat iedereen het doet enneh…het stappen ging wel degelijk fout maar ja: je kunt soms niet in detail treden ๐Ÿ˜‰

MARIJKE -

Weer een hele leuke weekvlog! Ben heel benieuwd naar het recept!

Susan -

Wat een leuke vlog Martine! Zeker vaker doen hoor!! Ik ben gek op vlogs :)

Amy -

Gezellige vlog Martine, net zitten bekijken tijdens het make-uppen! :-) Ik herken het wel hoor, huis een puinhoop en dan mensen over de vloer krijgen…. help! Op een of andere manier lukt dat opruimen dan ineens wel in razendsnel tempo ๐Ÿ˜‰

Lenneke -

Ik kreeg het helemaal benauwd van jouw planning! Heb je altijd zulke strakke planningen?! Oh en wat is Noa leuuuuk!

Rianne -

Hoi! Kleine irritatie van mij: iedere ochtend wanneer ik jullie website bezoek zie ik altijd als eerste die grote foto van die ‘making a murderer’ vent.. Creepy en niet echt een warm welkom zeg maar ๐Ÿ˜‰ valt daar niet iets aan te doen?

Willemijn -

Hoi Rianne! Hahahaha hilarisch, inderdaad niet echt een warm welkom. Wat er echter op die banner verschijnt is afhankelijk van je eigen zoekgedrag. Zo krijg ik er vaak aanbiedingen van luiers te zien (hahaha!). Wat kan helpen is je hele browsergeschiedenis en alle cookies wissen. :)

Femke -

Volgensmij bedoelt Rianne de 5 artikelen die jullie in eens soort banner hebben staan, en inderdaad, daar staat die foto/dat artikel bij mij ook. Ik schrik ook elke keer weer een beetje namelijk :’)

Rianne -

Nee die bedoel ik niet :p ik bedoel die banner die op de homepage bovenaan staat met jullie (meest gelezen?) artikelen erin ๐Ÿ˜‰

Willemijn -

Ooooh die hahahaha! Hmm die kan ik volgens mij niet voor je wegkrijgen. Ik ga eens kijken ๐Ÿ˜›

Kirsten -

Wat een heerlijke vlog Martine! Het feest is altijd een feest zullen we maar zeggen ;).

Reageer ook