Snacks uit de Airfryer: yay or nay?

Je hebt toffe Bloginsiders acties en je hebt héle toffe Bloginsiders acties. De Philips Airfryer testen behoort wat ons betreft toch wel in die laatste categorie. 😉 Onze Bloginsiders zijn begonnen met testen en vandaag, op 2Eat Donderdag, geven ze hun tussentijdse update. Hoe bevalt de Airfryer?

Vijf lucky lezeressen werden uitgekozen om de Philips Airfryer met ons te testen. En ondertussen hebben we de meest lekkere en gezellige (familie)foto’s voorbij zien komen!

Joyce

Joyce plaatste deze gezellige foto van een gezellig etentje met vrienden, man en kids. Ik vind het leuk om te lezen dat ze in eerste instantie sceptisch was, maar nu heel positief is. Dat hadden Martine en ik namelijk ook toen wij de Airfryer bijna twee jaar geleden voor het eerst testten! Op onze besloten Facebook pagina, waar we elkaar op de hoogte houden, schrijft ze: “Ik ben heel tevreden tot nu toe. Ik was best een beetje sceptisch, we hadden hiervoor een dubbele frituurpan en dat was wel heel snel en makkelijk…. Maar ik ben erg verrast! Dit gaat mijn frituurpan wel verslaan. Hij is erg snel en de patat en snacks zijn erg lekker! Morgen een ‘gewone’ maaltijd maken!” Deborah 

Ja hij doet het!! En wat zijn ze krokant de frietjes en totaal niet vet!! Ze zijn goed gekeurd! #airfryerfans Een foto die is geplaatst door happyhealtylifestyle (@deborahvankrieken) op

“Ik ben zeer tevreden tot nu toe, patat en snacks zijn lekker. Zelfs de glutenvrije snacks komen er lekker uit en niet droog. Hiervoor hadden wij twee frituurpannen ivm mijn coeliakie en ging het nog al eens fout dat ze de verkeerde pakte en daardoor kon ik mijn pan weer weg doen. Nu is het overduidelijk welke voor glutenvrij is. Hij is veel sneller dan een frietpan en vandaag een normale maaltijd gemaakt was nog sneller klaar dan normaal op het vuur!!”

Super leuk dat Deborah kan testen hoe de glutenvrije snacks kan testen. Zo te horen smaken ze dus goed als ze uit de Airfryer komen!

Bianca

Ha, spot ik daar onze favoriete kipcorns?! Lekker zijn ze he! Angélique

“Wij zijn erg blij met de Airfryer! De patatjes en snacks zien er prima uit en smaken ook goed! Ik heb er ook al kokosmakronen in gebakken en dat ging prima. Mijn man heeft vandaag krieltjes gebakken en die waren goed gelukt net als zijn verse hamburgers. (Ik had een bbq elders ook niet verkeerd) en het schoonmaken is een fluitje van een cent! De onderdelen kunnen in de vaatwasser ideaal.

Wow, zo tof dat ze kokosmakronen gemaakt heeft! Grappig om te zien dat Angélique gelijk aan het experimenteren is geslagen. Als je op de foto klikt ga je naar de pagina van de foto en vind je in de comments het recept. Dit moet ik ook eens proberen, want ik ben dol op kokosmakronen!

Jamillia

“De Airfryer maakt hier overuren! Heb er gister kokosmakronen mee gemaakt. En ook friet, schnitzels, courgette, hapjes, broodje roosteren gaat perfect!”

Jamillia heeft zelfs een hele uitgebreide review geschreven op haar blog. Je kunt hem hier lezen!

Over snacks gesproken, wij hebben afgelopen dinsdag tijdens een dagje werken ook weer wat nieuws in de Airfryer gedaan! Namelijk ‘Happas’ van Mora, met tomaat, risotto en mozarella. En wow, AANRADER! Super smaakvol, knapperig en heerlijk krokant. En het fijne was, binnen 10 minuten tover je ze op tafel met de Airfryer want de Airfryer is binnen no time heet (veel sneller dan een gewone oven).

So far, so good dus. De komende tijd gaan onze Bloginsiders nog even verder met testen en gaan ze ook proberen andere dingen dan frietjes en snacks te bereiden in de Airfryer. Ik ben benieuwd waar ze mee op de proppen gaan komen!

20 reacties

MARIJKE -

Klinkt erg goed deze airfryer! Heb er zelf nog nooit iets uit geproefd (bij iemand anders) want heb zelf geen fryer. Ook geen frituurpan trouwens haha

Kelly -

Heel leuk om te lezen! Ik wil er over een tijdje ook een in huis halen.

Lindsey Beljaars -

Wij hebben thuis ook een airfryer en ik vind het echt een top ding! :)

Denise -

Wat ik nergens terug lees is dat de inhoud vrij klein is. heeft iemand hier last van gehad? Voor met z’n tweetjes is het prima lijkt mij, maar wat als je een gezin van 5 mensen hebt? En de tijd?

Joyce -

Hoi Denise, ik heb een gezin van vier en de XL variant. Ik zou de kleinere voor ons niet groot genoeg vinden. Voor patat en snacks, aardappeltjes etc is deze echt prima van formaat (de xl). Patat zit er ongeveer 14 min in. Dat is langer dan in een frituurpan maar korter dan in de oven. Daarbij is hij snel op temperatuur, binnen twee minuten.

Willemijn -

Thanks voor je reactie Joyce 😀 Ik wist evven niet meer zeker of jullie de XL hebben.

Angélique -

Wij zijn met zn 5 – en en hebben de XL variant en dat gaat prima ruimte genoeg. Met patatjes zijn we zelfs sneller klaar dan met onze oude frituurpan, daar moest ik in twee keer bakken en met de Airfryer 1 keer. We hebben zelfs al met 9 personen bij ons thuis patatjes gegeten uit de Airfryer het ging sneller dan ik had gedacht!

Patricia -

Ik heb al een tijdje een airfryer en maak er alles in, patat snacks biefstuk aardappeltjes kip (kipfilet kippenpoot drumsticks etc) allerlei soorten vis… ja alles gaat hier in de airfryer heerlijk!!de frituurpan wordt niet meer gebruikt en pannen ook nog amper hooguit voor het koken van aardappelen pasta etc,

deborah -

Ja hier ook zon bofkont die hem mag testen, echt ideaal ik ben fan! Ik ga lekker verder testen en vooral op glutenvrij gebied!

Tina -

Tipje: chickenwings van lidl er in doen goddelijk lekker 😊

Wim -

Leuk om te lezen :) Als de insiders nog inspiratie willen hebben kunnen ze ook eens hier kijken voor recepten: http://www.airfryerweb.nl/airfryerrecepten/.

Maria -

Wij zijn ook hartstikke tevreden met de airfryer. De friteuse is het huis uit! Geen stank meer. Ik vind dat de airfryer wel wat geluid maakt.

Rach -

Leuk om te lezen!! Even iets anders, Ik wilde al een tijd naar Newcastle en mede door je artikel heb ik gisteren geboekt! Ook met de boot! Je artikel was zo leuk en je hebt een aantal goede tips gegeven! Ik heb er enorm veel zin en wil ook graag naar het Harry Potter kasteel. Nu vraag ik me af waar je de auto gehuurd hebt? Want er word zoveel aangeboden, en je word natuurlijk wel op een “standaard” plek afgezet. Dus dan zal ik het fijn vinden als je dichtbij een auto kan huren. Alvast bedankt voor je reactie! :-)

Martine -

Ahhh wat leuk zeg! Wij hebben een auto gehuurd bij Sixt, Jorrik had daar goede ervaringen mee. Hij had toen gebeld en daarna zijn we toen met de Über daar naar toe gereden. Het was een kwartier rijden geloof ik.

Julia -

Ik vraag me af hoe je wordt geselecteerd om dingen te testen. Ik heb al meerdere keren me ‘aangemeld’, maar ik word nooit uitgekozen. Ik dacht dat het aan mijn aantal volgers lag, maar dat kan het niet zijn aangezien ik veel meer heb dan de meeste die de airfryer hebben kunnen testen

Linda -

@Julia
Misschien ligt het aan de doelgroep die zij (of philips) willen bereiken. Het valt mij op dat het vooral “oudere” (lees 30+) dames zijn met een gezin.
Ik werk in een winkel en de reden dat wij ons bewust richten op deze doelgroep en niet op bijvoorbeeld twintigers, is simpelweg omdat 30 plussers vaak meer te besteden hebben. En uiteindelijk is dat het doel van deze actie, dat mensen zich identificeren met de testdames en zo’n ding aanschaffen. Ik weet het niet hoor, maar als je nog student bent bijvoorbeeld zou het denk ik daar aan kunnen liggen. Marketing.. Je kunt veel volgers hebben, maar als die volgers geen doekoes hebben mist deze actie zn doel..
Maar goed ik weet het niet zeker he, Martine of Willemijn kan je misschien zelf het beste antwoord geven.

Angélique -

Jaja ik ben ook een van de gelukkigen die een Airfryer mag testen! We zijn er helemaal fan van. De kipkorns zijn trouwens ook heerlijk, net als de kroketten en ga zo maar door. Gisteren heb ik er kippenpootjes in gebakken en mijn man was helemaal gelukkig want dat vindt hij zo lekker en ik dus niet. Maar ze waren super goed gelukt. En zo kan ik nog wel even doorgaan…ik denk dat ik niet meer zonder Airfryer kan😊

Bianca -

Ik ben één van de bofkonten die de Airfryer aan het testen is, en hier in huis zijn we helemaal fan! Enne inderdaad op jullie aanraden ook de kipcorns geprobeerd 😉

Lianne -

Wat gaaf dat de Airfryer zo goed ontvangen wordt, nu ben ik ook enorm benieuwd. Leuk om voor te sparen. :)

Susan -

Leuk om te lezen! Ik ben zelf ook al een tijdje gek op de airfryer :) fijn ding!

Reageer ook