Pizza slices met twee soorten kaas en tomaat

Advertorial – Hoera! Het is weekend! Heerlijk. Daar was ik wel even aan toe naar een drukke week. Vanavond heb ik lekker he-le-maal niets op de planning staan. Behalve dan een uitgebreide pampersessie in de badkamer om vervolgens met Djurre op de bank te ploffen en een paar afleveringen Orphan Black én een paar van deze pizza slices wegwerken. Het weekend kan beginnen! (En dit is hoe je de pizza maakt.)

Ook Saar danst een rondje door de kamer op vrijdag want meestal mag ze in het weekend bij ons op de bank komen kroelen. (Gekke regel, I know. Maar anders wil ze iedere avond op de bank haha!)

Genoeg over het weekend. Door naar de pizza! Pizza kun je natuurlijk eten als avondmaaltijd… Maar wat mij betreft is pizza als borrelhapje nog veel lekkerder! Deze pizza, belegd met twee soorten kaas, tomaat en tijm is om te smullen. En daarnaast heb je hem ook zo gemaakt. Ideaal borrelhapje als je het mij vraagt.

Wat heb je nodig (1 pizza)

  • Verse pizza bodem (uit de koeling)
  • Boursin Sjalot & Bieslook
  • Tomaat in (dunne) plakjes
  • Geraspte kaas
  • Verse tijm

Verwarm de oven voor op 200 graden. Besmeer de pizza met een dun laagje Boursin Sjalot & Bieslook. Snijd de tomaat in dunne plakjes en leg deze op de pizza. Strooi wat geraspte kaas (hoeveelheid naar wens) op de pizza. Vervolgens kan je wat verse tijm, of andere kruiden naar smaak, over de pizza strooien.

Als laatste kun je, naar smaak, nog wat extra Boursin toevoegen en dan is hij helemaal klaar om in de oven te gaan! Plaats de pizza voor zo’n 10 tot 20 minuten in de oven op 180 graden.

Haal de pizza uit de oven en snijd hem in stukken. Serveer je pizza slices op een mooi bord op plank. Serveer ‘m tijdens een avondje borrelen of doe zoals ik: zet een serietje op, drankje erbij en plof op die bank. Het is weekend! Eet smakelijk!

Wat ga jij vanavond doen?

11 reacties

Inge -

Ziet er goed uit dames!
Mooie foto’s ook! :)

Linda -

Leuk geschreven Willemijn. Ziet er goed uit ik ga het wel een keer proberen :)

Renate -

STOP MET ZEIKEN OVER ADV ETC!! 😝👎😡 DAN LEES JE HET GEWOON NIET, KOM OP ZEG!! IK BEN HET SPUUG EN SLUUG ZAT.

Michelle -

Klinkt heerlijk! En wat zeuren de mensen in de comments, niks van aantrekken hoor! Jullie doen de advertorials hartstikke leuk!

Loes -

Lekker en leuk gedaan weer. Ik las in de laatste zin 3 x ‘se-rietje’ ipv serie-tje xD

Kirsten -

Wat een geklaag elke keer op de advertentie’s. Ik ben juist van mening dat willemijn en martine het heel goed aanpakken. Deze artikelen zijn op zo’n manier vormgegeven dat ze toch leuk zijn om te lezen. (Naar mijn mening dan).

Bianca -

Jeetje wat lees ik in de comments veel commentaar op advertorials. Ik vind het gewoon tenen krommend. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik verdien ook gewoon mijn geld iedere maand en deze meiden ook. Ik vind ook niet elke dag de blogs even leuk….. maar net als in een tijdschrift sla ik het dan gewoon over. Deze meiden maken super leuke blogs en verdienen dit gezeur echt niet. Ik lees heel veel blogs iedere dag en het valt me dat het vooral bij 2wmn en llg is. Heel raar…… Volgens mij zijn het ook vaak dezelfde (jonge) meiden.
Martine en Willemijn ga vooral zo door.

Margriet -

Hier even een reactie van iemand die ‘commentaar’ gaf op een advertorial, slechts één keer en ik ben ook niet het type dat er telkens over ‘zeurt’ omdat ik ook echt wel de andere leuke artikelen zie en lees! Maar ik merk de laatste tijd dat er heel veel advertorials geschreven worden, veel meer ten opzichte van vroeger (toen moest er ook geld verdiend worden toch). En ja, van de blogs die ik lees valt het mij gewoon op dat er op 2wmn veel advertorials staan en dat de balans t.o.v. vroegere tijden een beetje kwijt is (mijns inziens). Maarja, dat is mijn idee! 😉

Diana -

Wanneer is die boursin campagne afgelopen? Tot die tijd sla ik 2wmn maar over. 2Golddiggers is het geworden volgens mij.

Lotte -

Ik snap dat er bij jullie ook brood op de plank moet komen, maar mijn hemel wat wen advertorial. 2advertise kan je de blog beter noemen. Erg jammer vind ik persoonlijk. Op livelifegorgeous worden amper nog artikelen geplaatst, blijkbaar kosten de advertorials teveel tijd. Erg jammer, ik kom tegenwoordig een stuk minder.

Charlotte -

Oeeh jummie. Misschien maak ik deze ook vanavond.
Geniet van je weekend! ❤️

Reageer ook