Céline Trapeze Handbag Review

Véél, heel veel, aangevraagd. Mijn review van de Céline Trapeze Handbag. Ik kocht hem een aantal maanden geleden in Genève. Het is de Medium Trapeze Handbag  uit de herfstcollectie van vorig jaar. Hoe is de kwaliteit? Wat vind ik er van? En wat zijn aandachtspunten voor als je er ook eentje wilt kopen… Dit en meer in deze video!

https://youtu.be/9TGjd8aKTWk

22 reacties

Nicole -

Echt een hele mooie tas dit! Prachtig.

Floor -

Hierboven al genoemd maar ook ik (weliswaar obsessed door capsule wardrobes) vraag me af wanneer t ok is om te investeren in een tas. Wanneer besluit je: ik wil die tas en niet een scooter? Of aflossen op mijn huis? Ik worstel er zelf ook wel mee. Hoeveel geef je uit aan fashion iedere maand? Ik heb er net een blogpost aan gewijd maar ben erg benieuwd naar jullie verhaal!

Linda -

Geen haat, maar ik vind het niet eens een mooit tas. Vind die flappen aan de zijkant niks. Doe mij maar een tas onder de 100 euro, als je het gebruikt gaat het vroeg of laat toch slijten, het is een gebruiksvoorwerp.

N -

Sorry, begin ik toch over de prijs. Ik snap het gewoon echt niet :p Natuurlijk is de tas kwalitatief beter dan een van de Zara. Maar je gaat me niet vertellen dat hij 4 keer zo goed is als een tas van 500 euro. Op een gegeven moment wordt iets alleen maar duurder terwijl de kwaliteit niet meer beter wordt. Hoezo doe je daar aan mee? Voor mijn gevoel laat je je in het ootje nemen door gecreëerde schaarste.

Martine -

Superleuke video!! Ik heb een paar weken terug mijn eerste designer gekocht (de medium lilly in midnight blue croc stripe hair calf, hele mond vol haha) mede door de video’s die jullie van mulberry gemaakt hebben en ik ben er zo blij mee! Dus ik vind het heel leuk dat we nu ook een video krijgen met wat meer informatie over andere tassen/merken :)

Willemijn -

Oooh wauw, prachtige keuze! Veel plezier met je Mully 😀

Mirjam -

Leuke review, al word ik persoonlijk totaal niet warm van die tas. Ook zie ik er absoluut geen 2000 euro aan af. Wat een idiote prijs, sorry no offence, iedereen is vrij wat hij/zij wil kopen. Maar die tas kost mij meer dan een maandsalaris. Ik koop dan liever elk jaar een tas bij de Hema of de lokale tassenwinkel zodat ik lekker kan afwisselen en niet bang hoef te zijn dat er een vlekje of krasje op komt.
Mijn duurste tas is er eentje van 120 euro van Cowboysbag maar die heb ik kado gekregen bij een tijdschrift abbo, en als ik zie hoe die tas is qua kwaliteit (bagger!) ben ik ook blij dat hij voor mij gratis was 😉

Michelle -

Wat een goede volledige review! Ik heb de Céline Trapeze in het zwart met zilveren hardware en ben er – ondanks dat ik hem nu even niet zo veel gebruik – héél erg blij mee!

Melike -

Ah wat een mooie tas! Veel plezier ermee. Ik vind het zo leuk om tassen reviews en artikelen te lezen, daarom grote waardering hier!

Lindsey Beljaars -

Wauwie, wat een prachtige tas. Handig dat je hem zo uitgebreid reviewed!

Minka -

Wat leuk dat je ook echt de review hebt gemaakt Willemijn! Mede namens mij bedankt. :)
Prachtige tas en ben het helemaal eens met jouw plus en minpunten die je noemt. Voor het onderhoud van lamsleer (of andere gladde leersoorten) heb ik een tip. Werkt beter dan de adviezen die je bij Mulberry of Chanel krijgt. Ik gebruik op mijn Celine trio tas dit: glad leer crème van het merk colloni. Ik werd namelijk gek van het feit dat je elk mini krasje of vlekje zag en ik ben erg zuinig op mijn tassen en wil ze ‘als nieuw’ houden. Toen heb ik dit ontdekt en werkt erg goed. Van Colloni heb ik ook een ander spulletje special voor de wat ruwere leersoorten en hier behandel ik mijn 2.55 af en toe mee. Toen ik laatst in de winkel kwam zei de S.A. dat mijn tas er als nieuw uitziet en ze deze zo weer in de winkel kan zetten en dat terwijl ik haar veel gebruik en al drie jaar oud is. Vaak zeggen ze in de winkels dat onderhoud niet nodig is maar dat vind ik bullshit. Net als dat je zelf bodylotion gebruikt om je huid soepel te houden is het bij leer niet anders.
Celine koop je trouwens ook in Maastricht en in Rotterdam. In Antwerpen heb je een (mooie) Celine winkel met meer aanbod.

Veel plezier met het dragen en complimenten over de duidelijke en volledige review! 😀

Willemijn -

Aaah top bedankt voor je aanvullingen! 😀

Eva -

Wat een mooie tas zeg! De prijs houdt mij wel tegen hoor. Tenzij ik hem kado krijg :-). Ik heb een paar jaar geleden een mooie louis vuitton gekregen en daar ben ik heel zuinig mee. Heel handig deze review om de overweging te maken voor deze tas!

Lisa -

Wil je eens een artikel maken over hoe je jezelf ‘akkoord’ geeft om zulke dure tassen of sieraden te kopen? Ik heb best wat spaargeld en zou de tas zonder zorgen kunnen kopen maar heb dan toch een groot ‘ja maaaar, dat is ook een hele verre reis!’ complex (waar ik dan niet op ga want ja: ‘dat is de aanbetaling van een nieuwe keuken’ – voor een nog niet gekocht huis enz enz…).
Oftewel, ik ben wat dat betreft gewoon té zuinig 😛 Het ergste is dat ik het dus ook plaatsvervangend heb: ‘ohhh, maar da’s een jaar collegegeld voor Jelle!’ en dat terwijl ik weet dat jullie daar heus ook wel een potje voor hebben, haha.
Hoe zijn jullie op het punt gekomen dat het gewoon ‘oke’ is? En geniet je er ook echt ten volste van? Want met zoiets als het kettinkje (zo mooi!) zou ik bijv. al erg bang zijn dat hij kwijt raakt/gestolen wordt.

Willemijn -

Hihi grappige vraag! Ik zal eens kijken of ik hier een leuk artikel over kan schrijven 😛

Patricia -

Ja hier ben ik ook benieuwd naar! Je hebt al eens een artikel geschreven over de vaste lasten en de verdeling daarvan, maar hoe zit dat dan met zo’n tas? Heeft Djurre ook dure uitgaven? Begrijp me goed, ik gun het jullie hoor 😀 Ben gewoon benieuwd!
Verder goede review, al is het niet mijn soort tas. Vind het model niet zo mooi :)

Leonie -

Wauw, ik vind ‘m echt prachtig. Die kleur ook, super mooi!

Shirley -

Ik vind hem prachtig! Hij staat al lang op mijn lijstje maar tot nu toe is 2000 iets té boven mijn budget, haha. Zegt degene die haar budget al een aantal keer heeft opgeschroefd voor tassen :’) Wie weet ooit!

Willemijn -

Haha dat was het voor mij ook. Tot ik deze tegen kwam en het de laatste was. Hahahaha! FAAL… 😛

Marijke -

Ben zelf geen tassen-lover (ja echt waar) maar dit is een handige review voor de echte tassen liefhebber!

2momZS || Maria -

Prachtige tas, en dit is inderdaad een hele handige review als je erover nadenkt om het ook te halen. Denk dat het voor mezelf handiger is als ik tassen neem met wat grover leer, ik denk ik deze tas teveel zou beschadigen met krasjes.

Liset - Beautydagboek -

Ontzettend handig zo’n review voor vrouwen die er over nadenken om deze tas aan te schaffen. Het geeft toch een beter beeld dan een paar foto’s in de webshop :). Zeker als je graag grondig onderzoek doet, dan is dit ideaal! Ik vind de tas trouwens ook leuk als hij naar binnen gevouwen is, dat maakt het mooi compact en handzaam :).

Reageer ook