2Vlog: Smullen met Starbucks

Het is de laatste tijd behoorlijk druk en het leek me leuk om jullie weer eens mee te nemen tijdens zo’n dag! Vandaag werk ik alleen thuis en doe ik wat huishoudelijke klussen. Tussendoor geniet ik van een heerlijke Chilled Classic van Starbucks. Welk van de varianten is jouw favoriet?

https://youtu.be/byKuVMCd9RU

Mijn favoriete Starbucks Chilled Classic is zeker Cappuccino. Maar de nieuwste variant Caffè Americano is ook erg lekker en zorgt echt voor een oppepper als je het nodig hebt. Meer informatie over de Starbucks Chilled Classics? Klik dan hier!

5 reacties

Inge -

Hey, wat ik even wilde zeggen is dat ik het heel tof vind dat jullie naast een gesponsorde video ook nog een gewoon artikel online zetten!
Daarnaast is de gesponsorde video niet alleen over het product zelf maar wordt er nog een hele vlog omheen gemaakt, waar aandacht aan is besteedt!
Heel leuk :)

Martine -

Top, fijn om te horen Inge!

Loes -

Leuk gedaan en tof om zo weer mee te kijken met je dag! Ik neem straks ook even een starbucks mee bij boodschappen doen 😉

Kelly -

Leuke vlog! Ik vind zelf geen enkele koffie echt lekker, maar die van Starbucks vind ik nog wel oke haha

Jennifer -

Leuk gedaan!

Reageer ook