2Test: Lamzac

In de goodiebag van The Gift Suite event zat wel een heel tof ding, namelijk de Lamzac! Misschien heb je er wel eens van gehoord of anderen er heerlijk in zien chillen op een festival, in het park of op het strand. Ik probeerde de Lamzac uit, is het wat?

https://youtu.be/wMIGC1a-_Yw

 

12 reacties

Yvonne -

Haha rondrennen met zo’n ding? Ik zou hem voor mn ventilator houden denk ik! xD.. lijkt me wel een leuk ding, alleen €75 is wel een beetje prijzig :(

Ingrid -

O wat grappig dat je de Lamzac hebt gereviewd! Laatst zat ik met m’n vriendinnen te picknicken in het Noorderplantsoen en zag ik 3 jongens aan het stunten met zo’n geval (wij vonden het een lijken op een vagina, zeker de roze variant, haha). Wat een gedoe! Pas na een half uur kon een jongen zitten. En met mijn korte benen en armen ook geen geslaagd idee. Doe mij maar wat dekentjes of een strandlaken 😉

Alex -

Misschien voor sommige situaties wel mooi, maar ik zie me nog niet op strand heen en weer rennen…voor een feestje of zo lijkt het me wel goed. Als dan iemand anders dat ding gaat vullen. 😀
Groetjes,
Alex

Doro -

Haha, wat een leuk ding :-) je kan ‘m misschien aan je fiets binden om op te blazen 😛 wel opletten dat je niet opstijgt!
Nee, serieus: tof ding! Het lijkt me dat ie best wel op water zou kunnen drijven, maar misschien is het gewoon niet veilig? Dat hij door de vorm gaat omkiepen, misschien…

Sylvana -

Leuke review!

Waar is dat leuke witte jurkje van?

X

Martine -

Van Vanilia, ze hebben/hadden er ook een t-shirt van :)

Tamara -

Vrienden van mij hebben ook een lamzac, maar zij rennen nooit met dat ding rond om ‘m te vullen. Zij zwiepen ‘m, staand op een plek, heen en weer door de lucht en vullen hem zo. En nee.. Ze zijn ook zeker geen 2 meter! :)

Susan -

Heel tof! Denk alleen niet dat ik hem heel veel zou gebruiken haha.

Inge -

Nee dit vind ik echt niks. Heen en weer rennen in de hitte met zulk ding. Nee bedankt.

Liset - Beautydagboek -

Het idee is ontzettend leuk en ik was er ook benieuwd naar hoe hij zou bevallen :). Jammer dat je zelf zo hard moet lopen (je hebt wel je best gedaan hoor!) om er lucht in te krijgen. Ik geloof dat ik hem zelf niet zou aanschaffen omdat het lucht er best redelijk snel weer uitloopt.

MARIJKE -

Leuke review, maar niks voor mij haha. Ik zie mijzelf nou niet op het strand heen en weer rennen om dit ding te vullen met lucht. Blij dat jij het getest hebt, scheelt mij weer een miskoop!

2momZS || Maria -

Wat een gaaf ding!!

Reageer ook