Wil jij een Philips Airfryer testen?

Kipcorns zijn het allerlekkerste uit de Philips Airfryer van Martine. Maar écht. Ik doe een dansje als Martine weer eens een broodje kipcorn voor me klaarmaakt in haar Airfryer. En deze keer bieden we jullie de kans om het ook te ervaren! Heb jij altijd al een Philips Airfryer willen proberen? Lees dan zeker even verder!

We zijn namelijk op zoek naar 5 lezers (‘Bloginsiders’) die de Philips Airfryer willen gaan testen. En om die vraag die je nu in je hoofd hebt, gelijk maar te beantwoorden: Ja, je mag de Airfryer na afloop van de campagne uiteraard houden! 😉

Wat moet je doen?

De allereerste recept-opdracht is om een Friet & Snack test doen. Wij zijn namelijk heel benieuwd wat jij vindt van frietjes en snacks uit de Airfryer. Daarnaast dagen we je uit om een creatief recept te maken met behulp van de Airfryer. Zo hebben wij een keertje een 3 gangen menu gemaakt in de Airfryer, maar je zou ook een lekkere taart of brood kunnen bakken in de Airfryer. Je kunt ontzettend veel kanten op met de Airfryer en met een beetje out of the box denken is de Philips Airfryer opeens multi-inzetbaar!

Daarnaast vragen we je om een aantal posts op social media te plaatsen.

Op 2WMN verschijnt twee keer een update van de bevindingen van onze Bloginsiders, zodat al onze andere lezers kunnen lezen wat jullie er van vinden.

Wij hebben weer super veel zin in deze campagne. Wil jij meedoen? Klik dan hier om je aan te melden! Waarschijnlijk worden eind deze week onze Bloginsiders al geselecteerd dus als je mee wilt doen, meld je dan snel aan. :)

35 reacties

Wendy -

Ik zou ook graag willen testen lijkt me geweldig 😊

Jamilla -

#Doeteenheelgrootvreugdedansje Ik mag mee doen! Ik ben super benieuwd, zo veel goede verhalen over gehoord en al heel veel leuke lekkere recepten opgezocht!

Anne-Marieke -

Ah leuk! Ik zag vandaag op televisie reclame voor een perfect cooker, volgens mij was dat een wannabe versie van de Airfryer! Het lijkt me enorm leuk om een Airfryer uit te testen :)

Emmelie -

Over een maandje samenwonen met mn lieve vriend :)
Een Airfryer zou dus helemaal geweldig zijn!

MARIJKE -

Lijkt mij super leuk om een air fryer te testen! Ga mij meteen aanmelden!

Simone -

Wauw, te gaaf! Ik heb me aangemeld want ben heel benieuwd naar de airfryer. Leef al jaren zonder frietpan & probeer echt een gezonde levensstijl te krijgen met behulp van Weight Watchers. De airfryer lijkt me een welkome toevoeging om aan de slag te gaan met gezonde, nieuwe en hopelijk lekkere recepten om uit te proberen.

Babeth Elisa -

Oehh ik doe zeker mee! Ik wil al heel lang de airfryer uitproberen, lijkt me een ideale oplossing om “gezond ongezond” te kunnen eten 😋

Puck Christine -

Ik heb me al een paar keer aangemeld om Blog Insider te worden, maar ik krijg nooit mails om mee te doen met een actie. Ook geen bevestiging van inschrijving oid. De mails zitten ook niet in m’n spam. Kan ik hier iets aan doen?

Naomi -

Hoi,

Ik heb mezelf opgegeven omdat wij met ons gezin al heel erg lang de airfryer willen proberen. Het lijkt me een ideaal apparaat,wat de frituur en vlees braden in een pan overbodig maakt. Ideaal voor mij want ik mag nooit koken van mijn man omdat ik het vlees altijd laat aanbranden🙈 dus kookt hij altijd na een lange werkdag. Ik zou het heel fijn vinden om zo zelf een lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten zodat hij lekker op de bank kan ploffen en op zijn gemak kan eten na zn werk. Ik hoop dat ik uitgekozen word, het zou een ideale kans zijn om te kijken of ik kwaliteiten heb om blogger te worden (zit er al heel lang over te denken om een blog te beginnen, maar weet niet hoe en waar te beginnen, jullie tips??) En om vaker heerlijk te kunnen eten zonder schuldgevoel. En dat mijn man heerlijk kan genieten van frietjes en vlees (lust geen aardappels) zonder dat hij zich schuldig voelt over zn gewicht.

XOXO Naomi

Caitlyn -

Ik twijfelde enorm, omdat ik in verband met solliciteren mijn facebookprofiel liever privé hou, maar dit is echt een unieke kans dus ik doe toch mee na eens goed de comments te hebben gelezen.
xx

Lenneke -

Oh boy, ik wil meedoen. Ik ben fervent snackfan en wil wel eens weten hoe dit ding bevalt. Ik meld me meteen aan!

Alex -

Ik heb me ook aangemeld, alleen staat er dat je na 14 dagen bericht krijgt. Maar het begint eind van deze week toch al? Is dat wel op tijd dan?

Willemijn -

Komt goed 😉 14 dagen is de standaard tijd, maar deze campagne begint wat sneller.

Nienke -

Super gaaf! Deze wil ik al heel lang testen! Mijn vader vindt frituur te vet, dus hij wil ook al eeuwig een Air Fryer testen. Ik vind dit een stuk fijner dan gewone frituur, omdat ik dit wel weer goed aandurf na mijn eetstoornis. Dus dit lijkt me ideaal!!

Sandra -

Leuk! Alleen hebben wij er al een! Maaarr ik ben natuurlijk wel benieuwd naar lekkere recepten! Voor de mensen die de airfryer mogen testen: geloof me je wil nooit meer zonder 😉

Dees -

Ik ga me aanmelden. Op dit moment hebben mijn man en ik geen friteuse. Dit omdat ik wel weet wie zo’n vette friteuse dan schoon mag maken.. en omdat alles uit het vet niet zo gezond is. We eten nu ovenfriet en maken er als snack een broodje hamburger bij. Best lekker, maar toch is de patat niet wat het zijn moet. Graag zou ik daarom de airfryer testen, voor betere patat, maar ook voor al het andere lekkers wat je er in kunt bereiden. Ik ben benieuwd!

Deborahschrijft -

Ik heb mij aangemeld! Zou hem dolgraag willen testen! Ben bezig met gezonder eten, dus het zou echt heel erg van pas komen!

Elize| girlonthewhitebike -

Gaaf! Ik doe graag mee!:) ik ben benieuwd naar deze! Mijn verloofde vind het maar onzin, wie weet kan ik hem toch overtuigen! Makkelijk, gezond en snel patat (en andere dingen!)

Kyona Donkers -

Oooooh wat leuk! Ik heb me ingeschreven! Hoofd loopt nu al over met recepten!! 💕

Jennifer -

Wat een leuke campagne! Krijg meteen honger in patat en zelfgebakken brood. Lijkt me super leuk om mee te doen! Heb me meteen even aangemeld, leuk! :)

Heleen -

Ik zou het super vinden om mee te doen, onze oven is in maart stukgegaan, en krijgen pas in september een nieuwe. Helaas voor deze actie houd ik mijn facebook privé en heb ik geen verdere andere social media, ivm later werk in het onderwijs. Niet dat het niet mag, maar leerlingen hoeven niets van mij te zien, vind ik. Jammer dat je social media zo belangrijk is om een bloginsider te zijn, ik zou namelijk een goede review kunnen schrijven en ik zit al een tijdje te balen dat ik geen gevulde aubergine of paprika, moelleux au chocolat of zelfgemaakte gezonde falafel meer kan maken nu ik ovenloos ben :-). (hierbij hints voor gerechten voor de daadwerkelijke deelnemers, hahaha)

Willemijn -

Hoi Heleen! Ja social media speelt altijd een belangrijke rol bij bloginsider campagnes. Maar het is wel een leuk idee om ipv een campagne op social media te doen, het een keertje iets anders in te steken. We gaan eens kijken of merken daar eventueel voor te porren zijn. 😉

Sanne -

Mee eens, ook ik houd mijn Facebook privé vanwege mijn werk. Verdere social media kanalen heb ik niet. Zou fijn zijn om ook een keertje mee te kunnen doen zonder dat social media gebeuren.

Jamaila -

Super leuk zit al een tijdje te twijfelen om er een aan te schaffen! Ik heb ons aangemeld ben benieuwd!

Nathalie -

Ik heb me aangemeld via Pauline , is dat hetzelfde? Ik doe HEEEEL graag mee!

Willemijn -

Ja klopt, dit is dezelfde campagne! :) 1 keer aanmelden is in principe voldoende, maar wie weet vergroot dubbel aanmelden je kans haha!

Kelsey -

Ik vind bloginsiders een leuk idee, alleen ik heb zo weinig volgers dat waarschijnlijk ik geen kans maak. Succes aan iedereen die wel mee doet!

Angélique -

Ik heb me aangemeld, ben reuzebenieuwd naar de Airfryer. Heb genoeg testpersonen in ons gezin 😀 en ik vind het ontzettend leuk om recepten te proberen en te bedenken.

Danique -

Oeh leuk! Ben altijd een beetje sceptisch geweest tegenover de Airfryer, mede door de wisselende verhalen uit mijn omgeving. Dit lijkt me een hele leuke manier om er een keer kennis mee te mogen maken; ik heb me aangemeld!

Kelly -

Ik heb me aangemeld. Lijkt me zo leuk om uit te proberen!

Danielle -

Super leuk ! Ik heb mij direct aangemeld, altijd al een Airfryer willen proberen :)!

Lianne -

Ja, superleuk! Ik heb mijzelf aangemeld, want het lijkt mij zo grappig om een keer een taart in de Airfyer te maken. :)

Sanne -

Lijkt me echt super leuk alleen ik heb geen blog dus kan het niet op die manier delen en mijn Facebook is niet openbaar.. Dus dan zal het wel niet kunnen.

Willemijn -

Heb je misschien wel instagram? Het is belangrijk dat je in elk geval 1 social media kanaal hebt waar je op kunt delen. En het facebook account heb je nodig om deel te kunnen nemen in onze besloten facebookgroep tbv communicatie (en gezelligheid 😛 ).

Sanne -

Ja instagram heb ik wel gewoon open staan. Dan ga ik me toch maar gewoon opgeven:)

Reageer ook