Weekvlog #5: PAKKETJE WEG?!

Na de vlog marathon van Martine zijn we nog niet uitgevlogd! Vandaag weer eens een weekvlog. Afgelopen week was een leuke, afwisselende maar ook wel een pittige week. Ook begon onze stagiaire Kirsten en was ik onder andere in Haarlem en Nijmegen. Al met al weer genoeg om jullie te laten zien! Kijk je mee?

https://youtu.be/jyzze2wUDsI

Dit is het recept van de Surinaamse nasi die ik voor het grootste deel gevolgd heb. Zelf heb ik ook nog een halve Madame Jeanette peper vermalen in de vijzel en toegevoegd.

26 reacties

laura -

Pffff willemijn, wat een werk dat huishouden zonder droger of vaatwasser. Ik snap niet hoe je het uithoud zonder, vooral met een baby!

me -

Zo heftig is een was ophangen of met de hand afwassen nou ook weer niet hoor, we leven niet meer begin 20ste eeuw toen een was doen de hele dag duurde. 😛

Patricia -

Was weer leuk een vlog! Je bent wel heel dapper bezig hoor, werken, alleen voor Jelle zorgen met weinig slaap, de challenge, om 7 uur buiten lopen………oh no! Ok, je bent nog jong maar toch, compliment!
Zouden die puistjes een soort protest zijn van het niet snoepen? 😉

Willemijn -

Aaah dank je Patricia! Ja wie weet komt het daardoor. Snel weer snoepen dus hihi. Grapje natuurlijk 😉

Janneke -

Hoi hoi

Die vlogs van Willemijn zijn altijd zo leuk, en herkenbaar (als moeder).
Fietsen met je kind..tja… Toen mijn zoontje 9 maanden was, en ik trots en wel op de mamafiets naar de bibliotheek fietste, wilde ik mijn fiets op de grote stander zetten, die brak af bij de bout ( had ook niet gemogen maar dat terzijde ) fiets met kind en al vielen op de keien. Kind heerlijk vastgesnoerd in de kinderstoel, geweldig windscherm ervoor, die ervoor zorgde dat ik er onmogelijk bij kon… Gelukkig mankeerde er hem niets. Maar of je kind goed kan zitten of niet, ongelukken kunnen altijd voorkomen. En dan denk ik wel, zitten in een draagzak op de fiets word afgeraden, maar snap niet zo goed waarom. Denk dat als het op schokken, en valrisico aankomt het niet veel verschild met een stoeltje. En zit wel zo prettig….

Emmy -

Super leuk jullie diary’s en vlogs, ik kijk altijd weer uit naar maandag! Willemijn welke lippenstift had je woensdag op?

Willemijn -

Dat was Kinda Sexy van MAC :)

Mariska -

Fietsen zou ik nog niet doen hoor! Of kan Jelle al zelfstandig tot zit komen? Wij hebben een bakfiets met daarin een maxi-cosi houder, dat werkt prima en is veilig! Soms fiets ik ook weleens met mijn zoontje in de drager, maar eigenlijk is dat ook niet veilig (stel je voor je dat om wat voor reden dan ook hard aan je stuur trekt, of voorover valt).

https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/op-de-fiets/mee-op-de-fiets/fietszitje-voor

Laura J -

Ik vond de NYC vlogs van Martine fantastisch, maar superleuk om weer wat van jou te zien Willemijn! :)

angela -

Wat ik wel even wilde zeggen: Ga alsjeblieft niet met Jelle op de fiets wanneer hij nog te jong is, of nog niet zelfstandig kan gaan zitten en kan blijven zitten. Dit kan echt, echt, fataal zijn voor een baby. Dus kijk alsjeblieft uit met de fiets!

Mirjam -

Wat leuk om je zus te zien!

Hanneke -

Wat een heerlijke vlog, zo herkenbaar die korte nachten en iedere dag gewoon doorgaan alsof er niks aan de hand is. Lekker wat foundation erop en gaan met die banaan :)… Fijn dat je dat ook allemaal laat zien! Een goede nacht slaap is goud waard. En wat betreft dat Surinaamse eten; heerlijk! Succes met de challenge!

Marije -

ontzettend leuk! (maar dat zijn al jullie vlogs!)

zit alweer te wachten op een nieuwe.. 😉

W. -

Hey, gezellige vlog! Past Jelle nog in een maxicosi? En heb je er een?
Er zijn maxicosi dragers op de markt die achterop je fiets kan. Ziet er eng uit maar het is echt ideaal en veilig en goedgekeurd. Google maar is, of check bij een fietsenwinkel.

Daniëlle -

Wat is Jelle al groot! En super fijn dat jullie een stagiaire hebben, lijkt me voor Kirsten ook heel leuk om bij jullie te werken!

Hester -

hey,

Ik zou het juist heel leerzaam en interessant vinden als je wel verteld over je acne Willemijn. Heb je een idee waarom het weer zo erg is nu en wat ga je eraan doen en helpt dat….? Denk dat je daar weer veel mensen mee zou kunnen helpen.

Groetjes!

Sara -

Wat leuk om de dag weer te kunnen beginnen met een vlog van jullie. Wat ziet je zelfgemaakte Surinaams er lekker uit zeg! En met de challenge is couscous bij mij ook een favoriet!

Michelle -

Je weekvlogs blijven toch wel favoriet hoor! Kan me voorstellen dat je het op een gegeven moment beu was dat Djurre zolang van huis was. Wel heeel knap dat je ondanks al je goede argumenten hebt volgehouden en geen eten hebt besteld!

Malou -

Je kunt ook fietsen met Jelle in de draagzak :)

Martine -

Dat lijkt me echt heel gevaarlijk! Maar goed: misschien is fietsen met je kind dat sowieso wel 😛

Malou -

Je hoort mensen wel vaker zeggen dat het gevaarlijk is, maar dat vind ik gek. Zo gauw je kind kan zitten mag-ie ineens wel mee in een fietsstoeltje. Dat is eigenlijk nog veel gevaarlijker, want als je dan valt kun je je kind niet met je lichaam beschermen. Het verkeer is natuurlijk sowieso gevaarlijk, ook met de kinderwagen kan er iets gebeuren. Ik vond het een verademing toen ik het eenmaal van me af had gezet. Maar het is natuurlijk heel persoonlijk, als Willemijn zich er niet goed bij voelt moet ze het zeker niet doen :)

Kirsten -

Wat is het een leuke vlog geworden! Heel gek om mezelf in jullie video’s tegen te komen, haha!

MARIJKE -

Leuke vlog! Leuk en handig een stagiaire! Die kan veel leren bij jullie en tegelijkertijd goed helpen. Win-win!

Linda -

Super leuk om de week in een vlog terug te zien! En je bent niet alleen, ook ik denk aan kakkerlakken wanneer ik dadels eet. Yummie. ;p -x-

Diana -

Wat weer een leuke weekvlog, een goed begin van de week en elke keer weer zo gezellig! Fijne week dames!

Dita -

Wat leuk, weer een weekvlog! De NYC vlogs waren ook super :)

Reageer ook