Wat zit er in de luiertas?

Of ik eens wilde laten zien wat er in de luiertas zit. Natuurlijk wil ik dat! En zo kwam ik op het idee voor de video vandaag. De luiertas van Jelle is goed gevuld, maar wel alleen met de echte musthaves wat mij betreft. Dit zit er in…

https://youtu.be/Pv572SGRBkU

Edit: Wat ik nu niet heb laten zien zijn bijvoorbeeld extra kleren, een jas of een zonnepetje die ik eventueel ook meeneem. Of en wat ik meeneem in dit geval, is namelijk heel afhankelijk van het weer.

57 reacties

cindy -

Wil je misschien nu 1tje maken maar voor 2kids? Ben wel benieuwd hoe je dat aanpakt 😉

Jasmijn -

Ik reageer nooit maar wil graag laten weten dat ik alléen de mommy-artikelen lees. Hartstikke leuk zo’n kijkje in je leven Willemijn. Niet mee stoppen hoor!

Charlotte -

Ik ben 19 jaar en dol op 2WMN. Veruit mijn favoriete blog. Ik laat eigenlijk vrijwel geen comments achter maar bij deze: er is zoveel verschillende content om te lezen dat ik niet snap hoezo je zou zeuren. Daarnaast is het logisch dat Willemijn meer bezig is met het moederschap aangezien dat de fase van haar leven is… Vooral zo doorgaan met de blog!!
Ps: ik word in november tante en kan door jullie blog als zwangersschapsnewbie toch een beetje mee praten

Chantal -

Jeetje ik kijk deze video pas later en ik schrik best wel van de reacties! Als het je niet aanstaat dan kijk je toch lekker niet? Ik ben 21 en nog helemaal niet bezig met kinderen (privé dan, met m’n werk wel :)) maar ik vind dit soort artikelen en video’s heerlijk! Keep up the good work!

Patricia -

Het onderwerp luiertas was niet de trigger voor mij bij dit artikel maar wel de hoeveelheid comments. Inmiddels begrijp ik waarom gezien de discussie. Ik ben een van de oudere volgsters met drie pubers en lees zeker niet alles meer over baby’s/kinderen. Ben blij dat ik nu in deze fase zit, lang leve de zelfstandigheid, maar weet nog heel goed hoe leuk de leeftijd van Jelle was! Er wordt mij bij 2WMN van alles aangeboden en ik mag zelf kiezen wat ik lees en of ik er iets aan heb, zo zie ik het. Daarom ben ik ook selectief in wat ik lees want ik moet mijn tijd ook verdelen tenslotte. De keuze voor baby/moeder artikelen (iemand die moedertjes zegt moet duidelijk zelf eerst nog volwassen worden) lijkt mij heel logisch, een bijzondere fase in je leven waar anderen zeker wat aan hebben. Ik vraag me wel al een tijd af wat nu de bedoeling is van LLG. Daar ben ik als eerste voor gevallen en was by far mijn favoriete blog! Ik vind het echt héél jammer dat het daar nu een stuk kariger is geworden. Ik mis de liefde voor Mac of andere merken, nieuwe producten, verzorgingsartikelen enz. Alles is aan verandering onderhevig maar het voelt nu als een grijs gebied en iets meer duidelijkheid hierover zou ik persoonlijk wel op prijs stellen. Fijne dag vandaag!

Evelien -

Wauw, ik schrok toch even van sommige reacties onder dit artikel! Ik wil jullie daarom vertellen dat ik jullie echt geweldig vind :-). Bijna een van de eerste dingen die ik doe wanneer ik ‘s ochtends achter mijn laptop kruip is ‘even kijken wat op 2wmn staat’. Ik vind het heerlijk om artikelen over moederschap te lezen (ben zelf 24, maar nog niet kinderen bezig), en zo leuk om te zien hoe Willemijn hier zo haar ei in kwijt kan. Ook je vlogs vond ik echt super leuk om te kijken! Aan de andere kant vind ik de ontwikkelingen van Martine ook heel erg leuk, de vlogs van New York en andere dingen die haar bezig houden.
Ik vind de afwisselingen van deze artikelen juist heel fijn op jullie website, en ik heb daardoor ook het idee dat het jullie levens laat zien zoals ze écht zijn en wat jullie bezighoud.

Jullie zijn een super team, dus laat je vooral niet van de wijs brengen door gekke uitspraken als #martineredtjezelf, ik vind het echt een bizarre opmerking. 2wmn zou 2wmn niet meer zijn als jullie hier niet beide op voor zouden komen, en ik hoop dat ik nog heel lang van jullie artikelen mag blijven genieten!

Sara -

Ik zelf ben pas 19, maar vind het juist leuk dat je ons zo meeneemt in deze fase van je leven.. Iedereen zal weleens een artikel of video voorbij zien komen die hem/haar minder leuk lijkt, toch? Ik heb dat zelf nml vaak met recepten en die lees ik dan ook gewoon niet..
Respect Wil & Tien, jullie gaan, naar mijn mening, enorm leuk om met de diverse bezoekers op jullie blog!

Corina -

Ik heb me nog geen één keer bemoeid eigenlijk met een discussie over de adv of iets. Maar Willemijn zegt zelf aan het begin van de video dat dit veel aangevraagd is, dus een grote groep is/was hier erg nieuwsgierig naar. En daarbij kom ik indd wel vaak voor de “mama stuff”.

Dees -

Ik snap heus wel dat je ouder wordt en geen zin meer hebt in het schrijven van makeup artikelen. Maar nu staan jullie bekend op Internet als twee luie mensen die openlijk aangeven geen zin om aanaar de behoefte van de bezoekers te voldoen. Dat kan ook anders. Ik snap dat het zoeken is naar een nieuw format, maar ik zou er niet zo lichtzinnig en relativerend mee omgaan / op reageren. Het is echt heel betuttelend. Dat kan anders! Hebben jullie geen mensen hiervoor?

jennifer -

Wow, Ik vond deze comment toch echt niet kunnen. Waarom ben je meteen lui en kijk je niet naar de wensen van bezoeksters zodra je niet over beauty schrijft? Ik ben het hier echt niet mee eens, vooral niet als je bedenkt dat 2WMN een persoonlijke lifestyleblog is, wat dus betekent dat het over hun levens gaat. Makeup artikelen worden bovendien nog gewoon geschreven, maar daarvoor moet je op livelifegorgeous zijn, een beautyblog die óók door Martine en Willemijn gerund wordt. Dat je alleen beautyartikelen wil lezen kan, maar ga daar dan niet over klagen op een lifestyle blog… Vooral dit schiet echt in het verkeerde keelgat, omdat dit zeker niet de mening van iedereen hier is: “Maar nu staan jullie bekend op Internet als twee luie mensen die openlijk aangeven geen zin om aanaar de behoefte van de bezoekers te voldoen”. Oh, bovendien ben ik een student van 21 zonder kinderwens, om even aan te geven dat (iig enkele) mensen zonder kinderen deze videos en artikelen ook kunnen waarderen.

Martine -

En jij staat bij ons bekend als iemand die alleen maar negatieve reacties achter laat gezien de historie. Zo hebben we allemaal wat hè? Het is niet zo dat we je vastbinden op een stoel met plakband om je ogen open te houden met onze blog(s) voor je neus. Je hebt de keuze om ons niet te volgen dus doe dat dan ook niet als wij je niet aanspreken, probeer dan je energie nuttig te besteden zou ik zeggen. :)

Daarnaast is bepaalde feedback prima, maar wij runnen uiteindelijk deze blog. Niet een Dees, of een Fenna, of een Veerle of weet ik veel wie. Mensen vergeten soms dat een blog persoonlijk is en in het echte leven ben je ook niet met iedereen vrienden, toch?

PinkFairy -

Leuk!!! Maar geen extra setje kleren? Wij hebben het wel altijd mee, nog wel eens nodig gehad haha 😛 En voor vieze kleertjes gebruik ik gewoon zo’n (geurend) zakje, is natuurlijk hetzelfde idee alleen je gooit het niet weg 😛

Aukje -

Ik begrijp werkelijk niet waarom sommige de behoefte voelen hier te melden wat er allemaal wel niet mankeert. Met positieve feedback kunnen Martine en Willemijn wel iets, met zeiken niet. Mijn moeder zegt altijd: ‘Als je niks aardig te zeggen hebt, zeg dan even niets.’ Er zijn zoveel blogs, als je niet geïnteresseerd bent in deze, zoek dan een andere. Ook ik zit nog niet in de mommy-fase; net gaan samenwonen, maar nog student en 22 jaar.. Toch verheug ik me dagelijks om jullie artikelen! En soms ontgaat het me zelfs dat het om een advertorial gaat. Mijn complimenten Martine en Willemijn; jullie runnen een mooi bedrijf!

Brecht -

Leuke video! Ik ben 23 jaar en ben absoluut nog niet bezig met (het krijgen van) kinderen. Maar de artikelen die jij over het moederschap plaatst vind ik hartstikke leuk en mooi om te lezen/kijken! Dat jullie altijd zo dicht bij jullie zelf blijven is volgens mij juist de kracht van jullie blog :)

Ik volg jullie nu denk ik zo’n drie jaar op LLG en 2wmn en vind de kwaliteit van jullie blogs alleen maar verbeterd. Ook met de advertorials vind ik dat het duidelijk te zien is dat jullie altijd een eigen draai aan het artikel proberen te geven.

Ik reageer eigenlijk bijna nooit, maar na het lezen van sommige reacties voelde ik toch even de behoefte om dit te melden. Ga zo door Willemijn en Martine!

Yvette -

Handig en leuk om eens te zien. Ik vind zelf mommy artikelen wel leuk om te zien, ook al ben ik zelf geen moeder. Maar ik kan de reacties wel enigszins begrijpen. Mij valt op dat er de laatste tijd heel veel advertorials online komen. Snap ik, dat zijn jullie inkomsten. Steken jullie ook veel tijd in, maar toch zijn het andere artikelen als normaal. Het is en blijft betaalde content. Dus kies ik er vaak voor om deze niet te lezen (soms ook wel hoor!). Als er dan in de week veel advertorials online komen en een aantal mommy artikelen snap ik dat er weinig anders over blijft voor bezoekers die hier niks mee hebben. Ik vind jullie blog nog steeds leuk en interessant genoeg om te blijven lezen, maar ik vind wel dat er in verhouding veel advertorials online komen. Zeker omdat jullie nu ook minder artikelen plaatsen dan vroeger. En inderdaad er is niks mee om een blog niet meer te volgen, maar ik zou dat wel heel jammer vinden.

Madelaine -

Wel leuk om te zien wat je meeneemt, ik ben echt na twee maanden al gestopt met die luiertas en neem niet meer zo veel mee.

marie -

Leuke video! Denk dat de mama’s onder ons hier echt wat aan hebben. Als grote nicht vind ik het in ieder geval wel handig😉

Inge -

Hi Willemijn,

Thank god voor deze video! Komt echt op het goede moment. (Ben zwanger en me volop aan het inlezen over alles babygerelateerd).
Wel 2 vraagjes:

1) die geurende zakjes voor poepluiers: waar haal je die? Gewoon in de Action/Kruidvat ofzo?

2) kan je misschien eens een artikel schrijven over voeding bij baby’s? Ik snap nl niks van die torentjes, en dan een thermos met heet water en een fles met koud water om dan zo de maaltijd te bereiden. (Heb al ettelijke sites/boeken gelezen maar het kan er gewoon niet in)

Alvast bedankt!

Eva -

Je hebt ze eigenlijk overal! Bijvoorbeeld van de wibra voor 1 euro, maar ook van het kruidvat eigen merk.

Inge -

Ok bedankt, dan ga ik daar tegen die tijd eens kijken!

Sara -

Zakjes hebben ze ook bij blokker voor 1 euro!

Mare -

@Marie: Moedertjes….moederschap behoort tot een diepgaand onderwerp.

Mare -

Geen kids maar echt blij met jouw artikelen over Jelle!

Kim -

Ik vind het een beetje jammer dat jullie helemaal niks (lijken te) doen met de feedback/opmerkingen die er op dit artikel doen. Blijkbaar vindt men de mommy artikelen toch te vaak aanwezig. Het zou jullie sieren om hier toch eens over na te denken en niet erop te reageren zoals jullie nu doen..

Linda -

Ben ik de enige die een soort ondertiteling die overigens niet helemaal klopt links onderin zie? Heel irritant kan me niet op de inhoud van je verhaal focussen omdat die tekst soms een zin klopt dan weer iets anders staat, super vaag. Ligt dit aan mijn telefoon??

Willemijn -

Ik heb dat ook wel eens gehad, en toen bleek dat ik per ongeluk een functie op youtube had geselecteerd (auto ondertiteling). Help ik je hiermee of is dat het niet?

Felicia -

Misschien kunnen jullie ook wat met de feedback doen? Gezien de vlogs van Martine en haar zus renate in New York super leuk waren en meerdere volgers aangeven dat soort artikelen leuk te vinden. Een artikel wat wel mommy-gerelateerd zou zijn maar nog wel leuk bv. Met hoge hakken achter de kinderwagen etc en dan vertellen of je kledingstijl daardoor veranderd is maar echt een artikel of video alleen over ‘de luiertas’ heeft naast het moederschap geen affiniteit met een ander raakvlak wat velen aangeven juist wel leuk te vinden aan jullie blog.

Willemijn -

Juist omdat 2WMN zo breed is, hebben we een brede doelgroep. Dat is super leuk, maar daar hoort ook bij dat niet iedereen altijd alles leuk kan vinden. De een vindt de artikelen over moederschap wel leuk, de ander niet. De een vindt artikelen over zelfontwikkeling zweverig en ‘te’, de ander vindt het juist heel interessant en kan zich er helemaal in vinden. De een komt hier wel voor recepten en de ander gaat daarvoor liever naar een goede foodblogger. Zoals je zelf ook zegt, de vlogs van Martine in NY vond je tof, en deze niet zo. Tja, hoe erg is dat? Je vindt toch ook niet ieder tv programma van een bepaalde zender leuk? Rekening houden met iedere lezer gaat niet en daarom hebben we het criterium: Als we het zelf interessant vinden, dan komt het op 2WMN. Dat is hoe afwegingen gemaakt worden.

Sommige meiden zeggen dat ze de 2WMN van ‘vroeger’ missen. We zien het zelf niet als ‘vroeger’ en ‘nu’. We zien het als een geleidelijke ontwikkeling die laat zien hoe onze persoonlijke levens zich ontwikkelen. Je kunt niet verwachten dat een persoonlijke lifestyle blog altijd hetzelfde zal blijven. Martine en ik veranderen. Onze levensfases veranderen, onze interesses, onze richting in het leven. Het is allemaal onderhevig aan verandering. En dat maakt dat 2WMN ook altijd zal blijven veranderen. Juist als we niet meer vanuit onszelf zouden schrijven, zou 2WMN, 2WMN niet meer zijn. En inderdaad zoals een bezoeker zei, ‘You win some, you lose some’ daarmee. Dat is gewoon hoe het is en daar zijn we helemaal oke mee. Voor lezers die afhaken, sluiten nieuwe lezers zich weer aan bij wie de huidige content wel past. Het zou wel een stuk gezelliger zijn als lezers zelf er ook zo luchtig over konden denken. 😉 Op een gegeven moment deed je je Tina weg en stapte je over naar de Cosmo of de Flair. En later misschien wel naar de Vriendin of Libelle. Zo gaat dat denk ik ook met blogs. :)

Denise -

Ik heb ook altijd de neiging om kritische comments te plaatsen. Maar Willemijn, met deze reactie sla je de spijker op de kop….! Chapeau. :-)

Ashley -

Ik ben zelf niet zwanger, geen kinderen en heb er ook niet heel veel mee. Maar goed dan sla je deze video gewoon over voor mij geen probleem gewoon lekker plaatsen wat bij jullie hoort hoor dames! Ps soms kijk ik de video’s wel puur omdat het soms wel leuk is om te bekijken:)

Marije -

Haha, dit aanstaande moedertje die ook een paar keer naar de Libelle Zomerweek is geweest vind dit soort video’s als afwisseling heel leuk hoor! Je kan nou eenmaal niet iedereen tevreden houden en gelukkig mogen we zelf kiezen wat we op internet bekijken. Het is zo makkelijk om vanuit je luie stoel achter je laptopje kritiek te hebben in plaats van iets face-to-face te zeggen.

José -

Ik vind jullie blog superleuk en ik kijk iedere dag trouw of er leuke nieuwe artikelen bij zitten. Bijna altijd vind ik het fantastisch, maar soms spreekt het me niet aan en dan sla ik het lekker over. Misschien een tip voor de rest van de dames? Ga zo door trouwens, jullie zijn super. En ja, misschien zou ik het wel leuk vinden als jullie soms wat meer controversiële onderwerpen aansnijden. Jullie doen dat altijd supergoed en ik vind het heel interessant om te lezen. Maar ik snap ook wel dat je niet zeven keer per week een diepgaand artikel over persoonlijke onderwerpen kunt plaatsen ;). En dan neem ik meer dan genoegen met saladerecepten en mommyblogs. <3

kim -

Ik ben zelf zwanger en lees JUIST graag je eerlijke artikelen over het moederschap!

Loes -

Super leuk, ik heb hem doorgestuurd naar m’n zus die zwanger is want die dacht dat ongeveer de hele kinderkamer erin moest 😉 Valt toch mee..

marrie -

Tip voor Willemijn: begin een mamma blog. Dan kunnen daar alle moedertjes heen. Hou deze blog voor de meer diepgaande artikelen.

Martine -

Hi Marrie,

Ik vind je reactie een beetje denigrerend (‘moedertjes’) maar wellicht bedoel je het niet zo. 2WMN is en blijft natuurlijk een persoonlijke blog over onze levens en daar horen ook artikelen bij over moederschap omdat Willemijn in die fase van haar leven zit.

Niet ieder artikel/video zal voor iedereen interessant zijn. Dat is ook onmogelijk met duizenden bezoekers. Ik hoop dat je daar wat begrip voor hebt. Fijne dag! :)

jennifer -

Hi Marrie,

Is het wel zo eerlijk om te zeggen dat artikelen over het moederschap niet diepgaand kunnen zijn? Het artikel dat Willemijn schreef over de moederliefde die tijd nodig had om aan te wakkeren was bijvoorbeel erg persoonlijk, en beschreef haar diepste gevoelens. Nu snap ik dat dit artikel bijvoorbeeld minder ‘diepgang heeft’ maar als je heerlijk bent hebben bijvoorbeeld shoplogs dat ook niet.

Eva -

Ik ben zelf 36 weken zwanger en de ‘mama blogs’ kunnen mij niet vaak genoeg online komen 😉 Ben wel van mening dat er heel veel advertorials online komen de laatste tijd. Maar er is wel afwisseling met bijvoorbeeld de vlogs van Martine. Ik volg jullie nog steeds graag hoor!

Veronique Hendriks-Meijs -

Ach wat een gezeur over een aantal artikelen die niet in de smaak vallen.

Ik vind 2WMN juíst zo leuk omdat er zo’n breed scala aan onderwerpen aan bod komt! Ja, dan kan het zijn dat er af en toe een artikel voorbij komt waarvan de één denkt; ‘Nah, hier heb ik niets mee’ maar de ander; ‘Hier ga ik eens lekker voor zitten!’.

Je kan er moeilijk van uit gaan dat de onderwerpen die behandeld worden op een lifestyle blog exact mee zullen groeien met de onderwerpen en actualiteiten uit je eigen leven.
Bovendien is de dynamiek tussen Willemijn & Martine nog altijd even leuk en is Martine géén moeder en zullen veel mensen zich ook in haar situatie kunnen verplaatsen.

Als je dat niet begrijpt en zó kritisch bent in je oordeel, denk je wat mij betreft dat de wereld zich teveel naar jou moet schikken.

Martine & Willemijn; You win some, you lose some.

Toevallig ben ik jullie blog beginnen te lezen toen ik zelf zwanger was (tegelijk met Willemijn), en is 2WMN nu de allereerste site die ik elke ochtend met veel plezier bezoek als ik begin aan mijn ‘rondje blogs’ (En dat zijn er aardig wat 😌)

Joelle -

Hahaha, ik dacht even dat Jelle ‘Hoi mama’ zei… Bleek het Martine te zijn! Ik was helemaal in de war en dacht dat Jelle opeens groot was geworden ofzo

m -

Ja dat had ik ook, ik was 1 sec helemaal verbaasd haha
oh en 5 seconden nadat jelle huilde door de babyfoon, begon mijn zoontje ook te huilen in zn slaapkamer. dus ik snapte je blik helemaal :grr: haha 😉

Caitlyn -

Ik lees hier echt veel negatieve commentaren tot zelf ‘Martine, red jezelf!’ en ik vind dat er toch serieus over. Zelf ben ik de komende 5 jaar nog niet van plan om mama te worden, maar ik lees de artikelen wel en zo vaak komen die nu ook weer niet. Het Libelle-gehalte valt wel mee, borrelbrood valt ook bij studenten goed in de smaak dus zo erg zal het wel niet zijn. Iedereen moet eten, toch?! Het punt dat LLG minder kwalitatief is geworden ben ik ook niet mee akkoord, wel vind ik ook dat er daar relatief weinig artikelen online komen. Zonde dat hier zo kritisch wordt gesproken zonder ook iets te geven waar Martine en Willemijn mee aan de slag kunnen. Ik blijf in ieder geval wel gewoon komen :)
xx

Pim -

Nog even wachten en jullie gaan volgend jaar de Libelle zomerweek vloggen…. Denk dat de planning met twee mommy items deze week wat overloaded is, maar ik vind met name de keuze van de advertorials SAAI. Er moeten toch ook leukere meer aansprekende merken en producten zijn?

Martine -

Hallo Pim,

Wat is er precies mis met de Libelle zomerweek? :) Lijkt me hartstikke leuk! Mijn moeder is laatst nog geweest en die zei dat daar vrouwen en mannen waren van allerlei leeftijden: 20+ tot 90! Misschien ga ik er inderdaad volgend jaar wel heen om te vloggen, haha!

Gezien je reactie historie heb ik het idee dat je ons vrij recent volgt en geef je vooral reacties bij advertorials. Omdat ik zie dat je nu herhaalt dat de advertorials saai zijn, hierbij wat uitleg ter verduidelijking. Wij werken samen met een mediabureau die voor ons bekijkt welke adv er bij onze content of blog passen. Wij geven zelf aan of we een adv aan willen nemen ja/nee. Jammer dat je ze saai vindt, wij steken er zelf veel tijd en moeite in om er altijd wat leuks van te maken!

Maar mocht je een merk vinden dat samen wil werken met ons en waarvan jij denkt dat het helemaal bij ons past, geef gerust een gil :) !

silvia -

er is inderdaad niks mis met de libelle zomerweken, je zou daar echt eens moeten gaan vloggen. ik ben er nu 2 jaar geweest en vind het echt erg leuk, en ja ik ben pas 19. ook de mama artikelen vind ik erg interessant. niet dat ik op het moment over kinderen nadenk. maar wel leuk om te lezen hoe willemijn dit ervaart. daarvoor is 2WMN dan ook een persoonlijke lifestyle blog. voor willemijn hoort daar Jelle bij en voor martine newyork met haar zus (etc..)

ga zo door dames! ik geniet er nog iedere keer van, van bijna alles wat jullie schrijven/filmen
liefs

Martine -

Je maakt me nieuwsgierig haha, ik denk dat ik volgende x met mijn moeder ga 😀 !

Luus -

Martine,

Red jezelf!

Ella -

Vond de blogs van Martine en zus Renate in New York wel erg leuk :)

Marjan -

Inderdaad!

Sjoukje -

Haha, hoewel het grappig is, is het ook wel waar! Martine ik vind je artikelen geweldig, de onderwerpen zijn precies waar lezeressen over willen lezen. Willemijn kan beter een mommyblog beginnen. Sorry dat ik het zeg, maar je kan echt merken dat je in een andere levensfase zit. Ik vind artikelen (en het leven) van Willemijn dan ook echt saai.

#MartineRedJezelf

Ella -

Ben het eens met Nikki, zowel LLG als 2WMN waren voorheen favorieten. De afgelopen artikelen hadden ook een (te) hoog ‘Libelle’-gehalte: airfryer, borrelbrood etc. Vind het jammer..

Michelle -

Altijd leuk om te zien wat iemand anders in de luiertas stopt. Ik heb altijd een flesje afgekolfde melk bij voor als ik niet rustig kan voeden, en een etuitje met een haarclip voor mij (voor tijdens het voeden, Morris leert nu net aan m’n haar te trekken) en extra kleertjes voor Morris! Verder probeer ik vooral niet te veel mee te slepen. Het meeste is vaak toch overbodig, vooral nu hij nog zo klein is.

Nikki -

Kerrie live Wil en Tien

Al jaren volg ik jullie op LLG en daarna ook trouw op 2WMN maar ik ga toch afhaken vrees ik. Op LLG is de kwaliteit sterk achteruit gegaan en 2WMN is een mommyblog aan het worden. Met pijn in mijn hart want ik heb altijd zo genoten van jullie vriendschap en liefde voor make-up.

Willemijn -

Hoi Nikki! Jammer dat je afhaakt, maar het kan natuurlijk dat het niet meer je kopje thee is. :) Dat het een mommyblog wordt, wil ik wel even nuanceren. Gemiddeld staan er 3 tot 4 artikelen per maand in de categorie kinderen online. Dat is maximaal 1 per week, maar niet eens standaard iedere week dus. In onze ogen is 2WMN dus absoluut geen mommyblog (kan ook niet, aangezien Martine geen moeder is 😉 ). Maar het wel een persoonlijke blog, dus met af en toe een artikel van mij over het moederschap. Het kwam alleen net zo uit deze week dat 1 artikel en 1 video in deze categorie online kwam. Wellicht dat het daardoor een beetje als een overload voelde?

Ina -

Ik kan me zeker vinden in deze reactie. LLG vind ik nog steeds een hele fijne blog, maar 2wmn begon als een blog met diepgang wat ik erg leuk vond, ook na de geboorte waren er niet extreem veel artikels ivm baby’s. Maar als ik dan even op het onderwerp ‘Kinderen’ druk merk ik dat er sinds mei toch steeds meer artikels opkomen rond baby’s en het moederschap. Ik kan er helemaal inkomen dat dit sommige mensen aanspreekt, maar als 18-jarige voel ik hier niet zoveel voor.

Corina -

Leuke video!
Ik heb ook sowieso een thermometer, 2 zetpillen, schoon rompertje en setje kleding in de luiertas.

Dita -

Leuk om te zien Willemijn! Ik heb ook een cowboysbag als luiertas maar dan een gewone versie die ik zelf nog had. Vond verder ook niet veel mooie tassen. En luierzakjes zijn ideaal. Ik kreeg ze laatst van een vriendin die ze niet meer gebruikt. Heel handig! Verder heb ik dezelfde inhoud in de tas.

Reageer ook