Starbucks Chilled Classics

Ik houd van een kopje cappuccino of een latte macchiato met caramel op zijn tijd. Alleen in de zomer drink ik minder vaak koffie. Totdat ik kennis maakte met de Starbucks Chilled Classics, heerlijk!

Wat ik zo fijn vind, is dat je de Starbucks Chilled Classics  gewoon kunt kopen in de supermarkt bij het koelvak. Dit zijn de smaken die verkocht worden: Caffè Latte, Cappuccino, Caramel Macchiato, Skinny Latte en de nieuwste variant Caffè Americano. Ik nam vier varianten mee om eens te proeven.

Mijn verwachting was dat ik vooral Cappuccino en Caramel Macchiato lekker zou vinden. Maar niets was minder waar!

De variant Cappuccino smaakt lekker vol en romig en vind ik ontzettend lekker. Wat goed is om te weten is dat alle Starbucks Chilled Classics (licht) zoet zijn qua smaak. Ik vind dat persoonlijk heerlijk want koffie zonder suiker is niet aan mij besteed.

Dit is de nieuwste smaak: Caffè Americano. Bij deze variant komt de koffiesmaak het sterkste naar voren. Ik had van tevoren gedacht dat ik Caffè Americano niet zo lekker zou vinden maar niets is minder waar. Ik vind het juist heel lekker, ik proef zelfs een beetje cacao! Hmmm!

Als ik warme koffie drink, dan ga ik vaak voor caramel macchiato. Ik was dus heel benieuwd naar deze smaak. Net als Cappuccino is Caramel Macchiato ook lekker vol en romig met een vleugje caramel.

Caffè Latte smaakt ook zoals Cappuccino maar dan minder vol van smaak. Deze is wat lichter wat ik zeker kan waarderen. Bij Caffè Latte had ik ook niet verwacht dat ik deze smaak lekker zou vinden, maar ook deze vind ik heerlijk!

Ik kan gewoon bijna niet kiezen welke Starbucks Chilled Classic  is het lekkerst vind. Ik vind ze allemaal wel lekker en koud uit het koelvak smaakt het heerlijk, ideaal op warmere (en drukke) dagen!

Sowieso vind ik het ook fijn dat je de Starbucks Chilled Classics heel makkelijk kunt meenemen voor onderweg. Een leuk detail vind ik dat het rietje de groene Starbucks kleur heeft. Ik weet zeker dat ik in de warme zomermaanden vaker een Starbucks Chilled Classic ga halen.

Heb jij al een van de Starbucks Chilled Classics gekocht bij jouw plaatselijke supermarkt en wat vind je van de nieuwe smaak Caffè Americano?

10 reacties

richtje vd veen -

ik ga deze starbuckjes ook proberen bij mijn appie.

Margriet -

Ik vind Starbucks ZO overpriced, terwijl de koffie daar echt niet zo lekker is.
Vind ik jammer! :(

Angela -

Ik vind je foto’s echt heel mooi! Bovendien vond ik het artikel leuk om te lezen en heb je me nieuwsgierig gemaakt naar deze Starbucks drankjes, de caramel macchiato lijkt me het lekkerst!

Nicole -

Zo jammer dat het artikel onvolledig is (in mijn ogen) doordat er geen informatie gegeven is over de ingrediënten.

Martine -

We geven het door aan de klant!

Pim -

Ik had graag wat meer informatie gehad over de ingrediënten etc. De tekst komt erg kinderlijk over. Hopelijk kun je hetgeen je ermee hebt verdiend steken in goede content van jullie site.

Patricia -

Ik weet het niet, ik had liever meer informatie over wat er nou precies in zit aan hoeveelheid suiker en zo.
Als ik in Amerika ben kan ik een Frappuccino niet weerstaan!
Martine is deze tekst echt van jouw hand? Ik herken je schrijfstijl er namelijk niet zo in?

Kim -

Ik vond deze drankjes heerlijk om te drinken na mijn bevalling en de eerste maanden even snel in de luiertas. Een heerlijke verfrissing EN energie shot.

Renate -

Jammer dat ik geen koffie lust maar het klinkt heul lekker!

123 -

Thanks meiden, dat jullie het er op deze manier weer bij zetten ;). Dan heb ik zelf weer de keuze om het dan wel of niet te lezen.

Reageer ook