Nieuwe Bloginsiders gezocht!

Afgelopen weken heb je al een heerlijk idee voor een borrelplankje en een borrelbrood voorbij zien komen en deelde ik een van mijn favoriete vrijdagmiddag-momentjes. Maar we zijn ook benieuwd naar die van jou! Word jij onze Bloginsider voor de komende weken en kom jij samen met ons gezellig een vrijdagmiddag borrelen?

Wat is de opdracht?

What to do? Dat wil je nu natuurlijk graag weten! Als je geselecteerd wordt als Bloginsider ontvang je een heerlijk verrassingspakket met producten van Boursin. Met dit pakket verzorg je een perfect begin van het weekend voor jou en je vrienden/collega’s/geliefde/familie. En hoe je dit aanpakt, laat je zien op social media via #vrijmiboursin. In totaal maak je 5 posts tijdens deze Bloginsiders campagne. Dat wordt smullen dus!

Zo’n lekker pakket ontvangen is natuurlijk al hartstikke leuk, maar er is meer! De Insiders die de meest creatieve en leuke posts plaatsen, gaan samen met ons in augustus gezellig een vrijdagmiddag borrelen! Als je meedoet is het dus mogelijk dat wij elkaar gaan ontmoeten, hoe leuk is dat?

Ben jij dol op borrelen en Boursin, meld je dan nu hier aan als Bloginsider!

8 reacties

Cherren -

Helaas kan ik de link ook niet openen. Ook de link in de reactie werkt bij mij niet

Homeofdaisies -

Hmm ik houd erg van kruidenkaas! Op mijn brood, op een wrap (met zalm en rucola bijvoorbeeld), op sushi, toastjes of zelfs in de pasta (ipv saus). Ja, ik ga me zeker aanmelden! 😊 xo Daisy

Aukje -

Ontzettend leuk! Helaas krijg ik de link niet geopend. Ligt dat aan mijn computer?
Lijkt me leuk om als bloginsider aan de slag te mogen voor jullie website. Bij weinig inspiratie tijdens het koken, gooi ik een pakje boursin in mijn pan. Soms wat sambal of pesto erbij en je hebt genoeg variaties én toch een gezonde maaltijd op tafel staan. Of zalm met boursin, ook favoriet!

Willemijn -

Je bent de eerste die het probleem meldt. Werkt deze misschien wel: http://2wmn.bloginsiders.nl/influential/ (eventueel kopieren en plakken in je browser) 😀

Aukje -

Dankjewel! Met deze link is het me wel gelukt. :)

Lise -

Top. :-) Misschien is het ook wel even handig om erbij te vermelden of Belgische lezers/lezeressen ook kunnen deelnemen? Ik was namelijk geselecteerd om de producten van cb12 te testen maar kreeg achteraf een mailtje dat ik toch niet kon deelnemen omdat ik in België woonde. Wat natuurlijk jammer was, want ik keek er wel naar uit om ze te testen.

Lise -

Ik heb hier even een vraagje over… Ik heb me laatst aangemeld om de producten van CB12 te testen. Moet ik me nu nogmaals aanmelden, of is één keer inschrijven genoeg om in aanmerking te komen voor alle acties?

Willemijn -

Als je aan deze actie wilt meedoen moet je je nogmaals aanmelden. Dat is omdat anders iedereen die zich ooit aangemeld heeft, elke keer opnieuw geselecteerd zou kunnen worden, ook al zouden ze geen interesse hebben. Dus daarom meld je je voor iedere actie apart aan. :)

Reageer ook