Test nu de producten van CB12 met ons!

Ik vind het belangrijk om een goede adem te hebben en daar hoort een goede mondverzorging bij. CB12 heeft een aantal fijne producten om te zorgen dat je verzekerd bent van een goede adem. Jij kunt nu als Bloginsider dit met ons testen!

CB12 heeft drie producten in het assortiment die ervoor zorgen dat je met een goede adem de deur uit gaat:

  • CB12 mondspoeling regular (blauwe dop)
  • CB12 mondspoeling mild (groene dop)
  • CB12 boost kauwgom

CB12 mondspoeling zorgt ervoor dat onaangename geuren geneutraliseerd en voorkomen worden. Ik start mijn dag graag met CB12 als ik een belangrijke afspraak heb en extra zeker wil zijn van een goede adem. Ik gebruik het daarnaast ook als ik een presentatie moet  geven of een event bezoek.

En wie herkent het niet: een pakje kauwgom in je tas? Ik heb standaard een pakje kauwgom in mijn tas zitten en tegenwoordig gebruik ik CB12 boost kauwgom omdat deze in combinatie met de CB12 mondspoeling er voor zorgt dat ik extra verzekerd ben van een goede adem. En het is altijd handig voor tussendoor! Ik gebruik de CB12 boost kauwgom zelf vlak voordat ik een afspraak heb voor extra zekerheid of na de lunch of een kopje koffie. Daarnaast vind ik het ook fijn dat de CB12 boost kauwgom suikervrij is.

Jij kunt nu ook CB12 testen als je jezelf opgeeft als Bloginsider. Je ontvangt dan een pakket met CB12 producten en de leukste inzendingen kunnen ook nog eens een massage en facial behandeling bij de Soap Treatment Store winnen t.w.v. €200! Hoe gaaf is dat?!

In totaal krijg je als Bloginsider drie opdrachten:

  • Een foto maken van het pakket dat je ontvangt van CB12
  • Leg je ochtendroutine vast. Hoe ga jij zelfverzekerd op pad?
  • Laat je routine zien voordat je bijvoorbeeld op een date gaat of een avond gaat stappen.
  • Dit alles deel je op social media onder de hashtag #CB12yourself

De opdracht zal -als je eenmaal wordt uitgekozen als Bloginsider- nogmaals duidelijk worden uitgelegd. Dus wil jij heel graag de producten van CB12 testen en kans maken op een mooie prijs? Meld je dan nu aan via deze link als Bloginsider voor 2WMN & CB12!

2 reacties

Luna -

Ik heb het ooit gebruikt, maar halverwege weggegooid. Het geurt na, alsof je azijn gespoeld en dat vind ik goor. Verder kan het een donkere waas aan je tanden geven en het is belachelijk veel geld, voor de hoeveel ml, dat ben ik eens met Minka. Overrated product is mijn ervaring.

Minka -

Ben geen bloginsder en wil dit ook niet zijn overigens… 😉 Maar ik vind CB12 echt top spul. Erg duur voor zeer weining ml dat wel. Maar het werkt echt. Ben ook benieuwd naar de kauwgum.

Reageer ook