De perfecte bril bij iedere outfit

Zoals jullie weten hebben we laatst een leuk stijladvies gehad met onze persoonlijke styliste Helga bij Eye Wish Opticiens. We kozen beide een prachtige bril uit en laten zien dat de perfecte bril bij iedere outfit goed staat. Dat is wel zo belangrijk!

Wij kozen voor een zakelijke outfit en een casual outfit. Als je eenmaal de perfecte bril hebt gevonden, zul je zien dat de bril bij iedere outfit mooi staat. Wij zijn superblij met onze brillen en laten je zien hoe we deze combineren met deze outfits.

Hier zie je mijn zakelijke outfit en een casual outfit. Hieronder vertel ik wat ik precies aan heb:

Zakelijke outfit

 • Schoenen: Forever21
 • Broek: H&M
 • Shirt: Vanilia
 • Blazer: Sissy-Boy
 • Bril: Ray-Ban (te koop bij Eye Wish)

Casual outfit

 • Schoenen: Nike
 • Broek: Vanilia
 • Blouse: Gsus
 • Bril: Ray-Ban (te koop bij Eye Wish)

Als ik mijn Ray-Ban bril op heb, doe ik geen oorbellen in. Ik vind dat op een of andere manier wat teveel van het goede. Ik doe liever een mooie ketting om en/of een armband of ring.

Ik vind dit echt de allerleukste bril die ik ooit heb gehad. Hij is mat, lichtgewicht en niet volledig zwart zoals je kunt zien. Her en der zie je wat lichtbruine plekjes wat de bril speels maakt. Daarnaast past de basic kleur perfect bij alle kleren in mijn garderobe. Ik vind het juist leuk dat de bril niet totaal zwart is en ook het matte effect vind ik gaaf. Ik heb er ook al veel complimenten over mogen ontvangen van jullie, dank jullie wel!

Na een dagje werken is het tijd voor ontspanning!

Willemijn laat ook zien dat een bril perfect past bij verschillende outfits:

Zakelijke outfit

 • Schoenen: Jimmy Choo
 • Broek: Vanilia
 • Blouse: Distrikt
 • Bril: Burberry (te koop bij Eye Wish)

Casual outfit

 • Schoenen: Sacha
 • Jurk: Nikkie
 • Bril: Burberry (te koop bij Eye Wish)

Willemijn heeft sowieso geen gaatjes meer om oorbellen in te doen, maar zij houdt er van net als ik om het qua sieraden rustig te houden. Daarom draagt zij hier alleen een ketting. En de goudkleurige ketting past weer perfect bij de kleur van haar bril.

Willemijn heeft een prachtige bril van het merk Burberry. Hij is gemêleerd bruin en varieert van donkerbruin tot goudkleurig lichtbruin. Het is een mooie basic bril, maar wel met een mooie goudkleurig detail aan de zijkant. Ook is de bril lichtgewicht waardoor het draagcomfort hoog is.

Zoals je ziet, passen deze brillen perfect bij verschillende outfits. Verschillende brillen zijn in principe dus niet nodig als je eenmaal ‘de ware’ hebt gevonden. Eye Wish heeft een groot assortiment aan verschillende merken. Ik weet zeker dat bij Eye Wish Opticiens voor iedereen een perfecte bril te vinden is. Wij zijn in ieder geval heel blij met onze keuze en hoeven gelukkig niet onze garderobe aan te passen!

Wil jij ook graag persoonlijk stijladvies van Eye Wish? Klik dan hier en vind jouw perfecte bril die matcht met iedere outfit!
21 reacties

elise -

wanneer wordt de uitslag hiervan bekend gemaakt?
Enorm benieuwd
liefs

Mia -

Wat staan de brillen jullie prachtig. Willemijn ik vroeg me af wanneer de zon schijnt of je dan ook een zonnebril op sterkte draagt? Ik vind het zelf altijd zo’n gedoe, bril op bril af. Hoe ga jij hier mee om? xxx

Charlotte -

Nou vind ik het bijna jammer dat ik geen bril nodig heb, haha! De bril van Martine heeft dezelfde vorm als mijn Ray-ban Erika zonnebril. Die is ook van datzelfde matte materiaal en heel lichtgewicht. Die heb ik vorig jaar gekocht met het geld van mijn zomerbaantje en daar ben ik nog steeds heel blij mee 😉

Paula -

Ik vind Willemijn haar bril echt geweldig mooi, ik zou ook wel zo’n bril willen 😍

Marlin -

Wauw beide monturen zijn echt gaaf! Zoiets als wat Martine heeft zou ik ook nog graag eens willen proberen.
Oh en Martine wat draag je op je lippen? Die kleur is echt to die for

Maaike -

Ik vind jullie beide brillen prachtig staan.
Ben ook al een poosje opzoek naar een nieuwe en ga denk ik ook maar is bij Eye Wish kijken!

Linda -

Wauw leuke foto’s en outfits!
Willemijn, waar is jouw goudkleurige kettinkje van? En welk type? :)

Willemijn -

Tiffany :) De bean van Elsa Peretti

Maxie -

Eye wish heeft naar mijn menig de beste brillen en vooral de beste service. Het is dat ik geen brillenhoofd heb en daarom lenzen draag, maar ze zijn wel erg mooi.

Diana -

Ik heb juist enorm slechte ervaringen met eyewish. Maar goed zal wel verschillen per vestiging

Joyce -

Jullie hebben toch geweldige brillenhoofden he! Ze staan jullie allebei super!

Danielle -

Ik vind jullie brillen zo gaaf ! Hele leuke outfit’s en prachtige foto’s :)

Ginger -

Zo leuk, om foto’s van jullie samen te zien! Vaker doen (of zolang de stagiaire er is tenminste) 😉

Marjoleine -

De brillen staan jullie allebei ontzettend goed! Zelf draag ik lenzen maar af en toe heb ik weleens mijn bril op. Vind eyewish ook een hele fijne winkel :)

Siri -

Martine, ik wil je nogmaals bedanken voor je reactie toen ik je naar je bril vroeg op instagram. Ik moest al een tijdje een nieuwe, ben naar eyewish gegaan en heb een paar modellen opgehad. Toen zag ik die van jou ineens in het paars, vroeg de verkoper naar de bruine versie en na wat op en af doen, had ik mijn nieuwe bril gekozen haha. Ik had niet verwacht dat hij mij ook leuk zou staan, maar ik ben er zo blij mee! Hopelijk kan ik hem deze week ophalen! 😀

Martine -

Jaaa wat supertof zeg, ik hoop dat je er net zo veel plezier van hebt als ik!

chantal -

Zo goed dat jullie gewoon lekker een bril dragen! Ik ben de enige in mijn familie die een fulltime bril verkiest boven lenzen. Mijn bril is blauw, maar staat eigenlijk overal wel bij, ik ben erg blij met mijn keuze

Julia -

Het valt mij op dat de laatste tijd er heel veen blogpost online komen die geschreven zijn door Martine. Heeft Willemijn even een soort break/vakantie?

Jikke -

Die tas, wat een prachtige tas, van welk merk is die?😍

Willemijn -

Dank je! :) Hij is van Celine.

Margot -

Wat staan die brillen jullie leuk!

Reageer ook