#2Sisters2NewYork Vlog 7

Onze vakantie is voorbijgevlogen, net als deze vlogs. Helaas is vlog nummer 7 de laatste van onze reis naar New York. We hebben een fantastische vakantie gehad en volgens mij hebben niet alleen wij enorm genoten maar jullie ook. Oké, de laatste vlog: komt tie dan hè!

https://youtu.be/m-LsPlHr1rY

 

13 reacties

Linda -

Wat ga ik de vlogs missen! Ik zag echt alles wat ik daar heb gedaan ook terug komen. Wat was het heerlijk om die herinneringen weer op te halen. Het is een stad die nooit gaat vervelen! Hopelijk kun jij snel weer terug om weer leuke vlogs voor ons te maken. -x-

Ria -

Erg leuk om mee te kijken met jullie. Gezellig stel hoor Ik heb alle vlogs opgespaard en vandaag gezien! Laat je je tattoo nog eens zien?
Groetjes.

Geanne | Sweet Suzie -

Ik heb erg genoten van je vlogs in New York en het was prachtig om alle bekende dingen weer te zien. Ik heb vlakbij New York gewoond en ik ging regelmatig ‘even’ een dagje naar New York, of op stap in The Big City. En als ik jou vlogs zo zie, wil ik direct weer terug! Wat een indrukwekkende stad he? Kan me goed voorstellen dat jij ook snel weer terug wil!

Suzanne -

Jammer dat je vlogs over zijn, ik heb er erg van genoten! :)

Minka -

Eind Juli ga ik voor een weekje naar NewYork (Brooklyn & Lily Dale) /
Heb genoten van jullie Vlogs! Hebben jullie ook een ESTA moeten aanvragen?

daphne -

Minka, je moet altijd een esta formulier aanvragen, deze is 2 jaar geldig.

Djoeke -

Wat een hartstikke leuke vlogs! Wil ook :) Ik had nog een vraagje want jullie hadden hartstikke mooie spullen geshopt. Als je dan boven het bedrag komt dan je mag invoeren, hoe zorg je dan dat je wel al je spullen mee krijgt? Ik zag al dat jullie de bonnetjes en kaartjes weg deden. Kan je op die manier meer invoeren in Nederland kwa spullen dan is toegestaan?

PinkFairy -

Het was leuk om te volgen! En mijn wens om naar NY te gaan groeit alleen maar meer :)

Laura J -

Iedere ochtend van genoten! Jammer dat het alweer de laatste was… Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!

daphne -

Ik heb ook gigantisch genoten van deze vlogs 😁

Pauline -

Mijn man ,onze 2 kids en ik gaan over 9 weken weer naar naar New York . We zijn 2 1/2 jaar geleden voor het eerst geweest en zijn echt verliefd geworden op deze fantastische stad !!! De voorpret is alleen maar nog leuker geworden na jullie heerlijke vlogs !!! Heb er echt van genoten en ideeën opgedaan voor over 9 weken . Top !!!!

marije -

Hele leuke serie en jullie reis zag er ook echt geweldig uit! Jammer dat het voorbij is.

Martina -

Aaah zo jammer dat dit alweer de laatste vlog is! Iedere ochtend met veel plezier gekeken!

Reageer ook