#2Sisters2NewYork Vlog 5

Renate liet mij jaren geleden kennis maken met de serie Sex and the City. Vanaf aflevering 1 was ik verslaafd en lachten we regelmatig om Carrie, Charlotte, Miranda en onze favoriet Samantha. Na een verhitte wandeling op de Brooklyn Bridge besloten we daarna in de wereld te stappen van Sex and the City. Geweldig!

https://youtu.be/1UPn-728WXc

 

7 reacties

Nienke -

Wat heerlijk al die vlogs! Het lijkt me zo gaaf om eens naar NY te gaan en ik ben ook mega SATC fan, dus die tour lijkt me ook leuk.
Gaaf dat jullie een tatoeage hebben. Die met Willemijn vind ik ook super. Maar wat het wordt zag ik net al op Snapchat voorbij komen 😉 Die ziet er ook mooi uit! Ik wil ook een tatoeage (klein hartje, om af en toe aan mezelf te denken), maar ik durf niet.

Maartje -

Alweer een leuke vlog! Ik heb zelf nooit satC gekeken, dus ik geloof dat zo een tour dan iets minder leuk is voor mij.

Lilian -

Wat een leuke gezellige vlog weer Martine! Het plezier straalt er weer vanaf, ik kijk je vlogs steeds in m’n lunchpauze en dat is echt een heerlijk relax momentje :) Ga je ook een shoplog opnemen?

Corine -

Echt heerlijk om jullie vlogs te kijken! Zo waan ik mijzelf ook een beetje op vakantie. Mooi ook om te zien hoe jullie sister bond is! Ik hoop ook met m’n zus een keer naar New York te kunnen gaan!

suus -

Leuke vlog weer! En wauw Martine ik blijf me er dr laatste tijd over verbazen hoe mooi je eruit ziet. Je ogen knallen er zo enorm uit met deze haarkleur en je make-up zit ook al zo mooi elke keer!

Michelle -

Geeen idee waarom ik ‘m nog nooit gedaan heb, maar die Sex and the City tour gaat linea recta op mijn lijstje voor de volgende keer in New York. Zag er echt heel leuk uit!

Marije -

Heerlijk jullie vlogs en die tour ziet er echt super leuk uit! Love Sex and the City!

Reageer ook