#2Sisters2NewYork Vlog 4

Wat hebben we gelachen, het was echt een melige dag. We waren een beetje moe van afgelopen dagen dus relaxten we in Central Park. Daarnaast gingen we ook naar Top of the Rock terwijl de zon onder ging en liepen we langs likkebaardende winkels. Love The Big Apple!

https://youtu.be/fA9uCyga-ec

 

13 reacties

Anita te Gussinklo -

Wat ebben jullie een geweldige tijd in New York.
Een hot dog in Central Park eten deed ik er 11 jaar geleden ook.
Ik heb genoten van deze vlog.

Daphne -

leuke vlog weer en wat ziet je make-up (ondanks de warmte) er de hele dag mooi uit Martine!

Wieke -

Oooh die Adidas sneakers! Ik was met mijn vriend in dezelfde periode als jullie in NYC en we hebben ook de stad afgelopen voor die schoenen. Uiteindelijk het een na laatste paar gekocht bij de Adidas store. Heel blij mee! Jammer dat ze de juiste maat niet meer hadden voor jullie 😞 .

Martine -

Aaaaaah wat supertof voor je!!!

Wieke -

Dank je :). Vind de vlogs met je zus trouwens superleuk om te kijken – sta er ‘s ochtends mee op!

Nynke -

Zo leuk deze vlogs :)
Toffe zus heb je toch ook!

Susanne -

Ah de NY vlogs zijn enórm leuk! En jij en je zus zijn echt zulke toffe chicks!

Aimy -

Ik vind het leuk om te zien hoe jij en je zus zo n goede band met elkaar hebben. Ben zelf van een tweeling maar heb lang niet zo goede band als die van jou en je zus. Zorg dat jullie altijd zo met elkaar om blijven gaan :)

Shane -

Zo leuk om deze vlogs te kijken, ziet er heel gezellig uit met je zus! En mennnnn jij hebt zo’n mooi gezicht je zou eigenlijk echt modellenwerk moeten gaan doen.

Michelle -

Ohhh dat uitzicht vanaf Top op the Rock is écht adembenemend hè! Leuk om te zien dat jullie het zo gezellig hebben samen. Groot fan van deze vlogs hier!

Demi -

Ik vind deze vlogs GEWELDIG!!! Heel erg bedankt

Martine -

Yeeessss!! 😀

Tessa -

Ik was eind februari/begin maart in NYC, maar toen was het me toch stervenskoud! Grappig om te zien hoe lekker warm het nu is.

Reageer ook