#2Sisters2NewYork Vlog 3

Dit was een hele emotionele dag. Het voelde nogal dubbel allemaal. ‘s Ochtends stonden we met kippenvel en tranen bij Ground Zero en later in de middag hadden we een goede shopsessie. Wat een verdrietige maar ook leuke dag!

https://youtu.be/Mbnx2gMKHBU

 

12 reacties

Nicki -

Hoi Martine,

In februari was ik zelf met een vriendin in New York. Bij je eerste beeld van Ground Zero kreeg ik gelijk weer diezelfde krop in mijn keel. En toen ik jullie gezichten zag, bolden de tranen over mijn wangen. Wat mooi dat je dit zo sereen weergaf en waarschijnlijk op die manier ook echt kon overbrengen naar mensen die het nog niet in het echt zagen.

Ik zal nu wel moeten afleren om de vlogs van 2wmn te kijken tijdens het ‘make-uppen’.. #panda

Groetjes,
Nicki

Deborah -

Ground Zero maakte ook heel veel indruk op mij.. vooral de namen waarbij vermeld stond “and her unborn child” deden zo’n pijn! Een ongeboren kind, nog zo puur en onschuldig, vermoord vanwege een idioot extremisme.

laura -

martine, waar is je kettinkje met dat sleuteltje van??
Je NYC vlogs zijn erg leuk!

Martine -

Van Forever21 :)

Shirley -

Pff, ik vond dat museum en monument ook zo ontzettend heftig. Kreeg er steeds de rillingen toen ik daar rond liep.

Die bh van VS heb ik ook, fantastisch he? Raymond nam zwart en roze voor me mee en ze zitten perfect!

Sandra -

Ik vind de vlogs heel leuk om te zien. Renate lijkt me heel erg lief. Mooi dat je deelt hoe het was bij het monument, dat hoort er ook bij. Bijzonder <3

Daphne -

wat een leuke vlogs van New York, genieten en fijne herinneringen ophalen.

Kelly -

Lijkt mij heel emotioneel om op ground zero te staan! Mooi dat je dat zo deelt!

Lindsey Beljaars -

Wauw, een prachtige vlog, ik wil ook zo graag een keer naar New York! Ground Zero lijkt me inderdaad ontzettend indrukwekkend.

Martina -

Ik vond ground zero ook zo kippenvel! Ik was toen zwanger en er stonden ook vrouwennamen en daarachter “and unborn child” dat vond ik zo ontzettend heftig om te zien. Wat ik wel ontzettend respectloos vond waren de mensen die daar blije selfies stonden te maken bij het momument. Sorry, maar als je daarbij lachend op de foto gaat heb je het naar mijn idee echt niet begrepen….

Martine -

Jaaa dat zag ik ook, ik heb zelfs nog een foto genomen van drie dames en daar voelde ik me ook een beetje raar onder. Maar goed, iedereen is anders!

marije -

Bijzondere vlog en mooi dat jullie je emoties toch hebben laten zien in de vlog. Puur en rauw.

Enne .. heerlijk geshopt. Benieuwd naar de shoplog :)

Reageer ook