#2Sisters2NewYork Vlog 1

Yes, eindelijk tijd voor de eerste NY vlog samen met Renate! Een week lang verbleven wij in Brooklyn en we hebben genoten! In deze vlog zie je onze heenreis en de beste sushi die ik ooit gegeten heb. Mocht je naar New York gaan, zoek naar sushi restaurant Yashin in Brooklyn en bestel vooral de Superman rolls. Slurp!

https://youtu.be/uo9CQjm5-uY

 

12 reacties

Linda -

Wat heerlijk om het verslag te zien! Ik ben er nu drie keer geweest en het blijft een heerlijke stad! De vierde keer komt er hopelijk snel aan. Voor nu kan ik lekke meegenieten met Martine en Renate! Super leuk gedaan! -x-

Deborah -

Leuk leuk leuk, en gezellig hè, zo’n AirBnB? Toen mijn vriend en ik naar New York gingen hebben we dat ook gedaan, al hadden we wel een afsluitbare slaapkamer, dat vond ik dan wel prettig. Daar was ook een hondje en dat vond ik ZO gezellig (ik miste mijn katten namelijk wel!).

Charissa -

Zijn die gasten van dat appartement nou gewoon thuis S avonds? En die slapen daar waar die katten op bed lagen? Echt apart zo mocht dat zo zijn. Ik heb niet graag iemands kat op mijn bed en koffer haha maar wel hartje centrum en kijk uit naar de volgende vlogs. Super leuk de gezelligheid spat er vanaf!

Ilse -

Wat een leuke vlog! Ik kijk uit naar de volgende :)

Michelle -

Oh ik heb ook echt uitgekeken naar deze vlogs! Fijn dat het uiteindelijk toch helemaal goed was met jullie appartementje. Wij boeken ook met enige regelmaat via AirBNB en tot nu toe is het iedere keer zó geweldig geweest. Benieuwd naar jullie avonturen in NYC!

Shirley -

Jaaaa, NY vlogs! Zo leuk! Ik wacht nu al met smart op dag 2. En wat een rotzooi daar in huis, haha. Daar zou ik dan weer een beetje de kriebels van krijgen 😉 Maar wel héél leuk om via Airbnb te gaan. Hebben wij in Bali gedaan en was fantastisch zo tussen de lokale bevolking!

Isaben -

Yay, keek echt uit naar deze serie! Leuke vlog!

Kelly -

Super leuke vlog geworden! Ik kijk uit naar de volgende!

Lindsey Beljaars -

Aah ik ga deze vlogs sowieso volgen. Ik wil zo graag naar NY!

Dita -

Super cool. Ga al deze vlogs kijken! :) Ik ben in 2012 met mijn vriend naar NY geweest en ben echt verliefd geworden op die stad.

Lenneke -

Jaaaaa, wat cool! Ik ga al deze vlogs volgen :-)

marije -

Wat leuk dat je met je zus naar NY bent gegaan! En dat appartement, in 1 woord GEWELDIG!

Reageer ook