Weekvlog #4: Koningsdag & DYTG

Tijd voor de vierde weekvlog alweer! En ook voorlopig de laatste. Volgende week is Martine namelijk weer aan de beurt met haar diary. In de vlog van deze week zie je onder andere hoe ik Koningsdag vierde en naar de Dutch YouTube Gathering ging.

https://youtu.be/N8SG77HqzrU

P.S. Alle muziek in deze video is gemaakt door onze lieve vriendin Elianne! Thanks Eli! <3

25 reacties

Floor Daasvand -

Ik was wel een van de oudere kijkers die naar jullie kwam bij de DYTG haha! Ik ben namelijk 22 :p Maar het was echt super leuk om eindelijk met jullie te praten en te knuffelen <3

Sandra -

Leuke vlog alweer! Wat voor boekje gebruik je precies als Jelle’s dagboek? Gewoon een schriftje of heb je een boekje specifiek hiervoor?

Willemijn -

Ik heb een leeg notitieboekje gebruikt. Ik had achteraf er wel een speciaal (mooier) boekje voor willen kopen want die van nu vind ik eigenlijk veel te meisjesachtig (paars). Maar na z’n geboorte kreeg ik opeens super behoefte om te schrijven en toen heb ik die gauw gepakt. En toen ben ik er maar in blijven schrijven haha!

Kelly -

Echt weer een hele leuke weekvlog! Hoop dat je het binnenkort weer doet :)

Ingrid -

Wat mij betreft mag je vloggen erin houden, je doet het erg leuk!!

Florence Vlogt -

Jammer dat de weekvlogs alweer afgelopen zijn. Ik vond ze echt heel leuk om te kijken. Gelukkig vind ik jullie foto dagboekjes ook altijd erg leuk!
Liefs xx

daantje loves to read -

Wat jammer dat je niet verder gaat met vloggen. Ik vond juist dat je het zo leuk deed.

Danique Krol -

Wat een heerlijke vlog weer! Ik baal er wel heel erg van dat dit voorlopig de laatste is. Wel hoop ik dat je het zo erg gaat missen dat je het weer op wilt gaan pakken. Ik vind dat je het erg leuk doet, dus wat dat betreft..!

Charile -

Super leuke vlog weer! Jammer dat het voorlopig de laatste is, ik ga het missen! Zeker leuk om als afwisseling te behouden. Misschien ook leuk als Martine het gaat doen :)

MARIJKE -

Leuke vlog! Een van de weinige vlogs die ik echt leuk vind om te zien!

Kirsty -

Leuke vlog weer! Die curry ziet er trouwens erg lekker uit, ben benieuwd hoe je die precies maakt.

Carlijn -

Super leuke vlog!! Ik ben heel benieuwd naar het recept van die maaltijd met curry! Kun je die met ons delen? Ziet er delicious uit! Enne, wat is Jelle toch een schatje.

Tessa -

Ik vind de weekvlogs zo leuk! En wat een schatje is Jelle, wat een dropje.

Eva -

Heerlijke vlog weer en ik ben erg benieuwd naar je recept voor de curry 😉 xx

Laura J -

Helemaal leuk weer deze vlog!

Hanna -

Hoi! Waar is je witte truitje van die je op de DYTG aan hebt? Kon het zo snel nergens terugvinden op de website/LLG. Thanks :)

Willemijn -

River Island :)

Dita -

Wat weer een leuke vlog! :) Zo leuk deze week vlogs

Daisy -

Jammer dat de weekvlogs voorbij zijn, vond ze echt heel erg leuk! Maarrr Martine’s Diary ook wel gemist, dus leuk dat die er weer aan zit te komen! :)

Loes -

Super leuke vlog weer! Ik vind ze elke week beter en leuker worden! Ik hoop echt dat er binnenkort weer 1tje komt. 😀

Diana -

Wat weer een leuke weekvlog en wat fijn dat jullie weer herenigd zijn!

Nanda -

Ik vind af-en-toe een vlog wel leuk maar je foto diary vind ik véél leuker! Je maakt hele mooie foto’s.
Tussendoor een vlog vind ik dan wel erg leuk.

Michelle -

Ik ben normaal helemaal niet zo van de vlogs, maar vond jouw weekvlogs iedere keer erg leuk! Fijn dat Martine weer terug is. Lijkt me gezellig om weer lekker samen te kunnen werken. Hele fijne week!

Amy -

Wat een leuke vlog weer Willemijn! Wel leuk dat Martine weer terug is van vakantie, samen werken lijkt me toch het gezelligst als je dat gewend bent? Ik kijk in ieder geval uit naar je volgende vlog :)

Madebyuna -

Hele leuke vlog! Jammer dat het voorlopig klaar is met de weekvlog, maar heel leuk dat je er mee door gaat. Het is zo leuk om te zien!

Reageer ook