Tex Mex’en met onze Bloginsiders

De afgelopen weken ben ik de keuken ingedoken met de Santa Maria Tex Mex producten. Ik ontdekte de super handige en lekkere Taco Tubs en maakte een nacho ovenschotel met kip. Maar niet alleen ik ging aan de slag, ook onze geweldige Bloginsiders maakten de lekkerste gerechten klaar.

Oke, ik mag het misschien niet zeggen, maar stiekem vond ik dit de allerlekkerste, eh -leukste ;), Bloginsiders actie tot nu toe. In onze besloten facebook-groep heb ik regelmatig likkebaarden zitten scrollen en iedereen was zo enthousiast! Er zijn zulke lekkere, creatieve, verrassende gerechten gemaakt! Vandaag deel ik een aantal van die gerechten.

Demi was héél fanatiek, zoals je kunt lezen. Super leuk, want zo enthousiast als zij is, ben ik ook! Ontzettend bedankt Demi!

De Crispy Chicken Seasoning Mix was enorm populair onder onze Bloginsiders! Deborah maakte quesedillas met de krokante kipstukjes. En ook heel leuk om te zien dat Eva en Amy de Crispy Chicken Seasoning Mix bij stukjes vis gebruikte! Had ik zelf nou nooit bedacht…

Crispy Chicken Burgers. I need it, NOW! Klik hier voor het recept!

OMG, deze tortillataart moet ik proberen! Vast een enorme caloriebom, maar who cares. Hmmm! Hier vind je Kelly’s recept.

Linda maakte deze overheerlijke quesedillas met avocado. Wat een mooie foto he? Het recept vind je hier op haar blog!

Hellen maakte ook iets wat me erg lekker lijkt: ‘Tortilla de fuego con salmón y queso’. Een knapperige tortilla met gerookte zalm en kaas uit de koekenpan. Hellen: “Zo maak je het (binnen 10 minuten op tafel): Tortilla in een ingevette koekenpan op matig vuur, beleg met gerookte zalm, stukjes geitenkaas, lente-ui en bestrooi met geraspte kaas. Deksel erop en zodra de kaas gesmolten is, kan de tortilla op een bord. Serveren met wat guacamole en partjes limoen.”

Ook leuk dat er vegetariërs mee hebben gedaan. Want je kunt ook prima vegetarische gerechten bereiden met de Santa Maria. Klik hier voor het vegetarische recept van Anne!

En verder kwamen er een heleboel foto’s voorbij van vrolijke gedekte tafels, volle tafels met vrienden en famlie. Super leuk om te zien dat veel Bloginsiders samen met hun vrienden of familie gingen ‘Tex Mex’en’. De Tex Mex producten zijn namelijk super geschikt wanneer je met veel mensen gaat eten. Het is een soort gourmetten, maar dan op z’n Tex Mex! Het enige wat je doet is een tafel vullen met schaaltjes met lekkere dingen zoals diverse soorten vlees, en of vis (of vegetarisch gehakt) bereid met verschillende zakjes Santa Maria Tex Mex Seasoning Mix en een heleboel vullingen (bijvoorbeeld mais, sla, komkommer, tomaat, mango, kaas, paprika). Serveer er nog wat lekkere sausjes bij zoals zure room, guacamole, Santa Maria Tex Mex Wrap Salsa en tortilla’s en taco’s (Taco Tubs for the win!). Je schuift met z’n allen aan tafel en dan is het vullen en smullen! 😉 In de zomer is het ook super goed met een barbecue te combineren!

En over die barbecue gesproken, de winnaar moet nog bekend worden gemaakt! Door mee te doen met deze Bloginsiders actie in samenwerking met Santa Maria Tex Mex kregen onze insiders niet alleen een groot pakket met heerlijke producten, ze maakten ook nog eens kans op een pakket met barbecue producten van Santa Maria.

Nu was het natuurlijk gewoon onmogelijk om te kiezen, want iedereen heeft super hard z’n best gedaan en het resultaat mag er zijn. Dus hebben we gewoon blind een winnaar gekozen van alle Insiders die genoemd zijn in deze post. And the winner is…

AMY! 

Amy, jij krijgt binnenkort het pakket met barbecue producten van Santa Maria opgestuurd. Gefeliciteerd! 😀

Lieve Bloginsiders (ook alle Blogsinders  die niet genoemd zijn in dit artikel!), ontzettend bedankt voor jullie deelname! We vonden het super leuk om ‘samen’ met jullie te koken! We hopen dat jullie het ook leuk vonden én dat al onze andere lezers het leuk vonden om de afgelopen weken te zien wat je allemaal kunt maken met de producten van Santa Maria. :)

18 reacties

Margot -

Wat ziet alles er goed uit zeg! Fijne inspiratie!

Amy -

Waaat, heb ik gewonnen? (Of vergis ik me nou?) Wat gaaf! Dankjewel meiden, ik voel me vereerd! Ik vond het een hele leuke actie, alles zag er zo enorm lekker uit… Kan me voorstellen dat jullie er ook van genoten hebben :-)

Samantha -

Van harte gefeliciteerd!!!

Eilish -

Ik vons het ontzettend leuk! Heb zelfs nog wat kruiden pakketjes liggen. Vd week weer 1 gebruikt!

Deborahschrijft -

Wat super leuk om mijn foto in het artikel terug te zien!! Vond het super lekker… ehhh tof om hieraan mee te werken!! Wat hebben de anderen ook heerlijke recepten gemaakt zeg!

Linda -

Ik vond het een super leuke actie, en heb met heel veel plezier meegedaan. Als kers op de taart, of kaas op de Quesedilla, wordt mijn recept ook nog eens benoemd in de blog! Bedankt voor alles! -x-

Kirsty -

Wat een lekkere recepten allemaal zeg! Ik moet nog lunchen en krijg nu alleen nog maar meer honger haha. Alles ziet er zo lekker uit!

Demi Fu -

Dank voor het toevoegen van mijn post super leuk! Het was heerlijk om hiermee aan de slag te gaan haha kijk nu al uit naar de volgende bloginsiders actie als die net zo goed word als deze was! :)

Kelly -

Oh zo lekker! Binnenkort eens de spulletjes halen :)

Christien -

Hoii!!! Ja t was echt geweldig om er mee te koken! Ik kende het merk al langer, maar er zijn maar weinig winkels in Lelystad die het verkopen (Boni en Jumbo) en die hebben juist de taco tubs niet :’-(
Mijn vriend en ik hebben ervan genoten en mijn fb-vrienden per beeld :)
Nogmaals bedankt dat ik mee mocht doen!

MARIJKE -

Leuk dat er een vega gerecht tussen staat! Ziet er allemaal erg lekker uit!

Nene -

Santa Maria is veel lekkerder dan Mesa Mexicana, echt gemiste kans van Albert Heijn, hopelijk vervangen ze die muffe mesa zooi heel snel door deze lekkere dingen!

Renate -

Ik ben benieuwd waarom AH de Santa Maria niet meer verkoopt eigenlijk….ik ga ze mailen!

Willemijn -

Nou ik ben het dus zo met jullie eens! Zo stom. Ik winkel daar altijd, maar ga speciaal voor deze producten naar de Jumbo. De wraps en taco tubs van Santa Maria zijn echt de lekkerste!

Mtilde -

Sinds enkele weken verkoopt AH opnieuw Santa Maria, weliswaar enkel het BBQ assortiment, maar het is een start! :)

Marlies -

Hihi, wat leuk om m’n foto hier terug te zien! Ik had immers een zeer Instagram-onwaardige tafel, maar hey, het was wel lekker 😉 was een erg lekkere actie, bedankt dat ik mee mocht doen!

Lindsey Beljaars -

Waauw, wat ziet het er allemaal lekker uit zeg! Vooral die krokante wrap met gerookte zalm, die ga ik absoluut een keer proberen!

Renate -

Jammer, onze AH verkoopt ineens geen ‘Tex Mex’.
Ze zijn overgestapt op het merk ‘Mesa Mexicana’….maar zal vast ook lekker zijn met deze receptjes 😛

Reageer ook