Mijn favoriete schoenen

Schoenen. Ik ben er dol op. Samen met tassen is het mijn favoriete item om te kopen. Schoenen (oke, én tassen) maken de outfit. Daar heb ik al eens eerder over geschreven. Vandaag laat ik mijn favoriete schoenen aan jullie zien.

Even van te voren: nope, géén close up foto’s terwijl ik ze aan heb. Mijn voeten zijn niet het meest fotogenieke onderdeel van mijn lichaam. 😉

Charlotte Olympia Kitty Flats

Ik ben dol op de schoenen van Charlotte Olympia. In totaal heb ik 4 paar van deze designer in mijn kast staan. Mijn lievelingspaar van haar zijn mijn Kitty Flats in de Hyena variant. De vorm is die van een klassieke ballerina, maar dan met een kleine twist door de kattenoortjes die uitsteken. Ook het gouden poezen-stiksel en het toffe printje maken dat ik echt begin te kwijlen als ik naar deze schoenen kijk. En daarnaast lopen ze lekker. Win win!

Witte Nike Tennis Classic

Kijk, mijn Kitty Flats lopen lekker. Maar mijn witte Nike’s die lopen pas écht lekker. En daarnaast vind ik ze ook super tof. Ik combineer ze graag met een blauwe jeans en een overhemd of trui erboven. Ik draag ze ontzettend veel. Ik heb ze trouwens via Nike’s eigen webshop besteld. Ik krijg bijna dagelijks de vraag hoe dit paar heet en waar ik ze gekocht heb en nu weten jullie het! :)

Boggi enkellaarsjes

Ik doe niet aan ‘de favoriet der favorieten’, maar áls ik er aan deed, dan was het misschien toch wel dit paar. Dit paar heeft namelijk alles. Ze lopen hemels, ze hebben panterprint (like duh!), zijn super goed te combineren maar hebben toch ook een bepaalde edge. Als ik deze schoenen draag krijg ik sowieso wel één complimentje. Al twee jaar lang. Love them!

Ze zijn van het merk Boggi, wat heel onbekend en moeilijk verkrijgbaar is. Naar mijn weten is de webshop Mayke zowel in Nederland als in Europa de enige webshop die dit merk voor dames verkoopt.

Sascha Sandalen

Deze pareltjes heb ik nog niet zo lang, maar ze zijn nu al een favoriet paar! Doordat deze sandalen lekkere brede bandjes én een goede blokhak hebben lopen ze heel comfortabel! Het kleurtje is daarnaast heerlijk vrolijk. Het perfecte paar hakken voor de zomer!

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

21 reacties

Kirsten -

Wat een fijne schoenenstash heb je toch haha!

Petra -

Die sandalen! Te gek. Helemaal mijn kleur en dan ook nog blokhakken.. love! Ga meteen even in de webshop kijken … :)

Emma -

Hoe, gewoon hoe zijn je schoenen na twee jaar nog zo mooi?

Willemijn -

Haha ja dat snap ik zelf eigenlijk ook niet 😛 Ze blijven verbazingwekkend mooi he! En dat terwijl ik ze niet echt onderhoud of zo. :)

wendy -

wat een leuke schoenen Willemijn. De nikes zijn wel mijn favoriet denk ik. Ik ben helemaal weg van Wolkys. Daar passen namelijk goed mijn steunzolen in :)

Miriam -

Jaaaa, sneakers! Altijd sneakers, love them 😀

Margriet -

Die Boggi’s zijn cool en kun je inderdaad goed combineren!
Ik hou echt van espadrilles, maar mijn Shabbies (enkel)laarzen zijn ook mega favoriet!

Grace -

Die flats 😍 Echt super leuk! Zelf zijn m’n cowboy laarsjes een van mijn favorieten. Gympen moet ik ook eens aanschaffen, want doe heb ik eigenlijk helemaal niet in mijn schoenenkast.

Laura -

Fijne Moederdag willemijn.
x laura

Julie Tina -

Ooh die sandalen zijn prachtig!

Charile -

Heel leuk!

Katrien -

Ik ben ook steeds meer voor het schoenen kopen de laatste tijd. Je hebt een hele mooie smaak qua schoenen vind ik!! Mooi!

Margot -

Ik vind die sandalen wel erg leuk!

Sabina -

Fijne eerste moederdag Willemijn !

Curly creative -

Die boggi’s vind ik geweldig. Mijn favoriete schoenen zijn van skechers, ik loop daarin op wolkjes 😃

X

Lilia | Lily Like -

Je Charlotte Olympia flatjes zijn super cute! xo

Martina -

De boggi enkellaarsjes staan je zooooo leuk! Ik vind het leuk dat ze echt uniek zijn!

Simone -

Ah, super mooi allemaal!

Kelly -

Ik hou van schoenen! Mijn favoriete schoenen zijn toch wel de nikes. Comfortabel en passen bijna overal bij!

Femke -

Die sandalen van Sacha zien er goed uit zet.. Nikes zijn altijd goed :-)! Mijn favoriet schoenen zijn mijn Nikes, Allstars, 2 paar hakken (laarsjes) en sandalen van Costes :-)!

marije -

De nikes en je enkellaarsjes ♡♡♡

Mijn favorieten staan op mijn to shop lijstje: sandaaltjes van ugg.

Reageer ook