Dit zijn de brillentrends voor dit seizoen!

Als het om mode en make-up gaat houden we de trends nauwgezet bij. Maar op het gebied van brillen zijn er natuurlijk ook trends! We vroegen ons af met wat voor soort monturen je dit seizoen helemaal hip bent. We gingen langs Eyewish waar stylist Helga ons alles vertelde over de laatste trends.

https://youtu.be/vk5NiFefLIo

Wil je meer weten over de laatste brillentrends? Lees hier alles!


3 reacties

Nienke -

Grappig hoe smaken verschillen. Ik vind ronde brillen niet mooi en helemaal vierkant ook niet. Die van mij is een combi. Maar soms als je een bril opzet, zie je gelijk of het staat of juist niet. Ik vind die van Willemijn heel mooi staan.

Laura -

Leuke video meiden! Heb van de week net een nieuwe zonnebril (op sterkte) aangeschaft. En als ik jullie moet geloven ook nog volgens een van de trends: de vlinderbril 😉 Moet er wel denk ik even aan wennen, maar alles went zullen we maar zeggen :-) Fijn weekend!

Anna -

Hé, waar is de plant in de hoek? 😛

Reageer ook