5x Tatoeages

Als je me had verteld dat ik ooit een tatoeage zou nemen, had ik je vierkant uitgelachen. Echter zoals velen van jullie weten ging ik uit het niets overstag tijdens mijn reis naar New York met Willemijn. En soms kriebelt het weer…

Voor degenen die dat ooit hebben gemist -zo ja, dan leef je onder een steen want iedere dag hoor ik wel weer iemand die een #LLGGoesToNewYork marathon aan het houden is…superleuk!- hier de video over onze tatoeages. Nou ja, Willemijn heeft er twee en ik een.

https://www.youtube.com/watch?v=Y6DE-LMUQnQ

Ik zou nog wel eens een tweede willen, maar het wat en waar precies daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik heb wel wat hapsnap ideeen maar nog niets concreets dus ik droom nog even verder.

Wat ik wel weet is dat ik gecharmeerd ben van subtiele tatoeages die je kunt showen wanneer je daar zin in hebt en die niet heel opzichtig zijn. Ik hield vroeger al van klein speelgoed en dat heb ik ook met tatoeages. Klein maar fijn, subtiel en niet op een opvallende plaats! Ik vind vrouwen met een sleeve trouwens ontzettend gaaf of die bijvoorbeeld ergens anders een grote kleurrijke tatoeage hebben op een opvallende plek alleen persoonlijk is dat niet iets wat bij mij past. Daarom vandaag een post met vijf kleine, mooie, lieve en/of schattige tatoeages waar ik helemaal blij van word!

Vinger tatoeages

Kleine tatoeages op je vinger vind ik zo ontzettend leuk. Ik zou zelf een tatoeage nemen aan de binnenkant  van mijn middelvinger. Dat vind ik bij mezelf de mooiste plek en die is nog net iets meer verhullend dan op je vinger. Een open hartje staat nog wel op mijn tatoeage wishlist!

Koppel tatoeages

Dit is de enige ietwat opvallendere tatoeage die ik bij mezelf ook nog mooi zou vinden. De naam van je partner zou ik niet zo snel laten tatoeëren maar deze tatoeage zou ik ook nog mooi vinden als je toch besluit te  gaan uit elkaar te gaan. Ik vind een leeuw namelijk ook wel voor kracht staan, maar ik moet toegeven dat ik deze prachtige leeuw en leeuwin samen toch wel heel erg mooi vind. Leuk en mooi idee in plaats van een trouwring!

Woorden

Ik vind bepaalde woorden ook heel mooi, zo zou ik zelf het woord ‘courage’ passend vinden als het maar een klein, sierlijk lettertype is. Daarnaast vind ik deze plek ook heel mooi, maar helaas vind ik dat bij mezelf niet zo’n mooie plek. Ik vind dat vooral mooi bij dames die een slanke bouw hebben. Ondanks dat blijft het soms wel kriebelen om ooit op die plek een tatoeage te nemen.

Pootjes

Ik ben gek op honden en katten en daarom vind ik deze pootjes zo leuk. Ik ben eigenlijk gek op alle dieren, ik kan er heel erg van genieten. Twee van die kleine pootjes aan de zijkant van mijn voet bij mijn hiel die net boven een gymp/hak/ballerina uit piepen zou ik ook erg leuk vinden. Ik heb er ook wel eens over nagedacht om dit soort pootjes onderop mijn voet te laten zetten maar ik kan me voorstellen dat dit steeds minder mooi word omdat je loopt en dat het sneller slijt net zoals met de binnenkant van je lip? Geen idee!

Tegenovergestelde tatoeages

Dit is een tatoeage waar ik de laatste tijd aan zit te denken. Deze plek vind ik ook prachtig aan de binnenkant van de polsen. Ik vind het ook mooi dat ze bij elkaar horen. Ik zou zelf de tatoeages nog een slag kleiner nemen maar de betekenis die ik hierbij voel vind ik vooral mooi. Dit zou voor mij bijvoorbeeld staan voor het feit dat het niet erg is om hulp te vragen en je soms niet voor niets bepaalde mensen op je pad tegen komt. De maan is alleen maar verlicht omdat de zon bestaat en kan alleen stralen als de zon er is om te schijnen. Het staat voor mij ook voor mooiere periodes in het leven (de zon) en periodes waarbij je weer wat moet leren over jezelf (de maan en daarmee de duisternis) en dat een beetje hulp je dus ver kan brengen om te blijven stralen in moeilijke periodes. En ook nog dat je nooit uitgeleerd raakt, net als het feit dat de zon en de maan iedere dag te bewonderen zijn en elkaar blijven afwisselen. Het heeft voor mij meerdere betekenissen.

Op dit moment denk ik dus vooral na over de zon en de maan, op de tweede plek het open hartje aan de binnenkant van een vinger en op de derde plek de pootjes bij mijn voet. Wat ik zelf ook merk is dat ik hou van open tatoeages, dus geen tatoeages die helemaal zwart ingekleurd zijn. Dat past wederom ook wel weer bij wie ik ben, ik hou van openheid.

Ik ben heel benieuwd of jij wel/niet houdt van tatoeages en zo ja welke jij nog op je wishlist hebt staan!

Bronnen: PopSugar, Cosmopolitan, Pinterest, Troublemakrblog

46 reacties

Mieneke -

Ik ben al een hele tijd gebiologeerd door mooie tatoeages. En ik heb ook vaak Miami Ink gekeken (of was dat voor de knappe tatoeëerders?). Prachtig wat zij kunnen maken! Aan de andere kant vind ik het heel moeilijk om iemand toe te vertrouwen zoiets op mijn lijf te zetten. Wat nou als een lijn scheef is, of dat het afwijkt van het ontwerp? Ik ben een perfectionist en heb nogal controledrang 😉 Maar wie weet, als ik het perfecte ontwerp tegenkomt?

Miriam -

Jaaa, tattoo kriebels blijven ook steeds weer terugkomen. Hier ook! Toch heb ik nog steeds ‘maar’ één tattoo, waar ik na 5 jr overigens nog steeds super blij mee ben. Het is een zinnetje uit een gedicht van E.E. Cummings (I carry your heart with me). Ik heb het zinnetje mijn vader laten opschrijven zodat de tattoo in zijn handschrift nu op mijn arm staat (mijn moeders handschrift sucks namelijk lol). Still <3 it!

Myrdeklier -

Oei, vinger tatoos worden erg snel lelijk hoor! Ik heb de naam van mn dochter op m’n pols, een ster op m’n andere pols en een mega grote vogel zwart wit over MN hele onderarm (van pols tot op elleboog)in foto style :-) en nu wil ik eigenlijk een over m’n hele onderbeen maar weet nog niet met wat

Lotte -

Ohh deze tattoos zijn zo mooi. Ik heb mijn eerste laten zetten in februari, een klein bootje op mijn schouder met een ankertje. Nu wil ik graag Lumos laten zetten op mijn rib. Het is verslavend dat zeker.

Paula -

sinds kort wil ik ook wel graag een tattoo, terwijl ik er eerder echt fel op tegen was. Ik zou een paar kleine vogeltjes op m’n ribben echt heel gaaf vinden. Maar ik twijfel wel, want hoe weet ik dat ik die tattoo over tig jaar ook nog mooi vind? Hoe lang moet je wachten voordat je ook daadwerkelijk een tattoo laat zetten? En dan nog een belangrijk dingetje, waar zitten de goede shops? Ik wil dan wel graag dat m’n vogeltjes ook echt eruit zien als vogeltjes :p

melissa093 -

noel van dreven van YouTube heeft ook 2 tatoeages, ze heeft er ook een video van. Die zijn heel mooi, die man weet wat ie doet. Succes met zoeken. Beter iets meer betalen voor een hele mooie tatoeage dan een lelijke :$

Carla -

Mooi! Ik hou ook van subtiele tattoos. Ik heb op de binnenkant van mijn linkervoet een kattenpootje, op de binnenkant van mijn rechtervoet een elfje, op de buitenkant van mijn rechtervoet een bloesem bloemetje, op mijn rechterpols een half maantje, op mijn linkerpols (zijkant) subtiel de skyline van New York en op de binnenkant van mijn rechter ringvinger een hartje :) nu wil ik op de buitenkant van mijn linkervoet nog een aardbeitje en dan is het genoeg hihi. Ze hebben ieder een speciale betekenis voor mij. Tattoos zijn verslavend! Ben erg benieuwd wat jou volgende word :) van al mijn tattoos vond ik mn vinger t gevoeligste.

Sofia -

Oh wat zijn de fijnere en wat kleinere tattoos mooi! Zelf heb ik nog niet eerder nagedacht over het nemen van een tattoo, maar ik moet zeggen dat ik het kleine girafje op de hand wel heel mooi vind! Gaaf. 😊

Debby -

Leuk! Ik zit zelf al aardig onder, haha. Op de binnenkant van m’n vinger zou ik niet zo snel doen, dat slijt echt heel snel en lelijk. Ik vind tattoo’s zo te gek, raak nooit op van inspiratie voor meer!

Annet -

Toevallig heb ik recentelijk m’n eerst tattoo laten zetten (in New York, bij de tattooshop waar jullie ook zijn geweest 😉). Samen met vriendinnen hebben we hetzelfde symbool voor onze vriendschap laten zetten. Ik dacht steeds dat ik ooit 1 tattoo zou zetten en verder niet maar nu kriebelt het wel! Ik heb mijn tattoo op midden op mijn rug, het is vrij klein, en ik zou er wel een paar kleintjes in een rijtje onder of boven willen hebben.

Rosanne -

Ik kan tatoeages ook wel erg mooi vinden. Maar het ligt er wel heel erg aan waar, hoe groot hij is en de betekenis erachter. Toch zou ik zelf geen tatoeage nemen (hoe ik er nu over denk dan ;)) Naast dat ik een hele lage pijngrens heb past het niet zo bij mij. Maar bij anderen kan ik het wel waarderen.

Vink -

Leuk artikel! Ik vind de binnenkant van je middelvinger ook heel mooi als plek! Op mijn wishlist staat een puntkomma aan de binnenkant van mijn linkerpols, de punt wil ik dan vervangen voor een hartje. Deze tattoo heeft voor mij een speciale betekenis. De puntkomma staat symbool voor de depressie waar ik al heel lang mee worstel, het is een periode waar ik (hopelijk) uiteindelijk een punt achter ga zetten, maar mijn leven gaat daarna door en de depressie heeft mijn leven voor altijd beïnvloed (op positieve en negatieve manieren), vandaar de komma. het hartje staat symbool voor de liefde van verschillende mensen om me heen die me erdoorheen geholpen hebben. De tattoo wil ik gaan zetten als ik mijn therapieën heb afgerond en oprecht kan zeggen dat het goed met me gaat, maar het symbool dat ik wil gaan laten tatoeëren staat nu al centraal voor de overwinningen die ik boek, hoe klein ze ook zijn.

Tessa -

Ik had zelf ook nooit gedacht dat ik ooit een tatoeage zou laten zetten. In juli is het dan zo ver, dan laat ik een duifje op mijn pols tatoeëren, ik heb er super veel zin in! Zelf houd ik ook van subtiele tatoeages. Leuk artikel!

Angélique -

Subtiele en grote tattoo’s, ik kan het zeker waarderen. Heb er zelf drie, eentje op mijn onderrug, gewoon omdat ik het mooi vond, een triquetra teken ( drie eenheid) op mijn rug en de initialen van mijn drie kinderen aan de binnenkant van mijn enkel. En mijn zus en ik willen er samen nog eentje….Tussen elke tattoo zit wel een tussenpoos van een aantal jaren, maar ja als je er een hebt blijft het kriebelen :-)

kim -

een pootje als tattoo vind ik erg mooi. maar nog mooier vind ik het als het een afdruk is. daarom wil ik ook graag een afdruk laten maken van de poot van men kat. en die op men schouder laten zetten.

Cherren -

Jaaa leuk!
Ik heb zelf 3 voetjes op mijn voet. 9 vogeltjes op mijn ribben en ik wil graag nog een hartje op mijn vinger en een aantal symbolen op mijn pols!
En daarna vast nog wel meer. Het is verslavend.

Danique Krol -

Ik ben zelf niet zo’n fan van tatoeages, maar een kleintje vind ik best wel tof! Beter dan het hele lichaam vol kliederen..

Anke -

Ik heb er toevallig afgelopen zaterdag eentje laten zetten.. Op mijn linkerpols de woorden ‘stay strong’. Een lastig half jaar achter de rug en deze simpele woorden betekenen voor mij nog steeds heel veel. Ik ben er super blij mee!

Tessa -

Ik roep al jaren dat wanneer mijn oma komt te overlijden ik een zeilbootje laat zetten op m’n pols, en wanneer mijn opa komt te overlijden komt daar een vogeltje bij. Zo zijn ze dan bij elkaar en bij mij.

Vera -

Ik vind tatoeages erg mooi. Zelf heb ik een subtiel veertje (met zulke fijne lijnen dat je het bijna op wilt pakken) op de binnenkant van mijn pols laten tatoeëren nu bijna een jaar geleden. Een veertje staat voor mijn naam, omdat ik al gauw door vele ‘Veer’ of ‘Veertje’ word genoemd, en omdat ik voor mijn gevoel een beetje door het leven ‘fladder’. Ik ben eigenlijk altijd wel bezig geweest met tatoeages en vind van die sleeves stiekem ook wel erg mooi bij mensen staan (en vooral erg sexy bij mannen ;-)).
Ik denk nu ook na over een tweede tattoo, inderdaad ook een pootje of een open hartje. Maar waar moet ik nog even over nadenken! En mijn vriend vindt het stiekem ook niks 😉 Maar daar laat ik me nu maar niet meer door beïnvloeden haha.

Martine -

Ik zou ook graag nog een tatoeage nemen, maar ik maak mijn ouders daar echt niet blij mee. Ik ben bijna 20, dus als ik het wil kan ik het doen, maar vind het geen fijn idee dat mijn familie er niet achterstaat.. Als ik toch besluit om een tatoeage te nemen, wordt het een boot met 2 mensen erin. Vroeger gingen mijn zusje en ik altijd met onze opa en oma met een boot roeien. De boot wil ik dan graag op mijn rib laten tatoeëren. Ook wil ik dan 2 silhouetten van mensen erin die mijn opa en oma moeten voorstellen.

Felicia -

Ik ben al sinds kleins af aan gefascineerd door tattoos en wilde er zelf ook altijd een. Afgelopen september heb ik ‘In your atmosphere’ op de binnenkant van mijn linker bovenarm laten zetten en ik ben er zo blij mee. Op mijn Instagram (xfeliciaaaaa) staat wel een foto.

Zoals ik al wel verwachtte gaat dit zeker niet mijn enige en laatste tattoo zijn, er komen er absoluut nog meer. Maar precies wat en waar weet ik nog niet.

kirsten -

Ik heb momenteel 4 tatoeages, bovenkant voet, onderrug, onderarm en bovenarm. Ik ben momenteel mijn 5e aan het bedenken en die wordt wat groter met bloemen en kleur en ik heb een plan voor een half sleeve gedeeltelijk als coverup, niet omdat ik niet blij ben met die tattoo maar omdat ik slecht advies heb gekregen van de tatoeëerder toen en hij niet mooi meer is.

Daarnaast heb ik nog 1001 ideeën maar geen geld helaas haha (maar goed ook anders zou ik vol zitten)

Kelly -

Erg mooie ideeën! Ik heb nu een hart met sleutelgat op mijn pols staan met 2 Ktjes. Ik zou graag nog 2 vlinders willen die zullen staan voor mijn opa en oma, omdat ik geloof dat ze op die manier zijn terug gekomen. Mijn schoonvader heeft een wolf op zijn vinger staan, erg gaaf!

Emma -

Heel erg leuk om te lezen!
Ik ben 15 jaar, maar zou later wel graag een tattoo willen (of meer) maar wel kleine tattoos dat vind ik bij me zelf denk ik ook mooier :)

En wat een leuke foto’s van tattoos heb je gezocht martine wauw ♡♡

Nanienke -

Ik wilde ook altijd een tattoo. Ben nu 16 en heb gister mijn zelf ontworpen tattoo laten zetten. Ieder streepje, ieder tekentje heeft een andere betekenis maar ze passen wel allemaal bij elkaar. Ik zou wel iets nemen met betekenis anders kan je er sneller spijt van krijgen

Lucy -

Hahaha ik droomde toevallig net vannacht dat ik een gigantische backpiece op mijn rug ontdekte met een voltallig jazz ensemble er op. Was er niet heel blij mee (ook omdat ik absoluut geen fan ben van jazz) xD Nee, tattoos zijn niks voor mij. Kan het bij anderen heel mooi vinden maar mijn smaak verandert zo vaak, ik zal overal uiteindelijk spijt van krijgen denk ik.

Martine -

Hahaha wat een melige droom :’D!

Charile -

Het woordje Smile van de foto heb ik! Op de zijkant van m’n onderarm. Onwijs blij mee :)

Tessa -

Neem nooit een tattoo op vinger, die vervagen snel en lopen dicht. Helemaal die leeuw, die is binnen een aantal jaar een zwarte vlek.

Paola -

Leuk artikel! Ik zou in mei een tatoeage laten zitten met de naam van Selena (mijn dochtertje). Dit zou ik dan samen met mijn man doen als 2 jaar getrouwd Cadeau. ‘helaas’ mag ik geen tatoeage zetten omdat ik borstvoeding geef, dus ik moet nog even wachten! Ik ga hem laten zetten met het infinity teken erboven en dan de namen van mijn kinderen er steeds onder. Ben benieuwd of het daarna voor mij ook kriebelt om nog meer te zetten 😉

Carlien -

Ik heb mijn tattoo laten zetten terwijl ik borstvoeding geef. Volgens borstvoeding.com mag het gewoon.

Ik heb niks anders gemerkt in vergelijking met mij andere tattoo die ik heb laten zetten toen ik nog geen kind had.

Willemijn -

Klopt mijn vriendin (bv pro haha) heeft er ook eentje laten zetten en heeft het grondig uitgezocht. :)

Paola -

Dan ga ik het nog even verder uitzoeken! De shop waar ik geweest ben wou mij niet helpen omdat de kans op infectie’s bestaat!

Kyona -

Ik ben ook gek op tattoo’s. Heb er momenteel 3 en loop toevallig ook al een tijdje met het idee in mijn hoofd om de zon en de maan te laten tatoeëren! Grappig! Ik wil ook ooit een halve sleeve (van schouder tot net boven mijn elleboog) maar daar wil ik pas echt concreet aan denken als ik een vaste baan heb waar dat (enigszins) geaccepteerd wordt.. To be continued dus 😄

MARIJKE -

Ik vind tatoeages erg mooi! Ben ook druk aan het nadenken wat ik wil en vooral waar haha. Blijft lastig!

Diana -

Leuk! Ik heb een tattoo rechts op de onderrug en droom nog van een tattoo. 1 samen met mijn zus en 1 symbool van mijn zoontje. Maar hoe, wat en waar nog geen idee..

marije -

Ik vind tattoos super .. bij anderen maar zelf heb ik nog niet het lef gehad. Zou heel graag een kleine willen met speciale betekenis op een plek die niet iedereen ziet. Maar eerst maar eens bedenken wat dan 😉

Rozemarijn | STYLEDWAY -

Heel tof voor de zon en de maan, vinger tattoes of een enkel woord… oftewel eigenlijk vind ik ze allemaal mooi! Leuk artikel! Lfs

Michelle -

Ik kan tatoeages ook écht heel mooi vinden, maar dat is wel erg afhankelijk van de plaats waar, symboliek en subtiliteit. Ben inderdaad ook niet zo fan van die enorme units, maar dat is persoonlijk: ieder zijn ding!

Raïsa -

Ik heb toen mijn zus ging emigreren samen met haar een tattoo laten zetten, voor haar de 2e voor mij de 1e. Het is een infinity teken waarvan een van de lijnen het woord sisters is, op onze schouder. Ik kreeg toen ook de kriebels om er nog een te zetten maar nog niet gedaan. Ik dacht aan een klein muzieknoten bij mijn oor.
Mijn pols zou ik niet zo snel doen en zeker geen cijfers op die plek. Dit heeft voornamelijk te maken dat veel gevangenen in concentratiekampen in de oorlog daar hun gevangennummer kregen, dat vind ik persoonlijk niet zo’n fijn idee…
Maar wat ze zeggen is dus waar: als je eenmaal 1 tattoo hebt, wil je er meer!

Renate -

Love it! Gewoon doen #YOLO

Jana -

Ook al ben ik nog maar 14, ik weet welke tattoo’s ik wil en waar. Een hartje aan de binnenkant van mijn pols, een driehoekje of aan dezelfde kant van mijn andere pols of aan een vinger, een quote op mn ribben (welke hangt er vanaf wat ik dan inspirerend vind) en eentje in mn nek en dan een iets groter tattootje maar ik ben ook niet van de giant tattoo’s maar dat hangt er ook weer vanaf van wat ik dan mooi vind. Nu ik dat maantje zie begint dat toch ook te kriebelen😂 Mss achter mn oor zoals jij want dat lijkt me ook een toffe plek☺️

Jana -

En moest ik later kinderen krijgen zou ik hun geboortedatum willen tattoëren aan de binnenkant van mijn arm, bij mn elleboog in Romeinse cijfers. Vind ik ook supergaaf☺️

Femke -

Nee, ik ben niet van de tatoeages. Althans, niet bij mezelf. Bij een ander kan ik dit best mooi vinden, vooral die subtiele tatoeages en woorden met een betekenis. Toch weet ik 100% zeker dat ik er nooit één zal nemen. Ik bewonder ze wel bij mijn vriendinnen :-).

Sofie -

Ja, dat dacht ik tot een half jaar geleden ook “nooit of nooit”. En toch heb ik er nu een kleintje in mijn pols, door een moeilijke periode in mijn leven. Dus, je weet het nooit! 😉

Reageer ook