2WMN’s Favorites (april ’16)

April flitste voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor onze favorieten van de maand. Fashion, food, interieur, muziek en meer. Komen ze!

https://youtu.be/Yl9vBc4AM1Q

Gezamenlijk

Fashion

 • Distrikt wit overhemd (hier zie je het overhemd bij Willemijn)

Food

 • Thee en amaretti koekjes uit Assen

Willemijn

Interieur

 • Zenology Interieurspray
 • Kaars AliceJo.com

Fashion

 • Nike Free sportschoenen
 • River Island broek

Food

 • Witlofsalade

Muziek

Sia

Martine

Interieur

 • Zuiver Tripod Lamp
 • Scent Chips

Fashion

 • Sting Cropped Girlfriend Jeans
 • Distrikt gestreept jasje, overhemd en short

Food

 • Lipton Green Ice Tea Jasmine & Lychee

Muziek

27 reacties

Kirsten -

Oh wat zijn jullie toch altijd heerlijk spontaan en gezellig haha!

Patricia -

Haha, gekke wijvies zijn jullie ook samen, erg gelachen.
“NY, alweer twéé jaar geléden….”. Leuke favorieten allemaal, ik zeg eigenlijk nooit een overhemd tegen een blouse, alleen tegen de blouse van mijn man 😉 Philip Glass wilde ik ook noemen voor piano, heel mooi. Voor harp weet ik mis ook nog wel iets maar schiet me nog niet te binnen. Klassieke muziek is ook goed voor baby’s, zette ik vroeger ook geregeld op.

Sanne -

Ik zie dat Einaudi al veel is genoemd, maar jullie hadden het ook over een Nederlands meisje dat harp speelt; bedoelen jullie Lavinia Meijer? Ze heeft een aantal jaar geleden een heel album met covers van Einaudi gemaakt op harp, ontzettend mooi!

Anna -

Heb van jullie zo vaak goeie tips gekregen (nars sheer glow, le volume, matt, etc.) dat ik graag iets terug wil doen😉. Mooie pianomuziek? De nocturnes van Chopin! Klassiek dat wel maar moooooi!!! Staat af en toe ook wel een heftig stukje tussen maar ja een leven zonder passie is natuurlijk ook niet echt……..

Vlaflip -

De amaretti koekjes die jullie hebben gekocht bij Pranzo zijn niet zelf gebakken. Dat vertelde de eigenaar toen ik daar een keer was. Feit is en blijft ze zijn erg lekker 😉

Willemijn -

Oh meh hahah! Maar inderdaad, ze blijven lekker 😉

Eline -

Wat een onwijs grappige video! Ik kan echt om jullie lachen, vooral dat stukje over die koekjes en hoe mannen dat eten: heel herkenbaar! Wat betreft muziek, voor piano zou je Yann Tiersen eens kunnen proberen. Hij heeft ook de soundtrack van Amelie gemaakt. En Rémy van Kesteren is voor de harpmuziek een aanrader!

Wendy -

Witlof salade is hier in mijn gezin ook een favoriet. Vond het leuk jullie weer samen te zien al heb ik ook van de weekvlogs van Willemijn genoten

Kimmetje -

Leuk om te zien, dames. Zijn jullie blij om weer bij elkaar te zijn? Tenminste, zo kwam het over, dat jullie er weer zin in hadden. (niet dat dit hiervoor weg was). De harpiste die jullie bedoelen is Lavina Meijer. Mijn lievelingsnummer is Karma police van Radiohead, die zij dan op de harp doet.

melissa093 -

Een interieur spray kun je zelf ook maken he meiden, bestaat voornamelijk uit water, alcohol en een essentiële olie. Dat laatste hebben jullie vast wel in huis gok ik, alleen even de hoeveelheden googlen en je hebt je eigen interieurspray 😉 Niet in de geur black tea dan denk ik, maar wie weet bestaat er wel een olie die daar naar ruikt hihi. Misschien een leuk idee voor een video? X

Danique Krol -

Wat een leuke, fijne en spontane video is dit geworden!

Veronique Hendriks-Meijs -

Ooohhh jullie zijn zo leuk samen, ik kan echt lachen om jullie filmpjes. Top! Echt zo’n geniet-momentje van de dag :)

Sophie -

Ah altijd leuk, jullie favorites filmpjes!

En Sia is mooi hè? Volgens mij draagt ze die pruik ook vanwege haar sociale fobie.. Ik heb wel eens gelezen dat ze om die reden ook niet veel optreedt en weinig interviews geeft. En daarom ook dat meisje als Sia laten spelen in haar video’s. Ze schrijft trouwens heel veel nummers voor andere artiesten, google maar ‘es!

En wat betreft pianomuziek: Einaudi inderdaad (is al genoemd) en ik hou toch ook nog steeds erg van Yann Tiersen (van Amélie). Verder luister ik (en probeer ik ook zelf te spelen) de laatste tijd veel Dustin O’halloran. Philip Glass is ook prachtig!

Sofia -

Oh wat een leuke vrolijke video is dit geworden!
Op Youtube heeft Sungha Yung ook een hele mooie gitaarversie van River Flows in You staan. Zeker een aanrader, want hij covert nog meer mooie nummers. :)

Noortje -

Wat zie je er mooi uit Martine!

Fleur -

Leuke video en Martine is weer terug. (:
Heb haar gemist.

Margot -

Hmm witlofsalade moet ik snel weer eens maken!

Linda -

Hahaha ij moest zo hard lachen om dat stuk van die amaretti koekjes 😂

J -

Superleuke video! Ik vind dat je er echt goed uitgerust uitziet, Martine! Ik denk dat jullie de muziek van Einaudi wel kunnen waarderen, dat is heel erg vergelijkbaar met Yiruma.
Xx

Eva -

Satie! Is prachtige rustige piano muziek!

Vera -

Dan vinden jullie Ludovico Einaudi vast ook mooi!

Estra -

Ja Einaudi is prachtig!!! Echt een aanrader

marrie -

Ja Ludovico Einaudi is prachtig. Heeft ook muziek bij de film Untouchables geschreven.

Liset - Beautydagboek -

Ah wat jammer dat ik nou net die mooie, donkergroene broek heb gemist bij River Island! Hij is prachtig en ik was zaterdag nog in Groningen :). Misschien even online bestellen. Mag ik vragen welke maat jij hebt genomen? Volgens mij hebben we namelijk dezelfde maat.

Amy -

Leuke favorieten.. en Go Martine! Wat goed dat je die lamp in je eentje in elkaar hebt gezet, het is een gaaf ding! Zo’n tripod lamp wil ik ook heel graag, maar ben er nog geen tegengekomen die ik echt wil hebben. Enne, qua pianomuziek: houden jullie een beetje van klassiek? Luister dan eens naar de gebroeders Jussen.. prachtig!

Lonneke -

Super leuke dingetjes. Ik ga voor de witlofsalade 😉 zalig en zeker met dit weer!

Femke -

Die zwarte Nikes zijn tof. Lipton Green Ice Tea is favoriet, ik ben erg benieuwd naar de nieuwe smaken.

Reageer ook