2Vlog: Een persoonlijk stijladvies!

Sinds mijn veertiende draag ik een bril. In de loop der jaren zijn er een heleboel monturen de revue gepasseerd. De één wat mooier dan de ander. Ik koos mijn brillen eigenlijk altijd zelf uit. Maar toen Martine en ik uitgenodigd werden voor een persoonlijk stijladvies door een stylist van Eye Wish Opticiens greep ik direct mijn kans. Ik wilde wel eens weten wat voor bril nu écht bij mij staat!

De stylist geeft een advies op basis van je gezichtsvorm, een kleuranalyse én kijkt ook naar je persoonlijkheid. Dat vond ik super verfrissend, want dit had ik nog niet eerder meegemaakt bij een opticien. Pas wanneer je die drie aspecten in acht neemt bij het zoeken van een mooie bril, zal de bril je perfect passen, zo legde stylist Helga van Eye Wish Opticiens ons uit. Bij Eye Wish Opticiens kun je een vrijblijvend persoonlijk stijladvies krijgen van hun stylisten.

De stylist neemt uitgebreid de tijd om gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen. Samen ga je op zoek naar de juiste bril. In de video zie je hoe dat er aan toe gaat!

https://youtu.be/oOQoJNftqQo

Ik vond het heel leuk om van de stylist te horen dat ik met mijn gezicht zowel ronde als rechthoekige monturen kan hebben. Dat wist ik helemaal niet van mezelf! Martine kan het beste brillen hebben met een lichte ronding aan de bovenkant. Ook vond ik het leuk om te zien dat de stylist ook naar je persoonlijkheid kijkt. Ben je heel excentriek? Dan past een wat spannendere bril goed bij je. Ben je meer ingetogen, dan zal een minimalistisch montuur beter bij je passen. Ook keek ze welke kleuren ons mooi zouden staan. Helga adviseerde Martine om bij de koele tinten te blijven en raadde mij warme kleuren aan.

Wil je net als wij ook zo’n vrijblijvend persoonlijk stijladvies? Bekijk dan hier wanneer de stylist van Eye Wish Opticiens bij jou in de buurt is.
5 reacties

Margot -

Wat leuk! Ik draag sinds kort een bril en ben wel benieuwd wat ze mij zouden adviseren.

Florence Vlogt -

Leuke vlog!
Ik vind die bril wat Willemijn op het laatste op heeft toch wel echt heel leuk. Die wat Martine draagt ook maar dat zou mij dus echt niet staan.
Liefs xx

Jennifer -

Super leuk!

Nele -

Hé, superleuk! ik was net op zoek naar een nieuwe bril! :-) Vlak over de grens, in Zundert, is er eentje waar ik wel ‘s naartoe wil :-) is zo’n persoonlijk stijladvies gratis? x

Martine -

Ja het is gratis! 😀 Ik zou even bellen naar het filiaal waar je heen wilt gaan om te vragen wanneer de styliste precies aanwezig is.

Reageer ook