2Vlog: Dagje shoppen in Groningen

Jaaahaaaa, een ouderwetse ‘shoppen in Groningen’ vlog. We namen jullie gezellig een dagje mee op een heerlijke, warme shopdag in Groningen. Broodje eten, rondslenteren, winkels in en uit. Ga je mee?

https://youtu.be/tZ-BWz70fkU

19 reacties

Patricia -

Gezellige vlog weer en wat was dat zonnetje toch heerlijk….
Wat een geweldig grote pan, zou iets voor mij zijn, moet soms voor 7-8 personen koken! Ligt Jelle in de wagen nou steeds achter een doek? Lijkt me zo saai voor hem. Blijf het toch heel jammer vinden dat we zo weinig van hem zien en vind het tegelijk heel knap dat je dat zo goed volhoudt.

Florence Vlogt -

Heerlijke vlog weer meiden. Ik kijk echt graag naar jullie vlogs!
Liefs xx

Anneloes -

Waar is het petje van Jelle van :)?

Willemijn -

‘Doll’. Ik heb het bij de babyplanet gekocht

Iris -

Willemijn, waar is je jasje van? :)

Willemijn -

Only 😀

Merel -

Wat een gezellige vlog weer! Ik ben trouwens benieuwd naar die mesjes, zijn ze even fijn als Gilette?

Willemijn -

Misschien schrijven we wel een review, ik zal even kijken 😀

Floor -

Ik kan het stukje maar niet begrijpen wat Martine zegt over die vrouw die iets gemeen (denk ik toch?) zei :) Echte vlaamse hier en dit ging me toch iets te snel. Kan iemand mij vertellen wat ze juist zei?

Willemijn -

Die verkoopster zei iets gemeens over Martine’s haar. De een zei, wat heeft ze mooie ogen. Waarop die verkoopster zei: dat zou ik ook hebben met zulk zwart haar. Terwijl Martine het gewoon kon horen :O

Kirsty -

Leuke vlog! Ik ben erg benieuwd naar de Rituals kaarsen, die uit dat kleine setje heb ik zelf ook, maar de andere geuren heb ik nog niet geprobeerd.

wendy -

Wat een leuke kaarsen hebben jullie gekocht. En vind het petje van Jelle echt super staan bij hem.

Leonie -

Wat een leuke vlog weer! Heerlijk dat winkelen.. Ik ben wel benieuwd naar die geurkaarsen:)

Lindsey Beljaars -

Leuke vlog meiden! En inderdaad, ruim die kak op haha!!

Alice -

Shoploggg!!!!

Annemijn -

Super leuke vlog! Heerlijk zo’n dagje shoppen. Wat een leuk pakket van Bertolli!

Diana -

Wat weer een ontzettend leuke vlog! Ik ben dol op Rituals!

Linda -

Martine mijn complimenten hoe goed je voor je hond zorgt! Veel jonge mensen nemen een hond, maar beseffen niet wat dat beest nodig heeft, of doen dingen niet in het belang van de hond, maar je bent een top baasje!

marije -

Rituals kaarsen zijn de beste ♡♡♡. Benieuwd naar de tiger grass!

Reageer ook