2Keep a Diary: mei #3

Sociale leven bijhouden? Check! Volle agenda? Check! Werken? Check! Deze week maakte ik alles in orde voor de vakantie en had ik veel leuke afspraken. Het vloog voorbij. Time flies when you’re having fun!

Maandag

Ik begin de week fris en fruitig met een lange douche, een make-up look en gekrulde haren. Wat mij betreft een perfecte start van de week!

Hoewel het Tweede Pinksterdag was, ging ik gewoon aan het werk. Ik ontbeet met kokos soja yoghurt en wat noten. Ik ben zoals jullie misschien weten iemand die ‘s ochtends bijna geen hap door de keel krijgt maar dit vind ik echt superlekker.

Na het ontbijt liet ik Noa even uit. Jorrik had nachtdienst gehad dus ik zorgde ervoor dat de hond flink wat beweging kreeg voor ik naar de stad ging.

Oh en ik wil nog even mijn minion showen die ik in 1x uit zo’n grijpautomaat van de kermis viste. Ik heb daar blijkbaar een talent voor want het gebeurt wel vaker dat ik in 1x een knuffel met zo’n grijparm pak. Hehehe!

Ik sprak met Willemijn af in de stad om daar te werken in een cafeetje. We hadden daarnaast een afspraak met onze toekomstige stagiaire. Superleuk! Dat zou voor ons de eerste keer zijn om een stagiaire te begeleiden maar het lijkt ons heel leuk en we kunnen niet wachten tot ze begint. Er is genoeg te doen en te leren denk ik!

Na de afspraak bestelden we lunch. Ik nam een tosti met onder andere gegrilde prosciutto. Hmmm!

Rond vier uur had ik afgesproken met Jochem en gingen we wat drinken bij het Concerthuis in de stad. Ik heb hem voor het laatst gezien bij de LLG make-over met Jasper, dat is bijna 2 jaar geleden. Ik vond het superleuk om hem weer eens te zien en te spreken en ik ben daarnaast ontzettend benieuwd naar de fashion show van zijn eigen kledinglijn JS. Zo tof, nog maar 18 en zo ambitieus: daar heb ik veel bewondering voor.

We konden het niet laten toen we naar huis gingen om nog ff snel in de Mouse Carts te gaan op de kermis. We lachten ons rot! Rond 7 uur was ik pas thuis en stond de witlofsalade klaar, gemaakt door de liefste man van de wereld. Wat een heerlijke dag.

Dinsdag

Morning! Ik ontbijt weer met kokos soja yoghurt, noten, banaan, kaneelpoeder en een klein beetje honing. Zo lekker! Oh en witte druiven: daar ben ik gek op.

Vandaag werk ik thuis en maak ik veel productfoto’s, schrijf artikelen, beantwoord mijn mailbox, maak campagnes af en tussendoor laat ik Noa uit. Een normale werkdag.

Jorrik kookt eten en daarna race ik naar mijn training. Ik had totaal geen zin maar tja: geen smoesjes. Ik deed flink mijn best en als een  trillend rietje ging ik weer naar huis haha!

Woensdag

Willemijn en ik hebben een afspraak in Amstelveen. Dus de dag begint vroeg en nadat ik gedoucht en opgemaakt ben laat ik eerst Noa een uur uit.

Lekker beest!

Ik haal Willemijn op bij de carpool en rij samen met haar naar Amstelveen. We hebben een afspraak bij Nestlé voor een leuke campagne!

Na de bespreking werden we heerlijk verwend met een zeer uitgebreide lunch. Deze amuse met asperges was echt goddelijk.

Uiteindelijk waren we de hele dag onderweg en plofte ik ‘s avonds op de bank. Ik schreef nog wat artikelen terwijl Noa lekker tegen me aan lag te snurken.

Donderdag

Jaaa, de donderdag begint niet veel anders! Weer achter de laptop en werken maar. Ik moet veel vooruit schrijven voor de vakantie, want volgende week zit ik in NY aaaah! Can’t wait!

Tussen de middag lunch ik met wat tomaten en komkommers.

Ook stuur ik nog een kaart naar mijn lieve zus wiens man deze week acht jaar geleden overleden is. Ik zoek deze kaart uit met een gitaar en probeer de focus te leggen op alle dingen waar ik dankbaar voor ben dat hij in mijn leven is geweest en haal leuke herinneringen op.

En na het werken ga ik met Jorrik naar zijn moeder toe om daar gezellig even te eten. Ze maakt nasi met zelfgemaakte kipsaté. Heerlijk, ik had al een tijdje geen nasi op.

Ik hielp haar met het toetje. Mijn schoonmoeder is de koningin in lekkere en simpele toetjes verzinnen. Dit zijn lange vingers die gedrenkt zijn in een klein beetje Cointreau en aangelegde sinaasappelsap. De room is een mix van slagroom en crème fraîche met een heel klein beetje suiker en blauwe bessen als garnering. Heel simpel, snel, echt heel lekker en zomers.

Vrijdag

Woehoe vandaag ga ik naar de stad om mijn nieuwe bril op te halen. Ik kreeg een e-mail van Eyewish dat mijn bril klaar was en ik wilde mijn nieuwe bril graag meenemen op vakantie dus dat kwam perfect uit. Doei oude bril!

Maar voordat ik wegga laat ik vanzelfsprekend eerst mijn lieve huntisnor even uit.

Ik parkeer mijn auto vlakbij de Rijksuniversiteit. Wat een mooi gebouw is dat toch. Altijd als ik hier loop, denk ik aan de leuke tijd die ik gehad heb toen ik hier een jaar bijvakken volgde. Dan denk ik natuurlijk vooral aan het borrelen na college haha!

Na mijn bezoekje aan de opticien en aan de winkel TK Maxx waar ik nog leuke schoenen scoorde, at ik even een broodje.

Daarna racete ik als een gek weer naar huis, want ik bedacht me dat de postbode vandaag mijn koffer zou komen brengen en dat pakket moest ik echt in handen krijgen. Ik vind mijn koffer zo supervet. Hij is van het merk SuitSuit uit de Fabulous Fifties lijn. Voor de geïnteresseerden: te koop bij The Little Green Bag en bij SuitSuit. Ze hebben ook nog een pastelroze en mintgroene versie. Superleuk!

Omdat ik zaterdag een afspraak had in Utrecht vertrok ik vrijdagavond al naar mijn ouders met Noa. Voordat ik op vakantie ging maakte ik nog even een ‘familiekiekje’ voor het nageslacht! 😉 En zo kan Jorrik natuurlijk altijd even spieken naar deze foto als hij mij en Noa mist.

Ik was daarna wel even zoet met het inpakken van mijn koffers en ging daarna op weg naar de Hoeksche Waard met mijn nieuwe bril op m’n snufferd. Bedankt voor alle leuke complimenten die ik van jullie heb gekregen via social media over mijn bril, leuk om te horen! De bril is van het merk Rayban trouwens. Rond 10 uur ‘s avonds was ik uiteindelijk bij mijn ouders.

Zaterdag

Tijd voor een make-uppie! Ik had namelijk een afspraak in Utrecht.

En het eindresultaat deelde ik op SnapChat. Als je me wilt volgen, mijn gebruikersnaam is ‘martineee10′.

Outfitje: Schoenen Sacha, broek H&M en blouse van Kate Spade. Ik ben echt verliefd op mijn blouse.

Ik had een high tea date in Utrecht bij Stael met deze lieve dames. Het was heel leuk om elkaar weer te zien na Pure Me Retreats.

Oh man, wat was dat lekker. Die kleine koffiebroodjes waren helemaal zalig net als de macarons en de scones. Ik wil dit nog een keer!

Na de high tea zijn we nog ergens gaan borrelen en was ik om half tien thuis terwijl ik had gedacht rond zes uur wel thuis te zijn, haha! Het enige nadeel aan deze dag was dat ik een beetje pijn in mijn hoofd had van de wijn. Ik had er maar twee op maar die laatste viel niet zo lekker dus ik ging met zo’n dof gevoel in mijn hoofd naar bed.

Zondag

Ik sliep uit tot een uur of tien en liet daarna Noa uit. Waar is Wally alias Noa? Dit is een plekje waar ze altijd heen rent om vervolgens braaf te wachten tot we in de hooiberg gaan spelen. Zo schattig.

De rest van de dag doe ik niet veel bijzonders, het is zo’n typische zondag. Met mijn moeder kraak ik wat noten en Noa lust ze ook wel!

Daarna ga ik naar Renate en help haar met koken. Mijn neef en zijn vrouw komen gezellig eten. We maken wraps en die vielen erg in de smaak!

Om deze heerlijke week af te sluiten drinken we een gin-tonic. Yes!

Ik heb me weer rot gelachen om de hilarische verhalen die iedereen vertelde. Het was een supergezellige avond. Rond een uur of elf verkas ik weer naar huis en begin aan mijn diary. Drie keer raden hoe laat het nu is? Jep, twee uur ‘s nachts haha! Tijd om naar bed te gaan.

Komende week zit ik in fucking New York met Renate, YESSS! En voor degenen die het zich afvragen: Ja, ik ga vloggen maar die vlogs komen niet meteen online maar over twee weken. Ik kijk er naar uit en ik hoop jullie ook. Fijne week!

34 reacties

Vink -

Je ziet er echt goed uit Martine, zo te zien heeft die maand vrijaf je heel erg geholpen, ik ben blij dat te zien!

Daisy -

Wat zie je er goed uit Martine! Geniet van New York, was er vorige week, ondertussen bij Niagara watervallen en volgende week weer naar huis :( Kan nu alweer niet wachten om terug te gaan, geweldige stad 😀 Veel plezier! x Daisy

anna -

Wat veel leuke foto’s! En ja, ik kijk zeker uit naar je New York vlogs, aaah! Alvast heel erg veel plezier <3 En wat is je nieuwe bril mooi!

Wendy -

Wat een leuke maar drukke week heb je gehad. Ik vind Noa echt een schatje. En je nieuwe blouse is een plaatje! Super mooi. Veel plezier in New York

charlotte -

Wauw Martine, Ik reageer niet snel maar je ziet er echt fantastisch uit. Je kunt op elke foto zien dat je straalt. Super om te zien! en zoals je zelf al zegt, je brilgame is ON! Groetjes !

Liz -

Wat een super leuke diary van jou!
En je straalt mega!! Je zit denk veel beter in je vel!
Het doet mij zelfs goed, terwijl ik je natuurlijk persoonlijke helemaal niet ken….
Ontzettend veel plezier met je zus in NY!!
Liefs!

W. -

Hey leuke week gehad zo te zien! wil jij misschien een keer een weekvlog maken? benieuwd hoe jij dat doet ivg met willemijn:) jullie zijn vast allebei even goed daar niet van maar k ben gewoon benieuwd. Lees nog maar net mee op 2wmn dus vandaar;) Veel plezier in NyC. benieuwd wat je daar allemaal zult shoppen, behouden heen&terug reis!! En een stagaire? Wat een goede zet, Genoeg werk op de blogvloer:) Komt vast goed met jullie humoristische begeleiding haha

charile -

Wat een leuke foto’s :)

Emma -

Ahh echt heel erg leuk om te lezen!!
Je nieuwe bril staat je goed <3, en wat een prachtige koffer van suitsuit!
Heel veel plezier in NY ♡

LIEFS, Emma

Jamaila -

Heel veel plezier in NY! Ben benieuwd naar de volgs

Jessica -

Wat een gezellig week en hopelijk komende nog veel meer fun!! Geniet ervan in New York!!

Danique Krol -

Heerlijk druk weekje zo te zien! Ik ben benieuwd naar je vlogs van NY!

Laura J -

Heel veel plezier in NY! Ik kijk al uit naar je vlogs!

Margot -

Het ziet er uit als een drukke maar gezellige week!

Larissa -

Wow Martine wat zie je er goed uit! Volgens mij zit jij weer heel erg lekker in je vel. Top!
Liefs,
Larissa

Renate -

Haha,ik ben ook altijd zo goed in de grijpmachine’s op de kermis :)
Veel plezier in NY, en be safe!

Kirsty -

Leuke foto’s! Je selfie voor de high tea op Snapchat vind ik echt heel mooi, je lipkleur ziet er ook prachtig uit. Alvast heel veel plezier in New York!

Karin van den Berg -

Leuk dagboek Martine.
Ik wil je heel veel plezier in NY wensen, kijk uit! Kan nu al niet wachten op je video’s over je belevenissen in The City…..

Selma -

Super leuke week heb je gehad. En wat zag je er weer leuk uit zoals altijd. Geniet lekker van je vmwelverdiende vakantie xx

Esther -

Wat een heerlijke diary :-)
Ik vroeg me af waar jullie hebben geluncht? Je tosti ziet er namelijk geweldig uit.
Alvast veel plezier in New Y0rk gewenst. Liefs Esther

Kirsten -

Ahhh! Ik heb zoveel zin in de stage! Kan niet wachten. Tot snel! En geniet eerst maar van je vakantie in NYC! Ben zo benieuwd naar alle verhalen!

Fabienne -

Hele leuke bril! En heel veel plezier in NY! X

Susan -

Wat zie je er goed uit, Martine!
Heel veel plezier in NYC!

Diana -

Ziet er uit als een leuke week! Ik wens je veel plezier toe in NY!

Lindsey Beljaars -

Wat een leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar de lipproducten van theBalm!

Dita -

Wat een leuke diary en ik ben zo benieuwd naar je NYC verhalen/vlogs.

Paola -

Wat weer een gezellige week! Heel veel plezier in NYC en ik kijk nu al uit naar de vlogs! :)

MARIJKE -

Wat sta jij stralend op elke foto! Looking gooood! Bril en die nieuwe blouse staan je ook fantastisch!

Charlotte -

Oh dat toetje met die lange vingers ziet er echt super lekker uit!

Michelle -

Wat een fijne week met veel leuke dingen! En wat zie je er ontzettend goed uit. Dat outfitje met die H&M broek en Kate Spade blouse vind ik zo gaaf! Geniet van komende week met Renate! Heel veel plezier; ik ben zo benieuwd naar je vlogs.

Sabine -

Veel plezier in New York!! Heerlijk zeg dat je daar weer heen gaat. Ik ben me al weken aan het verbazen dat ik (nu alweer) heimwee heb terwijl ik er in december nog ben geweest haha. Ik ga me over een paar weken wel verlekkeren met je vlogs.

Madebyuna -

Je ziet er echt goed uit Martine! Je ziet er rustiger en stralender uit:) Heel erg veel plezier in New York, oeeeh ik zou ook wel weer willen. Leuk dat je gaat vloggen, dan kunnen we mee genieten!

Marina -

Enjoy New York! Ik wil ook!!

Sas -

Wat een heerlijke diary weer. Volgens mij zit je beter in je vel:) je nieuwe bril staat je echt super goed!!
Heel veel plezier in NYC!!!

Reageer ook