Weekvlog #2: MET DE BILLEN BLOOT!

Jullie waren zo massaal enthousiast over mijn eerste weekvlog en ik vind het dagelijks vloggen zo leuk dat ik deze week gewoon lekker ben door gegaan met vloggen. Naast de standaard dingen thuis, was het ook een hele leuke week. Zo was ik een weekendje weg, ging ik shoppen met Martine en ging ik naar de sauna. Dit was mijn week!

https://youtu.be/T-N-UCVFqr0

46 reacties

Patricia -

Geen zwembadpoging ondernomen deze week 😉 ? Jelle krijgt wel alle complimenten maar ik vind Saar er ook heel goed uitzien! Veel honden zijn al snel te dik en dat vind ik zo lelijk. Compliment voor de hond dit keer :-)

Kelly -

Echt weer een leuke vlog !

Romy -

Ik hou van je vlogs Willemijn!
Ik heb vorige week toevallig ook die leuke legging gekocht!
Op de meisjesafdeling, voor mijn zoontje haha.
Hé jouw Djurre hé, heeft hij in Hardegarijp gewoond?
Ik meen hem te herkennen? 😀

PS by Dila -

Ik vind je witte blouse van The Sting erg leuk, maar kan hem niet op de site vinden. Weet je toevallig van welk merk dit is?

Simone -

Ik vind je vlogs super leuk! :)

Sandra -

Wat een heerlijke, superleuke vlog!
En wat lief om te zien, papa en zoon, duttend op de bank <3
Die badkamer in jullie hotelkamer waaaaaauwie! Wat een prachtig hotel en heerlijk eten

Anoniem -

Hai Willemijn!
Ik heb misschien een tip voor je… Ik zag dat je Jelle fruitpap geeft, tijdens mijn opleiding tot zorgkunde heb ik geleerd dat je het best kan starten met groentepap (dan kennen ze de zoete smaak van fruitpap nog niet), dit gaat meestal in het begin wat stroef maar na een poosje heel goed, omdat ze dus de smaal van fruit niet kennen. Als je met fruitpap begint (wat er natuurlijk veel beter in gaat) loop je de grote kans dat ze groentepap gaan weigeren omdat ze weten dat dat ‘andere spul’ veel zoeter is.. Misschien heb je er niks aan maar wou het toch meegeven..
Grtjs zorgkundige in spé

Patricia -

Dit lijkt me serieus een gouden tip die ik 18 jaar geleden wel had willen hebben! Veel groentes zijn hier nog steeds niet populair, zo lastig.
Met wat ik nu inmiddels weet over suiker en zo had ik het sowieso heel anders gedaan met koek en snoep. Die momenten had ik tot een minimum beperkt.

Laura J -

Ik vind dit zo leuk, deze vlogs!
Heerlijk om te kijken tijdens het ontbijten :)

Momo -

Ja, heel leuk weer! Kijk het nu in de UB, er zit een jongen naast me die elke keer met een schuin oog meekijkt hahah (volgens mij denkt hij ergens, wtf kijk jij, maar toch blijven meegluren he haha).
Ik moest trouwens ook echt lachen om je quote bij de zondagochtend “Goeiemorgen het is zondag en we hebben een lekker lazy ochtend. Er is van alles te doen in huis maar we komen niet echt in de benen. Het is inmiddels al kwart over 8 en ik heb me eindelijk aangekleed.” En ik dacht alleen maar, het is kwart over 8. Op zondagochtend en ze zegt nu net “ik heb me eindelijk aangekleed” haha. Ik zit misschien nog in mijn studentikoze ritme maar op zondag ben ik meestal een klein beetje brakkig van de avond ervoor. Als ik mij om 12:00 omgekleed heb ben ik al supertrots. In plaats van dat ik de hele dag in mijn pyjama hang, ook heerlijk op zondag.

Willemijn -

Hahahaha je hebt ook groot gelijk! Sinds de baby is dit de nieuwe standaard hahaha!

Kirsty -

Leuke vlog! Ik vind het ook knap om te zien hoeveel je schoonmaakt/opruimt. Daar kan ik nog wat van leren haha.

natascha -

Het ziet geweldig uit! maar ik ben slechthorend en daardoor kan ik jullie niet volgen, wat het heel jammer is. Kunnen/willen jullie dit (en meerdere vlogs) ondertitelingen?

Mimi -

Wat handig, Buitenbeentjes. Leuke vlog!

Linda -

Superleuke vlog! :)
Ik vroeg me alleen wat af, hebben jullie nou twee dekbedden op je bed liggen of was het wat anders? haha

Willemijn -

Jep 😛 Het is ooit begonnen in de winter, toen we het koud hadden. En nu hebben we 2 2-persoons dekbedden. Meestal beginnen we onder dezelfde en worden we wakker met elk een eigen dekbed hahaha!

Michelle -

Wat een heerlijke weekvlog weer! Zo leuk om te bekijken! Wat zijn jullie een prachtig gezin met z’n drietjes. Zo aandoenlijk ook om Djurre met Jelle te zien! Dat lijkt me ook zoiets bijzonders; je man zo met jullie kindje zien. Kan niet wachten tot het hier zover is.

Monique -

Wat super leuk zo’n weekvlog. Lijkt me heerlijk met z’n drietjes lekker weg!

Kim vis -

Ha! Ik zit hier jouw volg te bekijken terwijl mijn kleine man van 7 weken ook eens lekker een dutje doet! Komt bijna nooit voor haha!! Leuk om zo herkenning te hebben.

Isaben -

Hi Willemijn! Erg fijn om te zien weer, het lijkt erop dat je je leven als moeder goed hebt weten in te richten :) Heel leuk deze weekvlogs!

Jantine -

Leuke vlog! Ik lees het in de reacties ook al, maar het inspireert ook vooral om lekker productief te worden (als mijn baby eindelijk slaapt, plof ik meestal op de bank). Misschien een idee om een soort ‘motivational’ rubriek te beginnen? Ik kijk bijvoorbeeld erg graag naar de versneld afgespeelde beelden van hoe je de keuken opruimt :)
Groetjes, Jantine

Martine -

Wat een leuke vlog, Willemijn! Ik vind het prachtig om te zien hoe ontzettend lief jullie met Jelle omgaan. Wat zijn jullie geweldige ouders.

Shannen -

Net een week voor jou heb ik ook geslapen in het post plaza hotel. Ook toevallig. Leuk hotel hea?! Leuke vlog weer. Ik vind dit leuker dan lezen eigenlijk. Misschien ben ik lui haha. Fijne week!

Daniëlle -

Hele leuke vlog, Willemijn! En wat is Jelle al gegroeid, heel leuk om te zien.

Jenneke -

Hey Willemijn! Super om zo mee te kunnen kijken met je week. Die witlofsalade ziet er superlekker uit, zou je een keer het recept kunnen geven?

Manon -

Zo leuk om jouw week te zien :-)! En zo herkenbaar dat ontbijten haha, ik heb dat nog steeds!

Miek -

Ik vind het zo mooi hoe je Jelle in beeld brengt en toch redelijk prive houdt, echt knap van je! Oh en dat lachje van hem is zo adorable :)

karlien -

Goede tijd trouwens van Jurre!!

karlien -

Heel tof om te zien hoe jij je leven inricht nu je moeder bent!

Diedeke -

Jullie weten inmiddels wel dat ik niet zovaak reageer, maar wel altijd lees of kijk, maar dit is zo leuk Willemijn! Ga hier lekker mee door, zou ik zeggen. Meekijken in je leventje is gewoon heel tof, vooral ook om te zien hoe je het moederschap ervaart en een lachje van Jelle wil natuurlijk niemand missen 😉

Murl -

Leukleukleukleuk! Kan dit niet blijven?

Marion -

Jaaaa, ik heb ook weer genoten. Normaal vind ik 20 minuten echt te lang, maar bij jou is het zo voorbij. Gezellig.

Kiki -

Haha bij mij net hetzelfde!

Frank -

Wederom een leuke weekvlog die lekker wegkijkt. Ga zo door!

Elise -

Heerlijk die weekvlogs! Ze kijken lekker weg :)

MARIJKE -

Leuk om te zien! Kijk bijna nooit naar vlogs maar deze vind ik leuk!

Anneke -

Ahh, je bent altijd zo heerlijk productief. Ik raak erdoor geïnspireerd. Leuke vlog weer!

Sija -

Superleuke vlogs! Echt leuk om te zien! Ik hoop dat Martine ondertussen lekker van haar vakantie geniet :)

Dat servies van de Action, weet iemand of daar nog meer van te krijgen is (mokken en borden etc)? Ik moet eigenlijk een compleet nieuw servies en vind dit wel heel leuk!!

Loes -

Wat een heerlijke vlog om in bed te kijken! En daarna een heel lijstje gemaakt met alles wat ik moest doen in m’n huishouden en gelijk aan de slag gegaan. Nu voldaan ontbijten in mijn schoongepoetst paleisje 😀 Ik hoop dat jullie weekvlogs blijven maken!

natanja -

leuk vlog Willemijn , heerlijk om te kijken

Linda -

Je wc ziet er super gezellig uit! En thanks je inspireert me op mijn vrije maandagochtend om ook mijn huishouden even aan te pakken de klusjes hebben zich hier afgelopen week ook opgestapeld

demallemolenmoeder -

Wat een leuke weekvlog weer! Heerlijk hè, als ze even langer tukken?!

Sascha -

Te leuk de vlogs! Heerlijk een paar nachtjes in een hotel, krijg ik ook zin in!

marije -

Leuke vlog weer! Echt een aanrader om te blijven doen. Zo leuk om te volgen.

Renée -

Gezellig wakker worden zo! 20 minuten is precies genoeg om mijn ontbijt te maken, m’n lunch voor werk, spullen klaar te leggen en de laatste paar minuten neer te ploffen en mee te kijken.

Charile -

Ontzettend leuke weekvlog weer 😀 Leuke titel ook haha!

Reageer ook