Weekvlog #3: FEESTWEEK

Zo, wat een feestweek was dit zeg! We waren getuigen, ik was jarig en vierde dit zo waar twee keer. Daarnaast was het ook een fijne werkweek. En een week met eigenaardig weer. Genoeg te vertellen dus. Kijk mee naar mijn week!

https://youtu.be/DS7am4z1M6s

32 reacties

Florence Vlogt -

Wat een heerlijke vlog weer. En was het sporten echt zo loeizwaar?
Liefs xx

Daantje loves to read -

Hi Willemijn, wat een heerlijke vlot weer. Wat mij betreft mag je gewoon doorgaan met vloggen. Ik geniet van je dagelijkse beslommeringen. Heerlijk. Lekker herkenbaar ook. Daarnaast ben ik stiekem toch wel heel erg jaloers op je prachtige en intense vriendschap met Martine. Urenlang kletsen. Shoppen. Ja, dat mis ik enorm. Nog niet zo lang geleden had ik ook zulke vriendschappen maar helaas door te verhuizen naar het buitenland zijn die allemaal verwaterd. Niemand zijn schuld natuurlijk maar jammer vind ik het wel. Des te mooier om het bij jullie te zien (waar ik lekker van mee geniet). Vriendschap is iets om zuinig op te zijn.

Mariska -

Ik ben toch meer van de geschreven content, merk ik. Zo’n filmpje is leuk hoor, maar ik kan het nu niet meer tussendoor lezen (lees: midden in de nacht 😉 En ik vind 20 minuten ook echt lang. Met foto’s en tekst ben ik door dezelfde gebeurtenissen echt sneller heen, dat vind ik toch wel fijner. Dus ik stem voor de foto diaries! 😉

Kelly -

Ik vond hem weer heel leuk! Kijk uit naar volgende week

Ilse -

Ik hoop dat je blijft vloggen! Ik vind je weekvlogs super leuk om te kijken:). Maar ook je diaries vind ik leuk, dus ik blijf sowieso wel kijken, haha.

Luna -

Please blijf vloggen. Dagelijkse vlogs vind ik too much, maar zo’n wekelijkse vlog is heerlijk :)

Salina -

Wat een super leuke vlog weer! Ik hoop echt dat je deze weekvlogs blijft maken want ze zijn zooo leuk! Ook echt super leuk om af een toe het Groningen sfeertje te voelen als geboren Grunninger!:)

Michelle -

Wat is je zus ontzettend lief met Jelle! Echt leuk om te zien. :)

Maria -

Hi, lurker hier! Wil toch even reageren…..echt nooooooooit meer met een tas aan je stuur fietsen is mijn tip. Ik ken iemand die een val heeft gemaakt met ernstige gevolgen, dat gebeurt best vaak. Moest het even kwijt. Verder is 2wmn een van m’n favo blogs(nu ik toch reageer hihi)

judith -

Leuke weekvlog weer. Zou het niet een idee zijn dat jullie straks om en om een weekvlog maken ipv een geschreven diary? Ik vind die weekvlogs echt zo leuk om naar te kijken, stiekem nog leuker als een geschreven diary hihi :-)

Maura -

Je bent een trendsetter met de weekvlogs want vele anderen volgen! 😉
Ontzettend leuk om te zien! Heel toegankelijk, geen opsmuk maar lekker normaal! Thanks!

Frank -

Wat een leuke weekvlog, wat een speciaal moment moest dat geweest zijn toen je getuigen mocht zijn!

Michelle -

Ik vind je weekvlogs héél erg leuk, terwijl ik normaal gesproken toch wel echt meer van de geschreven artikelen ben. Wat een leuke week was dit, en wat is je zus ontzettend aandoenlijk met Jelle! Zo mooi om te zien. Lief dat jij haar daar zo de ruimte voor geeft.

MARIJKE -

Gefeliciteerd! Super leuk filmpje!

klikkerdeklik_eierstokken -

Wat een lieve zus heb je!
Ik vind vlogfilmpjes leuker. Krijg je toch wat meer van jullie in het ‘echt’ mee.
Ik ben toch wel benieuwd hoe die sportsessie met z’n tweeën is afgelopen?!

Willemijn -

ZWAAAAAR! Hahaha!

Lindsey Beljaars -

Wat een super leuke vlog weer Willemijn! :)

Celine -

Wat is het weer een leuke vlog! Je haar is heel mooi geworde ! En nog gefeliciteerd! Liefs Celine

Eva -

Het lijkt me ontzettend leuk als je het hierna eventueel om en om gaat doen. Ene keer weekvlog, andere keer diary. Sowieso weer een hele leuke vlog en alsnog van harte gefeliciteerd!

Lenneke -

Leuke vlog! Vind je haar erg mooi geworden! Zou er bijna een ritje naar Amsterdam voor maken haha! Goeie kapster is Sue zeg
En vond het stukje met je zus ontroerend om te zien, zo lief!
Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

iris -

Wat is jouw zus leuk met Jelle! De liefde spat er vanaf!

Elsa -

Super leuke vlog Willemijn :) Ik vind de weekvlogs ontzettend leuk! Normaal vind ik lange vlogs (20 min) maar niks, die van jou kijk ik altijd met heel veel plezier! Fijne maandag x

Kirsty -

Leuke vlog weer! Die nachoschotel ziet er erg lekker uit! Ik ben benieuwd of je straks teruggaat naar diaries in fotovorm of toch (af en toe) blijft vloggen. Ik vind het vloggen zelf wel heel leuk om te zien moet ik zeggen, maar ik vind foto’s ook leuk.

Eline -

Heel leuk weer! Hoop dat je blijft vloggen 😀

Susan -

Super leuke vlog! Heel leuk om te zien hoe je nu kan genieten van Jelle en ik geniet met je mee. En ik ga Mystery Diner even googlen, ben heel benieuwd. Fijne week weer!

Diana -

Wat weer een ontzettende leuke weekvlog en nog van harte gefeliciteerd!!

Loes -

Super leuke vlog weer. Soms zo jammer dat een dag zo ‘snel’ en abrupt is afgelopen.
Misschien kun je afwisselen met weekvlogs en diaries? Nog gefeliciteerd in ieder geval :)

Liset - Beautydagboek -

Wat leuk zo’n weekvlog! Heerlijk zo’n personal trainer, die wil ik ook wel :). Lijkt me heel stimulerend en je weet precies waar je aan kunt werken en op welke manier. Ik kan me voorstellen dat je het best eng en spannend vond om het artikel online te zetten over de destijds nog groeiende liefde voor Jelle. Ik denk dat vrouwen die hier ook last van hebben, veel aan kunnen hebben. Heel goed gedaan Willemijn! En wat leuk, Jelle rolt al bijna om!

marije -

Super leuke vlog weer! Leuk om zo mee te gaan in je week.

Lenneke -

Dat je denkt ‘ik kijk dit nu effe met een bak koffie’ en dan ziet dat de video ruim 20 minuten duurt. Ha, ik bewaar dit feessie tot vanavond! #primavooruitzicht #firstworldproblems

Esmé -

Haha, ik had hem ook eigenlijk willen bewaren tot ná het studeren maar heb hem toch maar gekeken tijdens mijn lunchpauze.

Sara -

Hi! Ik vind het jammer dat de diaries niet meer in foto vorm zijn! Filmpjes kijk ik meestal niet. Ik vind het minder leuk en ik lees graag in bed (zoals nu, maar mijn man ligt naast mij te slapen!) of in de trein en dan kan ik dus niet met geluid kijken.

Reageer ook