Verzamel shoplog (kleding + baby stuff)

Hola! De afgelopen tijd heb ik mijn portemonnee weer lekker vaak getrokken en heb ik lekker geshopt. Voor mezelf én m’n baby. Vandaag een verzamel shoplog van de afgelopen aankopen.

De schoenen heb ik ontvangen van Sacha (dank! <3 ). De overige items in deze shoplog zijn allemaal zelf gekocht en betaald.

https://youtu.be/y79u7DhOXJY

22 reacties

nina -

Wat een leuke shoplog weer! Ik wilde nog even iets meegeven over viscose, aangezien ik al een reactie zag staan van iemand dat viscose goedkoop is en jij het duur noemde.. 😀 Voor alle stoffen geldt natuurlijk dat de prijs voornamelijk afhangt van de productie (en dus welk merk het gebruikt). Je hebt natuurlijk ook schaarse stoffen die daardoor sowieso duurder zijn (zoals zijde bijvoorbeeld, wat gemaakt word van de zijderups; veel schaarser dan de katoenplant bijvoorbeeld). Viscose is een half natuurlijk vezel; het is een vezel uit hout (of katoen) wat dus natuurlijk is, alleen het productieproces is dat zeker niet. Vandaar dat het half natuurlijk is. Het is dus veel fijner om te dragen als bijvoorbeeld polyester (synthetisch), maar ook nylon, om nog even terug te komen op jou truitje :) Nylon is een synthetische stof wat voornamelijk gebruikt word voor panty’s en zwemkleding. Misschien niet natuurlijk of luchtig, maar die stof zorgt er waarschijnlijk wel voor dat jij die trui zo mooi vind van pasvorm; het is rekbaar en sluit goed aan.

Shirley -

Oh, die leren jas! Ik zoek inderdaad nog een warm bruinig/camelkleurig jasje en ga zeker even kijken :)

Fleur -

Leuke items heb je geshopt Willemijn. Alleen heb ik wel een klein puntje van feedback, je zegt altijd dat iets heel veel geld heeft gekost. Ik weet niet precies waarom. Deze keer viel het mij extra op.

Chantal -

Ja dat viel mij ook op, alles is duur of heeft veel geld gekost. Prijs noemen is prima maar het viel me idd op dat je dat bij vrijwel alles benoemd. Wel leuke dingen geshopt!

Leonie -

Oh, wat een heerlijke dingen heb je geshopt. Die jas/vest lijkt me erg tof! Ben benieuwd naar een ootd!:)

MARIJKE -

Hele leuke items! Vind je roest kleurige vest/jas echt super mooi. Kleur staat je vast fantastisch!

Eden Wittendorf -

Prachtige jas/vest. Ook een sprankelende kleur. Waar heb je deze gekocht Willemijn?

Michelle -

Die sandaaltjes met blokhak: ook hier een groot fan! Het is dat mijn onderbenen te ‘zwaar’ zijn voor gespjes of dingetjes bij mijn enkels, anders zou ik ze meteen bestellen! Ik zweer overigens ook bij die truitjes van Nikkie. Pasvorm is zo mooi, maar inderdaad, het geld gaat eigenlijk nergens over.

rinus -

omg hoe heb je je wenkbrauwen gedaan en waarmee?? Super mooi! En een leuke video hoor :-).

Willemijn -

Dank je! Met MAC Brow Gelcreme in Dirty Blonde :)

Florence Tillie -

Wat een leuke schoenen heb je gekocht ( die oranje haha) Die ballerina’s moet ik toch eerst even aan zien voordat ik er een oordeel over geef :’D. Wat een leuke jas-vestding ook! Die kleur gaat jou echt mooi staan. Ik ben benieuwd naar een outfit ermee.
Liefs xxx

Paola -

Leuke aankopen en dat gevoel dat het zo hard gaat herken ik! Selena heeft alweer maat 62! :)

Celine -

De sandaaltjes en jas vind ik echt geweldig!! Wauw!

Liset - Beautydagboek -

Ik vind je rode jas echt prachtig! Ik wilde die kleur eigenlijk ook, maar die was er niet meer in mijn maat. Nu heb ik de beige variant :). Heb hem toevallig vanmorgen voor het eerst gedragen en het is een prima lentejas! En wat zijn je suède blokhaksandaaltjes mooi!

Margot -

Wat is dat jas/vest ding mooi zeg! Die kleur staat je vast super!

Laura J -

Wat blijft het toch heerlijk he, shoppen!
Viscose is trouwens erg goedkoop…

Willemijn -

Oh echt? Hahaha! Meh!

Laura J -

Nou ja, het blijft alsnog gewoon een hele mooie trui :)

Merel -

Wat een lieve babykleertjes heb je gekocht! Ik vind trouwens die schoenen er wel leuk uit zien en ben ook wel benieuwd hoe ze staat dan. Ik krijg helemaal zin om dingetjes te kopen als ik dit kijk :)

Daniëlle -

Wat een leuke dingen heb je geshopt! Ze hebben de laatste tijd veel leuke kleding bij The Sting vind ik! Het leren jasje vind ik trouwens ook prachtig.

demallemolenmoeder -

Wat een leuke aankopen heb je gedaan. Ik ben helemaal verliefd op die jas/vest. Heel gaaf. En die sandalen zijn ook helemaal geweldig.

marije -

Wat heb je heerlijk geshopt! Leuke dingen. Love het leren jasje en ben erg benieuwd naar de parfum.

Reageer ook