Q&A: Persoonlijk #2

Een tijd geleden deed ik een persoonlijke SnapChat Q&A op 2WMN. Jullie stelden zulke leuke of interessante vragen dat ik besloot nog een Q&A te doen. Hierbij de antwoorden!

Heb je vroeger met een knuffel geslapen?

Nou en of. Mijn bed lag vol met knuffels, ik was er gek op. Andere kinderen speelden graag met poppen maar voor mij waren mijn knuffels mijn alles. Ik had een knuffel die muziek maakte en die zette ik altijd aan voordat ik ging slapen, net zolang tot ik in slaap viel. Ik was nogal een bange poeperd en dacht altijd dat ik ontvoerd zou worden tenzij ik dat muziekje afspeelde. Haha!

Wat is je favoriete Snapchat filter?

Pfoeh, wat een lastige. De filters veranderen natuurlijk ook om de zoveel tijd. Ik vind het filter waarbij je verandert in een leeuw met van die gouden glitters heel erg tof op dit moment.

Willen jij en Jorrik trouwen?

Goede vraag, we zijn beiden niet zo van het trouwen hoewel het financieel wel aantrekkelijk zou zijn. Maar ik weet zeker als we zouden trouwen dat we dat hoogstwaarschijnlijk samen zouden doen zonder andere mensen er bij. Het lijkt me stiekem wel heel leuk om eens een prachtige bruidsjurk aan te hebben en Jorrik in een mooi strak wit pak. Om maar niet te zwijgen over een verlovings- en trouwring, daar zou je het bijna alleen al voor doen haha! Maar op dit moment hebben we geen plannen om te trouwen.

Heb je wel eens wat gebroken of in het gips gehad en wat deed je tegen de verveling?

Degene die deze vraag stuurde, zat zelf in het gips zag ik dus bij deze: heel veel beterschap! Ik heb zelf nooit wat gebroken dus ik zou niet weten hoe dat is. Even afkloppen…Maar als het me zou overkomen zou ik denk ik veel, heel veel series kijken en boeken lezen.

Wat vind je het leukst aan 2WMN?

Wat een leuke vraag. Ik vind het vooral heel leuk dat 2WMN soms net als mijn dagboek voelt en onze persoonlijke verhalen anderen inspireren. Ik vind het heel mooi dat ik mailtjes krijg van dames die ik kan helpen dankzij 2WMN en dat ze me hun problemen toevertrouwen. Ik vind het heel fijn dat ik mijn lezers op die manier kan helpen. Wat ik ook heel leuk vind, is dat ik overal over kan schrijven op 2WMN: heerlijk!

Als je zou verhuizen naar welke stad/dorp zou je dan gaan?

Hele goede vraag, als ik morgen op straat zou staan en ik moest ergens heen dan zou ik denk ik toch voor Amsterdam kiezen. Misschien net buiten Amsterdam. Ik vind het zo’n leuke stad! Maar Zeeland vlakbij het strand trekt me toch ook wel…

Word je vaak herkend op straat?

Als ik naar de stad ga word ik meestal wel een keer of 5 herkend. Zelfs in de supermarkt in mijn charmante joggingsbroek, haha!

Als je moest stoppen met een van de twee blogs, met welke zou je dan stoppen?

Dan zou ik met LiveLifeGorgeous stoppen. Die blog bestaat al jaren en we hebben in de loop der jaren al zo ontzettend veel make-up getest dat het niet meer zo vernieuwend is. Op 2WMN kan ik ook schrijven over veel diepere onderwerpen, iets wat nu in deze fase van mijn leven goed bij me past. Maar ik zou LLG zeker missen!

Waarom heb je een teefje genomen?

Omdat Jorrik jaloers zou worden als we een reutje hadden. Hij kan het van Noa wel hebben als ze met me wilt knuffelen maar ‘een tweede man’ in huis? Nee hoor! Grapje natuurlijk. Er waren nog maar twee teefjes over, dat is de reden. Hoewel ik denk als we ooit nog een andere hond nemen dat Jorrik wel een reu wil. Hij vindt het namelijk wel heel mooi hoe groot en breed de reutjes kunnen worden en dat vind ik ook.

Welke eigenschappen zou je willen verbeteren en welke vind je juist mooi?

Ik vind mijn openheid mooi, de eigenschap dat ik graag voor anderen klaar sta en dat ik tegen vrijwel iedereen aardig, attent en lief ben. Waar ik aan zou willen werken is dat ik niet zo hard moet zijn voor mezelf, ik wil leren om te gaan met mijn pessimisme en ook mijn perfectionisme.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Ik meen me te herinneren dat ik in mijn vriendenboekje ooit juffrouw heb opgeschreven. Ik vind het wel leuk om anderen iets te leren, dus wie weet zit er een kern van waarheid in.

Heb je een tweede naam?

Ja, en hij rijmt ook nog op mijn eerste: Gerdine. Al mijn zussen hebben tweede namen. Ik weet nog dat ik met Renate een keer had afgesproken dat we elkaar een dag bij de tweede naam gingen noemen: Gerdine en Maria. Ik vond dat zo raar klinken, de naam Gerdine past helemaal niet bij me.

Bedankt voor het insturen van al jullie leuke Snaps. Volg je me nog niet op SnapChat? Voeg me dan toe onder de username martineee10.

12 reacties

Kelly -

Leuke vragen, weer eens wat anders als wat is je lievelingseten haha !

Mare -

Super leuk zeg! Mag wat mij betreft wel een vaste rubriek worden.

Babeth Elisa -

Leuk een snapchat Q&A op deze manier! Ik vind het ook altijd heel erg knap en ook mooi om te lezen dat je (en willemijn ook) zo open bent naar je lezers toe! Dat geeft echt een meerwaarde aan jullie blog!

Cristy -

Altijd leuk om Q&A’s te kijken of lezen. Ik vind 2wmn ook een stuk leuker dan llg, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik het erg leuk vind om de persoonlijke dingen te lezen. Overigens was ik vroeger als klein meisje ook echt een bange poeperd, haha. Mijn kussen was mijn grootste bescherming 😛 X

DIana -

Je bent leuk om te volgen op Snapchat. Groeten van (snapnaam) Ditisdiana

Sabine -

Ah, ik houd echt van dit soort artikelen. Zo leuk om de persoon achter de site beter te leren kennen. Ik deel je mening over trouwen helemaal overigens, zo denken wij er ook over. Al gaan we (onder andere) voor de financiële benefits trouwens dit jaar een geregistreerd partnerschap aan. Dat heeft zoveel overeenkomsten met trouwen, alleen zonder alle rompslomp 😉

Gerdine -

Hihi, grappig. Ik heet Gerdine en mijn zus heet Martine (die namen horen daarom in mijn hoofd al een beetje bij elkaar).
Toen ik klein was, noemde iedereen me ‘Gerdientje’.
Dat vond ik toen wel schattig. Of de naam helemaal bij me past, weet ik eigenlijk niet. Het is nu eenmaal zo, hihi, je went eraan.

Michelle -

Hahaha nee ik vind jou ook niet echt per se een Gerdine! Lijkt me ook heel vreemd om de hele dag Carolina genoemd te worden. Leuk artikel dit!

Lonneke -

Leuke Q&A, haha ik vind het geniaal dat jullie besloten elkaar te noemen bij de tweede naam.. Ik moet d’r niet aan denken om de hele dag Maria Wilhelmina genoemd te worden.. Hoewel ik super blij ben dat ik naar mijn oma’s ben genoemd :-)

Amy -

Wat een leuke q&a, daarmee krijgen we toch weer net een andere kant van je te zien. Aanspreken met tweede naam heb ik vroeger ook wel eens met mijn zusje gedaan, maar dat voelt ook helemaal niet vertrouwd haha!

demallemolenmoeder -

Leuke vragen en antwoorden. Op deze manier leren wij jou toch weer anders kennen. En nee, de naam Gerdine vind ik ook niet bij je passen.. ☺

marije -

Leuk om je zo op een andere manier te leren kennen!

Reageer ook