2WMN’s Favorites (maart 2016)

In deze video kun je weer genieten van een hoop geklets en gelach terwijl we onze favorieten van de maand maart bespreken. Enjoy!

https://youtu.be/FacjVk6jWUM

 

Willemijn

Muziek

 • Gnash – I hate u I love u

Food

 • Krokante Kip Wraps van Lekker & Simpel
 • Johnny Doodle Milk & Amaretti Chocolade

Fashion

 • Nike sneakers
 • Tiffany & Co T-wire armband

TV & Series

 • Als je me echt zou kennen

Baby

 • Tula drager

 

Martine

Muziek

 • Imany – Don’t be so shy (Filatov & Karas Remix)
 • Mike Posner

Fashion

 • River Island Badpak
 • Sacha The Break witte sneakers
 • Vanilia kasjmier/wol blazer
 • Fendi Sunglasses
 • Mulberry Small Willow Black Ostrich Mix

Food

 • Fair Trade Citrus Pepper

TV & Series

 • Gossip Girl

15 reacties

Kelly -

Hahaha Martine ik heb zo moeten lachen om dat stukje over Chuck en Blair! Het is ook gewoon zo leuk omdat het in het echte leven nooit zo zal gebeuren haha. Elke vrouw heeft wel haar guilty pleasures toch?! Ik ben jaren geleden begonnen met gossip girl kijken. Heb zelfs de dvd box. Toch is het makkelijker om netflix aan te zetten. ik moet nu nog 2,5 aflevering en dat stel ik al zo’n 3 maanden uit omdat ik niet wil dat het is afgelopen.. (terwijl ik toch echt weet dat er geen nieuwe afleveringen worden gemaakt).

Fijn weekend!

Jolanda -

Ik heb helemaal dubbel gelegen om dat stukje over Gossip Girl! Inmiddels kijk ik de serie voor de derde keer (erg, I know!). Maar hij blijft heerlijk. De woordgrapjes over Chuck vind ik ook altijd hilarisch. Als Blair hem ‘that motherchucker’ noemt bijv. Maar ik ben het helemaal met Martine eens, Chuck is de leukste man van de serie, hij heeft wat :) Veel kijkplezier nog, ik ben inmiddels eind seizoen 5, nog maar een seizoen over :(

Evelien -

Heerlijke favorieten! Heb erg gelachen :) en die peper klinkt als helemaal iets voor mij

jennifer -

Heeeeerlijk filmpje weer! K vind jullie zo n leuk duo, je voelt de chemie! Keep up the good work! En fijn weekend alvast!

klikkerdeklik_eierstokken -

Wat leuke favorieten video.
Lekker vrolijk ook weer! Ik moest zo lachen met dat stukje van gossip girl. Volgens mij zeg je wel 5 keer ‘geil’ in 3 minuten hahaha! Wat jij met die acteur hebt in gossip girl. (Sorry ben eff z’n naam kwijt) Heb ik met de acteur Matt bomer. Het gerucht ging dat hij eerst Christian grey zou spelen. In Fifty shades of grey. Maar in het echt is hij homo. Dus ze vonden de rol jammer genoeg niet voor hem weggelegd??!! Nou dat ik op z’n zacht gezegd wel jammer…

Lindsey Beljaars -

Wat een heerlijke favorieten weer, die armband van Tiffany&Co is echt prachtig!

Margot -

Wat een mooie favorieten weer! Die kipwraps wil ik ook eens maken!

linda -

Hey meiden, super leuke video hoor! Maar door al die vorige advertorials betrap ik mezelf er op dat ik nu soms denk ‘worden ze nu ook betaald om te zeggen dat die peper zo lekker is of die wraps..’ dat word denk ik ook bedoeld met sommige bezoekers dat de geloofwaardigheid naar beneden gaat door al die advertorials. Ik vond die reacties van anderen eerst ook overdreven maar ik merk toch dat ik me er ook aan begin te storen. Verder vind ik jullie geweldig hoor.. gewoon goed bedoelde kritiek

Martine -

Hi Linda,

Tja ligt dat aan de blogger of de bezoeker? Ik merk dat lezers ook wel behoorlijk achterdochtig/beïnvloed zijn geworden (door blogs die niet altijd eerlijk zijn en speculerende fora in het algemeen wat heel erg jammer is en veel negativiteit oplevert) en op mijn beurt merk ik dat wij als eerlijke mensen die hard werken het behoorlijk vermoeiend vinden om ons steeds te moeten verdedigen over dit onderwerp. Ik kan lullen als brugman en zeggen dat wij hele eerlijke en integere mensen zijn maar aan de lezers de beurt om dat te voelen en te geloven. Dat kan ik niet doen. We nemen alleen adv aan waar we achter staan en soms gebeurt het zelfs dat daar dingen persoonlijke favorieten van worden zoals de Etos app of Taco Tubs van Santa Maria omdat we oprecht iets goed/leuk/lekker vinden en daar krijgen we niet voor betaald. Daarnaast maken we van adv zo goed als kan de leukste artikelen (en geloof me, dat is hard werken en daar steken we achter de schermen veel moeite in zodat jullie iets leuks of waardevols hebben om te lezen wat ons toch zeker voor 90% lukt en dat is knap met de richtlijnen die je soms krijgt) en we vermelden ook altijd dat het een adv is of als een gedeelte gesponsord is. Ook in de video benoem ik wel eens dat we een campagne voor merk X hebben gedaan en het een of ander favoriet is geworden en dat ik daar niet voor betaald krijg. Voor mij is het een steek in m’n hart dat lezers ons de laatste tijd zo fel afblazen of wantrouwen. En om wat? Om leuke extra artikelen en video’s waar ik mijn brood mee verdien en waarbij altijd expliciet vermeld word dat het adv is en daarnaast alle content gratis gelezen kan worden? Ik snap niet waar sommigen zo moeilijk over doen, lighten up. Het wordt tijd dat mensen eens minder allergisch worden voor het woord advertorial ipv op elke slak zout te leggen. We doen enorm ons best maar voor nu gooi ik het balletje daarom terug: ik weet dat wij eerlijk zijn en dat is voor mij wat telt, dan blijft het voor mij bij de lezer om dit te willen zien/geloven. Dat kan ik niet doen. Jammer dat het in twijfel wordt getrokken…

Eline -

Hoi Martine,

Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik vind dat je helemaal gelijkt hebt, al dat gezeur om advertorials de laatste tijd. Ik merk het op heel veel blogs die wat bekender worden. Je hoeft het toch niet te lezen als bezoeker? Het staat zo duidelijk aangegeven dat je het ook gewoon kunt skippen. Ik lees ze soms wel en soms ook niet, maar dat geld net zo goed voor normale blogposts. Probeer je er niet te veel van aan te trekken, want sommige mensen vinden het blijkbaar nodig om overal over te zeuren.

Ik heb er in ieder geval nooit aan getwijfeld dat jullie niet oprecht zouden zijn. :)

linda -

Hoi Martine, het was niet mijn bedoeling om je op je hart te trappen. Ik zie echt wel dat jullie veel liefde in jullie blog stoppen en ik wil absoluut niet beweren dat jullie niet eerlijk zijn. Ik heb eigenlijk al weer spijt dat ik dat berichtje heb geplaatst want het was dus niet mijn bedoeling om op elke slak zout te gooien. Normaal gesproken als ik reageer zijn het alleen maar veren die ik in jullie kont stop 😉 Ik vind het gewoon wat jammer dat er zoveel advertorials op staan aangezien het voor mij toch een beetje zoetsappige reclame blijft. Ik vroeg me af of jullie blog dat echt nodig heeft. Maar als jullie dat nodig hebben dan begrijp ik de keus wel. En dan hou ik er nu snel over op.

Heleen Schrijvershof -

Thanks dames, voor de lol op de vroege morgen. Ik ben nog niet om qua Gossip Girl, maar dit was wel de beste promotie die ik ooit gezien heb ♥

Kelly -

Ha hoe grappig hoe Martine reageert op Gossip Girl! Da’s net de reactie die ik had! En Chuck is inderdaad onweerstaanbaar… En de Mulberry-tas is inderdaad to-die-for!

demallemolenmoeder -

Onwijs leuke favorieten van afgelopen maand. De serie; als je me echt zou kennen, vind ik ook bijzonder.

marije -

Wat een leuke favorieten!

Ben erg benieuwd naar de wraps. Die ga ik zeker proberen.

Love love love de tiffany armband. Geweldige aankoop voor nu en later.

Reageer ook