2Vlog: Weekvlog #1 (4 t/m 10 april)

Afgelopen week heb ik een keertje geen foto’s geschoten voor mijn diary, maar heb ik gevlogd! En ik vond het ZO leuk! Ik had overigens ook een hele leuke week, met een bezoekje aan opa en oma, afspraken met vriendinnen en een fijne werkweek. Dit was mijn week!

https://youtu.be/52BqPzT6ZAs

Ik hoop dat jullie de vlog leuk vonden. Zoals ik aan het eind aangeef hoor ik graag of jullie het vloggen leuk vinden. Zo ja, dan ga ik er de rest van de maand mee door. Gewoon om eens te proberen! :) Let me know!

72 reacties

Ellen -

Voor mij mocht de vlog zelfs nog langer duren! Leuk om Djurre ook te zien vloggen haha! Leuk editwerk!

Mariët -

Superleuke vlog Willemijn!
Wat leuk dat jullie springrolls hebben gegeten/geprobeerd, wil ik ook al heel lang!
En wow goed bezig in de sportschool, ik vind dat je er overigens top uitziet hoor!

(ja ik laat na tachtig jaar eindelijk weer eens een reactie achter;-))

Willemijn -

Hihi, super leuk! 😀

Mariska -

He he, eindelijk kunnen kijken! Ik vind dat je ‘m leuk bewerkt hebt, maar voor mij duurt het wel te lang… 7-10 minuten zou voor mij fijner zijn… En liever zie ik gewoon fotodagboeken 😉 Kan ik namelijk ook midden in de nacht lezen, video is dan toch echt onhandiger (plus dat mijn zoontje nu alles interessanter vindt dan drinken aan de borst, zeker als er ergens geluid uit komt 😉

Wil nog wel even kwijt dat je er echt top uitziet hoor! Helemaal niet alsof je zwanger bent geweest.

Miriam -

Ik vond het een hele leuke vlog! Zeker voor herhaling vatbaar 😀

Melissa -

Ja, heel erg leuk, zo’n weekvlog! Dan krijg je toch een betere indruk van je week (ja, want ik ben gewoon keihard nieuwsgierig naar hoe andermans dagen eruit zien).
Je huid ziet er trouwens echt perfect uit! Buiten je geluk dat je geen onzuiverheden hebt, welke foundation gebruik je?

Willemijn -

NARS Sheer Glow is mijn grote favoriet. Bedankt voor je complimenten, heel lief!

Katja -

Ontzettend leuk om een vlog te bekijken! Ik heb me echt bescheurd om dat stukje in de sportschool… het zag er sims-achtig uit! You go girl!

Sandra -

Leuk zo een weekvlog! Fijne afwisseling met de plogs vind ik persoonlijk! En knap hoe je met een baaldag om gaat Willemijn, zelf kan ik me lang niet zo rustig houden!

B -

Heel leuk zo’n weekvlog! Waar bestel je Surinaams? Ben al een tijdje opzoek naar een goed adres :)

Willemijn -

Soulfood Mama is tot nu toe de beste. :)

Maria -

Superleuk, je vlog! Heerlijk om al jouw gewone dagelijkse dingen te zien. En ik word altijd blij van jouw positieve houding Willemijn, dus die baaldag is je meer dan vergeven 😉

Kels -

Heel leuk je vlog te zien!
Mijn dochtertje sliep ook steeds maar 2x 30 min per dag.. Zoo kort! Maar is nu 10 maanden en slaapt nu 2x 1,5 uur dus geen zorgen… Het kan veranderen 😉 benieuwd naar je volgende vlog!

Lisanne -

Leuke vlog Willemijn ! leuk om een kijkje te nemen in jouw dagelijkse routine

Froukje -

Ik kijk eerlijk gezegd liever een diary. Vond het wat te lang duren, dus heb het niet uitgekeken. Sorry!

Loes -

Super leuke vlog!! Leuke opening ook! kijk nu al uit naar volgende Maandag.

Laura -

Super leuke vlog week!! Ik ben erg benieuwd waar je donkerblauwe trui en witte blouse van zijn die je op dag 1 draagt, vind het namelijk een super leuke outfit!

mandy -

Hartstikke leuk! Ik heb er echt van genoten!

Inge -

Hele leuke vlog!! mag je zeker vaker doen :)

Janneke -

AAAH!! Super leuk. Doe dit alsjeblieft vaker, jij maar ook martine! :)
Dit soort video’s zijn echt mega leuk, en jullie andere video’s natuurlijk ook.
Van jullie video’s word ik altijd gelijk super blij!

xx Janneke

Momo -

Hele leuke vlog, zeker blijven doen als je het zelf ook leuk vind! Leuk om een inkijkje te hebben in je leven. Djurre lijkt ook steeds comfortabeler te worden en ik vind dat hij leuk zichzelf blijft.

Danique Krol -

Echt super om jou de hele week te zien vloggen! Je mag echt trots zijn op dit resultaat :) Ik kan niet wachten op de volgende vlogs!

Nienke -

Ik vind de vlog weer heel leuk! Ik ben vooral fan van video vlogs. :)

Sandra -

Heel leuk om te zien! Van mij mag je dit vaker doen. Vind het leuk om te zien hoe natuurlijk je ook met Jelle omgaat, heel bijzonder. Je komt echt over als een lieve moeder als je zo tegen hem praat en met hem bezig bent. Kan het niet zo goed uitleggen, maar het is mooi om te zien.

Ik zie trouwens best wel vaak, tenminste dat lijkt zo want we zien waarschijnlijk lang niet alles, dat Saar veel alleen thuis is, klopt dat? Bedoel ik niet als aanval als commentaar maar gewoon als vraag hoe jullie dit aanpakken. Je gaat namelijk best wel veel op stap en de deur uit en ik heb zelf ook een hond, maar ik merk dat ik dit best lastig vind. Ik laat mijn hond echt maar een paar uur alleen thuis. Hoe doe jij dat?

Fijne week!

Sandra -

*als aanval of als commentaar

Sandra -

*als aanval of als commentaar

Willemijn -

Hoi! Saar is weinig alleen eigenlijk. Zeker vergeleken met honden van baasjes die een baan buitenshuis hebben denk ik. Heel sporadisch een keertje 7 uur en verder wat vaker (1 tot een paar keer per week) een paar uurtjes. Ik laat haar gerust een uur of 4 alleen. Maar over het algemeen ben ik veel thuis of is Djurre er. Toen ik nog een vaste baan had was ze wel wat vaker alleen, dat ging prima. Soms geef ik d’r e en bot tegen vermaak, maar vaak ook niet. Saar is een lekkere luie hond dus die gaat tukken als we er niet zijn haha. En als we wat langer weg zijn laten we haar ervoor en erna lekker lang uit natuurlijk.

Sandra -

Dankjewel voor je reactie! Mijn hond blijft inderdaad ook maximaal 4 uur alleen thuis, dat kan inderdaad ook wel. In mijn beleving leek het soms alsof Saar vaker langer alleen was, vandaar mijn vraag. Dat valt dus hartstikke mee!

natasstefkay -

Leuk . Het kijkt erg fijn mocht wel langer duren

en dat aan begin erg leuk . Misschien leuk om daar jullie eigen muziekje er in te doen .

Cindy -

Ja vond het super leuk om zo jullie week te zien! Moest vooral heel erg lachen om dat stukje in de sportschool, wat je versneld af hebt gespeeld.. super goede oefeningen, maar zag er zo grappig uit!!

Ahhh en dan die ‘wereldreis’ naar het zwembad! :( Voelde met je mee!

Iris -

Wat een leuke vlog!! Heerlijk nog heel de maand weekvlogs van je, super!
Liefs, Iris

P. -

Super leuk dat je de hele week hebt gevlogd! Wat ziet je huid er trouwens goed uit :).

Willemijn -

Ja he 😀 Ik heb weer een rustige hormonale periode haha. Super fijn is dat altijd.

Loes -

Super leuke vlog! In het begin zag je de ‘knippen’ erg in het filmpje, maar later ging dit heel smooth en was erg leuk om je zo te volgen! En vooral ook blijven doen!

Diana -

Ik vind de vlog erg geslaagd! Ik hoop dat je dit vaker gaat doen.

roos -

Wat leuk gedaan Willemijn! Van mij mag je dit vaker doen, ik heb lekker met een grote kop thee gekeken naar de vlog. X

Marion -

Wat een super leuke vlog!! En het baal dagje is zo herkenbaar, daarom ook wel weer grappig om het bij een ander te zien.

Aukje -

Wat zijn jullie een leuk stel en mooi gezin!

Jennifer -

Ik vind het tegenwoordig lekker als bloggers een weekvlog hebben ipv een diary, want ik moet vaak halverwege een diary die ik ‘even’ ga bekijken een jongetje uit de plantenbak plukken, of van de tv kast waar hij is opgeklommen. Of ik moet mijn planten die in de vensterbank redden van grijpgrage handjes. Dus bij een vlog is de aandacht makkelijker te verslappen, haha. Want geschreven weekverslagen lees ik stiekem bijna nooit uit omdat ik ze daarna gewoon vergeet. Oops.
Ik vind het trouwens ook irritant dat je niet gewoon mag zwemmen met je baby op ieder moment. Je bent al zo gebonden aan z’n slaapje. Wij gaan hier in Groningen ook eigenlijk nooit zwemmen, altijd in het weekend gewoon bij onze ouders. Veel minder groot zwembad, minder massaal en we zijn tenminste ook altijd welkom.

Willemijn -

Nou precies dat van dat slaapje ja! Met zo’n jonge baby heb je alles uitgekiemd, van slaapje tot aan de voeding en dan ben je opeens gebonden aan 1 of 2 keer een uur in de week. Nou moe! :O

Denise -

*uitgekiend* van het werkwoord uitkienen. 😉

Mo -

Ugh, baaldagen… zo herkenbaar haha! Ik heb een tijdje geleden met mijn dochter in datzelfde zwembad gezwommen, vond het superleuk maar het zijn inderdaad wel aparte uurtjes. Herkenbaar trouwens ook dat je zegt dat het zo lekker is om even je handen vrij te hebben als de baby slaapt. Mijn meisje van negen maanden doet nog steeds alle slaapjes bovenop mij (op dit moment ook, haha) dus ik kijk er ontzettend naar uit dat ze in haar eigen bed wil.

Jennifer -

Als je dochtertje altijd boven op jou wil slapen, is een draagzak of draagdoek dan niet iets voor jullie? Ik had ook een mamaplakker en deed mijn zoontje gewoon lekker in de draagdoek zodat hij gewoon bij me kon slapen, maar ook mijn handen vrij had om wat te kunnen doen.

Mo -

Draagdoek wordt hier al véél gebruikt, haha!

Frank -

Leuke vlog! Die baal momentjes herken ik wel. Ik heb een zoon van ongeveer dezelfde leeftijd. Je hebt de vlog leuk in elkaar gezet. Leuk ook hoe je Jelle kleed. Waar is de trui met de dinosaurusjes van?

Willemijn -

Dank je! Next Direct :)

Joelle -

Ik keek echt naar je vlog uit, haha! Superleuk, ook het stuk dat je chagrijnig was (hehe). Je edit-skills vielen me echt op trouwens, leuheukkk enn ga aub door met vloggen. Maar de grote vraag: waar was Martine toen jij bij het zwembad was? Sliep ze nog?

Willemijn -

Heb ik ten minste nog mensen blij gemaakt met mijn gechagrijn 😉 En ja, ze sliep nog hahaha!

petra -

Ik vind het zo bewonderenswaardig dat jij die eigenschap van Martine zo accepteert en er zo chill mee om gaat. Misschien ben ik ook wel een slechte vriendin, maar ik kan me heel erg irriteren aan te laat-komers of mensen die onze afspraak vergeten. Terwijl dat oprecht gewoon de eigenschap is van sommige mensen, die wel weer mijn slechte eigenschappen accepteren. Maar blijf het moeilijk vinden!

Minka -

Ja Willemijn, dit vind ik VEEL leuker dan de diary’s! En serieus jouw lichaam ziet er hartstikke strak uit. Echt ik weet zeker dat 99% van de moeders en niet moeders zoals ik hier een moord voor doen. Hoop voor je dat je dit snel ook ziet! :)

Maura -

Wat een gezellige vlog! Zeker voor herhaling vatbaar!

Jodi - liefthuis -

Ik reageer eigenlijk nooit, maar wil even zeggen dat ik dit mega leuk vind :) heerlijk met een bakje koffie

B -

De grotere vellen zijn wel te koop bij de Aziatische supermarkt Oriental (die zit ook in Groningen)

Murl -

Ik vind dit ook echt super leuk! Van mij mag dit blijven!

Patricia -

Mag je zeker nog een keer doen! Heel vermakelijk, die snelle beelden tussendoor zijn efficiënt en erg leuk, vooral in de sportschool haha.
Schoot net heel hard in de lach toen Djurre jou filmde in de auto met die beenruimte, geweldig! Dat zwembad gedoe, irritatie ten top inderdaad.
“Een geluidenboekje met geluiden”, vond ik echt een openbaring 😉

Marion -

Oh ik vind dit heel erg leuk, zo’n weekvlog. Dat stukje in de sportschool. Ging het in het echt ook maar zo snel!

Charlotte -

Ik vind het echt een leuke vlog, vaker!!! Ik moest ontzettend lachen toen het zwembad dus dicht bleek te zijn, echt zoiets wat mij ook zou kunnen overkomen 😉

Michelle -

Wat een leuk vlogje! Ik ben normaal gesproken groot fan van jullie diary, dat zijn echt m’n favoriete artikeltjes, maar vind deze vlog toch ook wel heel erg leuk! Héle fijne week weer:)!

Sarah -

Oh je baaldag, verschrikkelijk! Gelukkig was de rest van de week een stuk beter 😉 Super leuk trouwens een weekvlog, I want more! :) XOXO

priscilla -

Aaah super leuk! En oh wat erg, dan kijk je al een beetje op tegen het zwemmen en dan gaat het niet door. Ja, ik zou dan ook flink balen haha. Ik zeg vaker doen!

Mariska -

Wil het graag zien, maar probeer nu zoontje in slaap te krijgen… 😉 sinds ik een kind heb, kijk ik eigenlijk geen vlogs meer – ik heb nu liever geschreven content want dat is fijner als ik aan het voeden ben…

Dita -

Oh wat heerlijk deze vlog. Lekker om de dag mee te beginnen :)

Laure -

Ontzettend leuke weekvlog! Ik vind het een top idee om dit de hele maand te doen :) Die baaldag is inderdaad herkenbaar, achja hoort er nu eenmaal bij.

Janneke -

Echt leuk zo’n weekvlog! Ook grappig als Djurre even vlogt! Nog even over het zwemmen, er zijn tegenwoordig super leuke badpakken! Misschien voel je je dan wat meer op je gemak, want zwemmen is gewon super leuk :).

MARIJKE -

Wat een leuke vlog! Ik kijk bijna geen vlogs want vind ik meestal oersaai maar jouw vlog vind ik erg leuk om te zien!

Hanna -

Ontzettend leuk!

demallemolenmoeder -

Ik vind het heel erg leuk. Dus ik zeg JA!

Amy -

Heb je vlog net zitten bekijken, leuk!! Zeker vaker doen, je hebt het heel leuk gedaan :) En die baaldag.. ook al heb ik geen kind, het is wel af en toe herkenbaar haha! Snel vergeten en weer door!

Renée -

Ik sta altijd een uurtje eerder op dan m’n man en dochter (1jr 4m), zodat ik even rustig alleen kan ontbijten en makeuppen voordat de drukte begint. Nu extra fijn met een leuke lange vlog erbij!

Willemijn -

Ik heb dat ook een tijdje kunnen doen, toen Jelle om 7/7.30 wakker werd. Maar nu het 6 uur is doe ik dat maar niet meer haha! 😛 Hopelijk gaat ‘ie dat snel weer doen. 😉

marije -

Super leuk! Zeker vaker doen een weekvlog!

Tess -

Wat een leuke vlog! Ik moest erg lachen om jouw baaldag, zoo herkenbaar haha! T valt me nu trouwens pas op omdat ik het vaker achter elkaar zie maar eerlijk? Ik vind (ondanks je rode huid, ik heb je artikel erover destijds gelezen en ik heb zelf ook een behoorlijk rode huid) jou zonder make up er wat frisser uitzien.. Ik bedoel het niet verkeerd hoor.. Vind juist dat zonder make up en met je eigen wenkbrauwkleur je ogen meer spreken! Het lijkt wat zachter ofzo.. Ik moet ook eens gaan zwemmen met mijn zoontje, 7 maand en ben nog niet geweest oeps!

Reageer ook