2Vlog: Shoppen en een proefrit maken

Wat doe je als je de hele dag een auto tot je beschikking hebt met je beste vriendin? Ergens naartoe rijden om te shoppen natuurlijk! Martine en ik reden onlangs met Suzuki’s nieuwste Vitara naar Assen om te shoppen. We namen jullie een dagje mee. Let’s go!

https://youtu.be/fARA5eNlNNs

Mocht je de Suzuki Vitara nu net als wij een toffe bak vinden en ben je nog op zoek naar een nieuwe auto? Bij Suzuki krijg je nu 10,000 kilometer gratis brandstof en ook nog eens €1000 inruilbonus!

21 reacties

Jill -

Martine… Dat oud roze jasje, zo gaaf! Waar is hij van?

Marion -

Hahaha, ik moet echt lachen om hoe jullie helemaal wild worden van die auto! Superleuk filmpje gemaakt. Die korte broek is echt heel leuk, Martine!

Mimi -

Leuke volg. Ik zou zelf het boekje niet tegelijkertijd met het jasje dragen, vind ik minder flatterend. Bij het broekje zou ik een losse top of shirt dragen. Jasje weer ergens anders bij.

Pim -

Eeeeh dames, als je 12,5 liter per 100 km verbruikt loopt een auto niet 1 op 12,5 maar 1 op 8. Met andere woorden, niet zuinig.

Linda -

@Pim
Volgens mij betekent het dat je met 1 liter benzine 12,5 km kunt rijden.. Niet dat ik er verstand van heb, maar zo had ik hem begrepen

Marjan -

Je moet goed kijken 😉 Bij de meeste auto’s kan je instellen wat je wil zien, X liter per 100km of 1 liter per X km 😉
Aangezien Willemijn het had over liter, verwacht ik inderdaad 12.5liter per 100km, dus 1 op 8…

Jessica -

Leuke vlog!! Gave auto hoor! Juist dat je wat hoger zit vind ik persoonlijk wel fijn, net als een verstelbare stoel aan twee kanten. Tof dat jullie er een dagje in mochten rijden.

Minka -

Ik vind jullie Vlogs altijd zo gezellig om naar te kijken. Zo leuk ook het enthousiasme over de auto.
Kom op Suzuki sponsor deze leuke dames nou een auto voor een jaartje. 😉
De outfit van de Sting van Martine vind ik eerlijk gezegd niet heel geslaagd qua combinatie. Martine je bent prachtig maar vind de combinatie niet flatterend. Zou de witte blouse iets lager knopen op dat broekje. Maar goed dat is natuurlijk ook persoonlijke voorkeur. Inderdaad zeker niet het jasje en het broekje dragen.

P. -

Gave auto, die camera lijkt me erg praktisch. Ik heb die blauwe rok toevallig gekocht pas geleden ^^. Ben helemaal into zachte stoffen de laatste tijd.

Patricia -

Als autoliefhebber kan ik dit zeker waarderen! Een heel geslaagd model vind ik, ook van binnen leuke details. Rijd zelf bij voorkeur in een automaat, echt fijn. H&M koop ik zelden iets, dan veel liever bij Zara. Maar ook daar wordt de kleding kleiner heb ik het idee. Kon altijd prima in een maat M maar nu soms niet, vreemd want ik heb niet het idee dat iedereen er juist slanker op wordt. Willemijn, je mag niet meer mopperen op je figuur, prachtige slanke moeder!

Florence Vlogt -

Wat een leuke vlog weer meiden!
Ik moest even wennen aan de combinatie van dat broekje met het jasje van Martine bij de Sting, maar ik heb wel het idee dat dat weer in gaat komen om de combinatie te dragen.
Mooie auto ook!
Liefs xx

Jeanet -

Ook al is het een advertorial, leuk filmpje! Jullie hebben wel lol gehad met dat ding haha! Ik moest zo lachen om Martine: “Een gerookte bol met zalm” hihi

roos -

Gaaf dat jullie van een advertorial iets leuks maken! Die auto is mooooooi :)

Murl -

Jullie doen echt jullie best om meer te maken van jullie adv! Kan ik erg waarderen! Wat een gave bak! Die wil ik ook wel hebben 😇

Corina -

Hele leuke vlog!
Ooh heerlijk hè stoelverwarming. Mijn weeën begonnen in de auto (rugweeën) en dat was zoooo lekker stoelverwarming!

Kelly -

Lekker geshopt zeg en die auto!! Ik wil ook!!

Fleur -

Leuke vlog! Ik vond het setje Martine heel goed staan. Vooral de combi, staat hip en trendy. Leuk, leuk!

Angélique -

Leuke vlog! Fijn hè zo’n hoge auto, wij rijden in een Renault Espace (onze tweede al) ik zou niet anders meer willen. Jullie parkeerden in 1 van mijn favoriete parkeergarages, de kinderen roepen altijd gaan we naar boven! als ik hier in rijd hahaha. Ik kan juist altijd bij de kaartjes automaten in de parkeergarage, maar goed ik ben 1.80m dus dat scheelt nogal. Ik heb in elk geval genoten van deze vlog.

Loes -

Haha, super leuke vlog en duidelijk dat jullie het écht een toffe auto vinden. En die snufjes blijken toch heel leuk he 😉

Frank -

Heel gaaf dat jullie een dagje zo’n vette auto mochten rijden!

Shirley -

Leuk! Dat korte broekje van The Sting heb ik ook Martine! Veel plezier van gehad op vakantie. Hij draagt erg fijn :)

Reageer ook